Genießen Sie diesen Titel jetzt und Millionen mehr, in einer kostenlosen Testversion

Nur $9.99/Monat nach der Testversion. Jederzeit kündbar.

Äntligen Full Kontroll: Lär Dig Behärska ditt Alkoholintag

Äntligen Full Kontroll: Lär Dig Behärska ditt Alkoholintag

Vorschau lesen

Äntligen Full Kontroll: Lär Dig Behärska ditt Alkoholintag

Länge:
306 Seiten
3 Stunden
Freigegeben:
Jul 25, 2012
ISBN:
9781782120353
Format:
Buch

Beschreibung

Allen Carr etablerade sig som världens främsta expert på att hjälpa folk att sluta röka och hans bästsäljare Äntligen icke-rökare - det enkla sättet att sluta, är utgiven på mer än 40 språk och har sålt i mer än 10 miljoner exemplar.

Isteg-instruktioner visar han hur vi dricker och varför vi dricker, och hur man kan undkomma ""alkoholfällan"".

Allen Carrs unika metod Äntligen full kontroll tillämpar Allen Carr sin banbrytande metod på alkoholproblematiken. Med häpnadsväckande insikt och begripliga och tydliga steg för visar hur du slipper suget efter alkohol utan att använda din viljestyrka. Han krossar våra illusioner om drickandet, tar död på det psykologiska beroendet och ger dig möjlighet att åter njuta av livet.
Freigegeben:
Jul 25, 2012
ISBN:
9781782120353
Format:
Buch

Über den Autor

Allen Carr was born in 1934. The first in his family to enter the ‘professions’, he received articles from a prestigious firm of City accountants and began a career in a business he soon came to loathe. After filling a series of highly paid positions, punctuated by a two-year stint in the army as part of his country’s National Service programme, Allen reached the nadir of his disillusionment with accountancy. Fed up with the old boys’ network and complacent attitude, he took a completely different direction, starting a property development business, initially with a friend and later striking out on his own with his wife, Joyce. By this point in his life, Allen was chain-smoking 100 cigarettes a day, despite the fact that his older sister, Marion, and his father had died prematurely of lung cancer. After repeated failed attempts to stop smoking, Allen’s conversion into a non-smoker was as dramatic as it was totally unexpected. His discovery of the kernel of what would become the Easyway method brought about another life-changing decision: to dedicate his life to the fight against nicotine addiction. Allen made this decision in July 1983. Since then he has built Easyway into an international brand with clinics in over 20 countries across the world, and developed his method into the most effective stop smoking therapy currently available. In 2006 Allen was diagnosed with lung cancer and passed away that November.


Buchvorschau

Äntligen Full Kontroll - Allen Carr

EASYWAY-KLINIKER

Denna bok tillägnas

KAMRATERNA

och

jag vill särskilt tacka Crispin Hay,

vars kunskap och hjälp har varit ovärderlig

OM FÖRFATTAREN

Den röda tråden i Allen Carrs arbete är att bota rädsla.

Hans genialitet ligger i förmågan att befria människor från de fobier och ångestkänslor som hindrar dem från att njuta av livet. Det visar hans bästsäljande böcker Äntligen icke-rökare, Att sluta röka är lätt, The Only Way to Stop Smoking Permanently, Allen Carr’s Easyweigh to Lose Weight, How to Stop Your Child Smoking och The Easy Way to Enjoy Flying.

Allen Carr var tidigare en framgångsrik revisor. Men hans inbitna rökande, 100 cigarretter om dagen, drev honom till förtvivlans rand. Efter en lång rad fruktlösa försök att sluta med rökningen upptäckte han 1983 det som världen väntade på – det enkla sättet att sluta röka. Han har nu byggt upp ett världsomfattande nätverk av kliniker och har ett enastående gott anseende för sitt framgångsrika arbete med att hjälpa människor att sluta röka. Hans böcker har översatts till mer än 20 språk och det finns också video-, audiooch CD-ROM-versioner av hans metod.

Tiotusentals människor har behandlats på Allen Carrs kliniker. Över 95 procent av dem lyckas sluta. Han kan därför garantera att du får pengarna tillbaka om du inte tycker att det är lätt att sluta röka med hans metod. En komplett lista över klinikerna finns längst bak i boken. Tveka inte att kontakta närmaste terapeut om du behöver hjälp. Några kliniker erbjuder nu också bantningskurser och hjälp att kontrollera alkoholdrickande. En fullständig företagsservice är tillgänglig för företag som enkelt och effektivt vill införa rökfrihet på jobbet. Korrespondens och förfrågningar om ALLEN CARRS BÖCKER, VIDEOBAND, LJUDBAND OCH CD-ROM riktas till kliniken i London.

Inledning

Den 15:e juli 1983 fimpade Allen Carr, som kedjerökt i 35 år, sin sista cigarett. Han meddelade att han funnit en metod att sluta röka som varje rökare enkelt skulle kunna använda, omedelbart och för alltid, utan att använda viljestyrka, substitut eller knep, utan att öka i vikt eller pinas av suget. Och viktigast av allt: utan att tillbringa resten av livet med att kämpa mot rökbegäret i tron att sociala situationer och stress aldrig kommer att bli hanterbara utan en cigarett.

Vid den här tiden var det få som trodde att en sådan till synes magisk lösning var möjlig. Det var trots allt allmänt känt att sluta röka krävde ofantlig viljestyrka, vanligtvis ledde till viktökning och fasansfulla abstinenssymtom och var ungefär lika lätt som att bestiga Mount Everest. Tyvärr lider miljontals rökare fortfarande av denna villfarelse.

Om man betänker att den medicinska vetenskapen har använt tusentals timmar och spenderat miljontals kronor i jakten på ett effektivt sätt att sluta röka, är det lätt att inse att ingen kunde tro att en före detta rökare, utan medicinsk utbildning, skulle nå framgång där experterna hade misslyckats. Medlemmar i Anonyma Alkoholister har lättare att förstå detta koncept. Som före detta medlem i AA kan jag bekräfta att bokstavligen miljontals alkoholister skulle kunna berätta att de fortfarande lever, inte på grund av medicinska experter, utan tack vare andra i samma situation.

I dag betraktas Allen Carr som världens ledande expert på att hjälpa människor sluta röka. Hans första bok, Äntligen icke-rökare – det enkla sättet att sluta röka, har varit en bestseller varje år sedan den först publicerades av Penguin 1985. Den är nu översatt till 40 språk och har varit den bäst säljande boken i Tyskland, Österrike och Schweiz. Det finns också ett världsomspännande nätverk av behandlingskliniker som är baserade på hans metod.

Jag fick först höra talas om Allen Carr av vänner som hade besökt hans klinik och var överlyckliga över resultatet. Jag var mycket skeptisk, en del hade trots allt bara varit rökfria ett par dagar. Jag antog att de hade betalat en förmögenhet för den senaste mirakelkuren och försökte få mig att falla för samma trick, men jag visste vad som komma skulle. Det verkar knappast trovärdigt nu, men jag önskade faktiskt att de skulle misslyckas. Det var irriterande att de inte verkade bry sig att jag rökte bland dem, och snart insåg jag att de var fria på riktigt från rökbegäret och uppenbarligen njöt av det. I stället för att tycka synd om dem för att de inte längre kunde röka, började jag avundas dem. I åratal hade jag känt mig som en paria i sällskapslivet för att jag fortfarande rökte, och medveten om att alkoholen samtidigt höll på att fördärva mitt liv började jag känna mig som en social paria för att jag drack. Jag beslutade mig för att uppsöka ett av Allen Carrs kurscenter. Eftersom jag var övertygad om att det inte skulle fungera, talade jag inte om det för min fru, än mindre för mina vänner. När jag lämnade kurscentret fyra timmar senare var jag redo att berätta det för hela världen.

Allen hävdar att hans metod är lika effektiv för varje form av drogberoende och -missbruk. Jag är uppriktigt glad att kunna berätta att han inte bara fick mig att sluta röka utan också räddade mig från en mardröm som kontrollerade och ruinerade mitt liv – alkoholism. En gång i tiden trodde jag att det inte fanns ett botemedel mot alkoholism, Allen motbevisade mig. Nu beklagar jag bara att jag inte hörde talas om Allen tidigare. Oroa dig inte om du också känner dig skeptisk. Allen förväntar sig just det. Jag tänker inte försöka berätta hur och varför hans metod är så effektiv. Allt jag kan säga är att när du har läst färdigt den här boken kommer det stora mysteriet att vara hur du kunde undgå att se det så tydligt tidigare. Njut av boken.

Emanuel Johnson

1. Det enkla sättet att kontrollera alkohol

Det är nu mer än tjugo år sedan jag bevisade hur enkelt det är att sluta röka. När jag upptäckte metoden trodde jag uppriktigt att rökning skulle vara någonting som skulle försvinna helt inom några år. Sedan dess har lågt räknat minst fem miljoner människor blivit botade med min metod. De flesta fann det enkelt och smärtfritt att sluta. Fortfarande finns det dock miljoner rökare runt om i världen som aldrig har hört talas om Allen Carr eller hans behandlingsmetod. Jag tror att det helt enkelt beror på att det tar tid att förändra rådande föreställningar, det är trots allt svårt att sluta röka, det vet alla.

Under större delen av människans historia trodde alla att jorden var platt och låg i universums mitt. På motsvarande sätt är det allom bekant att det krävs oerhörd viljestyrka att sluta dricka, och oftast innebär det också flera misslyckade försök. Det finns en allmän uppfattning i samhället att bara de som verkligen behöver kontrollera sitt drickande också råkar vara de som tycker att det är svårast att sluta. Om jag fann det svårt att övertyga folk om att det är lätt och smärtfritt att sluta röka, hur mycket svårare är det då inte att kunna övertyga människor att det finns ett sätt att kontrollera sitt drickande som är enkelt, omedelbart och permanent? Oavsett om du är rädd för att bli alkoholist, eller misstänker att du redan är det, så är mitt uppdrag inte hjälpt av att Anonyma Alkoholister (AA), organisationen som allmänt anses vara ledande expert i ämnet, kategoriskt påstår att

Alkoholism är en dödlig sjukdom som det inte finns ett känt medicinskt botemedel mot.

Tyvärr stöds den här åsikten av många framstående personer inom den medicinska vetenskapen, och av media och av samhället i övrigt. Så inarbetad är uppfattningen att det inte finns någon lösning på problemet alkoholism att du kanske skulle vilja slänga den här boken i soptunnan utan att läsa den. Jag ber dig att låta bli. Många läkare stöder inte AA:s inställning, men är tveksamma att framföra sina tvivel i media.

Om du råkar vara medlem i AA eller någon liknande organisation, och är på ditt tjugonde år som botad, så undrar du kanske hur jag kan börja den här boken med att motsäga den grund som AA:s verksamhet bygger på, samtidigt som jag dedicerar den till Sällskapet. Det är för att jag har den djupaste respekt för en organisation som har räddat livet på miljontals alkoholister, människor som har befunnit sig i den djupaste förtvivlan, som förlorat arbete, vänner, hem och familj, utan minsta chans till hopp eller självrespekt. AA välkomnar och stödjer helhjärtat sådana människor, oavsett färg, klass eller religion, utan att döma dem. Många medlemmar går på möten efter en särdeles dålig dag. Atmosfären före ett möte skulle få en tandläkares väntrum att likna ett party. Efterhand som varje deltagare berättar om sina problem, förändras atmosfären, fler och fler skratt hörs och det känns faktiskt som en fest, även utan alkohol!

Jag är inte katolik och är medveten om att många anser bikten som uppenbart hyckleri. Som i alla sådana här situationer finns det två sidor av saken, och jag har inte för avsikt att diskutera det vidare, förutom att säga att det måste vara skönt att dela med sig av sina problem. Om det hjälper, hur mycket bättre kan det då inte kännas att få dela med sig av sina bekymmer i ett rum fullt med människor som förstår dig och som inte dömer dig eller kräver botgöring.

Även om alkoholism är den gemensamma fienden som har enat dessa människor, har samtalsämnena ingenting med alkohol att göra utan handlar om vardagens problem och stress som vi alla dignar under från och till, oavsett om vi har alkoholproblem eller inte. Jag är faktiskt så imponerad av det stöd och den nytta som AA skänker alkoholister att jag tror att det är dags att någon startade en AMP – Anonyma Med Problem, enligt samma linjer som AA. Jag är faktiskt övertygad om att ifall en sådan organisation existerade så skulle många inte ha fastnat i alkoholfällan till att börja med.

En av de många tragiska effekterna av alkoholism är att den lämnar sina offer utan pengar. Det är helt okej för rika människor med alkoholproblem att åka till ett rehabiliteringshem när de inte kan hantera sin situation, men för de allra flesta alkoholister så är AA den enda effektiva hjälpen. Så varför motsäger jag själva grunden i AA:s filosofi, idén att alkoholism är en obotlig sjukdom?

DÄRFÖR ATT DEN BYGGER PÅ EN VANFÖRESTÄLLNING!

Det jag mest beundrar på AA-möten är att varje talare som har ordet kan säga vanvettiga saker, bli hur arg som helst eller gråta hur mycket han eller hon vill, använda språk som skulle få en militär att rodna, utan att bli avbruten eller nedtystad. Politiker borde gå på AA-möten för att lära sig hur debatter ska organiseras.

Jag är medveten om att en del av det jag kommer att säga kan röra upp allt från lugn till vrede, skräck och misstro. Men oavsett om du betraktar dig som någon med ett begränsat alkoholproblem eller fullfjädrad alkoholist, aktiv eller inte, så har jag goda nyheter för dig. Allt jag begär är att du ger mig samma chans som varje annan talare får vid ett AA-möte.

Låt mig klargöra att jag, oavsett vad jag säger om AA, på intet sätt är emot AA eller konkurrerar med dem. För de flesta alkoholister är AA den enda hjälp som finns till hands. Enligt deras egna uppfattningar så finns det inget botemedel mot alkoholism och vägen till att sluta dricka kan vara lång och smärtsam. Men föreställ dig att det finns ett komplett, enkelt och billigt sätt som fungerar för alla med alkoholproblem:

•    OMEDELBART!

•    PERMANENT!

•    INTE KRÄVER VILJESTYRKA!

•    INTE MEDFÖR SMÄRTA ELLER

ABSTINENSSymtom!

•    TILLÅTER DIG ATT NJUTA MER I

SOCIALA SITUATIONER!

•    HJÄLPER DIG ATT HANTERA STRESS!

•    INTE INNEBÄR ATT DU KÄNNER ATT DU OFFRAR ELLER SAKNAR NÅGOT ELLER BEHOV ATT MOTSTÅ FRESTELSEN!

Kanske tycker du att det är lättare att tro på tomtar och troll? Men anta att det faktiskt finns en sådan metod och att AA skulle använda den. Hur länge tror du då att alkoholism skulle vara en plåga på den här planeten? Vilken rationell människa skulle inte använda den?

Men botemedlet finns faktiskt. Det befinner sig i dina händer. Det faktum att du läst så här långt visar att du tycker dig ha någon form av alkoholproblem. Vore det inte dumt att inte läsa färdigt boken? Visst måste det vara värt att läsa om en botande metod, speciellt som den utfäster sig att vara omedelbar, enkel, trevlig och permanent!

Varför skulle du tro mig? Jag ber inte ens om det. Tvärtom, jag förväntar mig inte bara skepsis av dig, utan förutsätter att du ifrågasätter inte bara varje utsaga jag gör om min metod, utan också varje uppfattning om alkohol och alkoholism du tidigare betraktat som faktum.

När jag först hävdade att min metod skulle få varje rökare att enkelt sluta med sin last betraktades jag som ett skämt av min familj och mina vänner. De var vänliga nog att inte skratta åt mig direkt, men det var helt uppenbart att de betraktade mig mer eller mindre som en galning. Det var kanske inte så konstigt eftersom jag hade misslyckats med att sluta röka massor av gånger och att jag hävdade min metod precis efter att jag fimpat min sista cigarett. Numera kommer människor fram till mig på gatan och tackar mig för att jag räddat deras eller någon nära släktings liv. Jag får dagligen brev från folk som framhåller hur genialisk jag är, att jag borde adlas eller helgonförklaras. Det har till och med föreslagits att jag skulle ges tillträde till den kungliga logen på Ascots hästkapplöpningsbana, men det tror jag är att gå för långt. Berömmet är långt mer än vad jag förtjänar. Som alla stora upptäckter är Easyway resultatet av tur snarare än beroende på någon genialitet hos mig. Om sanningen ska fram, känns den respekt jag åtnjuter i dag ibland pinsam. Men jag skulle inte vara mänsklig om jag inte uppskattade berömmet, och jag skulle aldrig riskera mitt rykte genom att hävda saker som jag inte kan stå för.

Om du är uppmärksam har du redan frågat dig själv:

Om Allen Carrs metod är så magisk som han hävdar, varför används den inte av AA och liknande organisationer, i etablerad medicinsk behandling osv.? Borde inte modern kommunikationsteknik sprida den över världen i ilfart?

Detta faktum har både frustrerat och förbryllat mig i många år. Förklaringen är att dessa organisationer är stora och mäktiga. De inte bara betraktar sig själva som experter, så gör även staten, media och samhället i övrigt, och de har tillgång till både offentliga och privata finansieringsmedel. Varför skulle någon lyssna på en ensam röst som motsäger praktiskt taget allt som dessa respekterade experter hävdar? När ämnet alkoholism kommer upp i medierna, hur ofta hör du då talas om Allen Carr? Vanligtvis får du höra åsikter från en läkare eller psykolog, oftast stordrinkare själva, eller från den senaste filmstjärnan nyss hemkommen från rehabilitering, som öser ur sig de senaste flosklerna, och upprepar samma vanföreställning som vi har hört i åratal.

På det sena 1990-talet utsåg den brittiska regeringen en drogkejsare. Vem blev utnämnd? En polis. Botade alkoholförbudet drickandet i USA? Tvärtom, det skapade dessutom ett annat problem – organiserad brottslighet! Botade polisen något av problemen?

Frågan borde vara varför människor flyger från hela världen för att rådfråga en ensam, ganska betydelselös person, en individ utan medicinsk utbildning som inte ens marknadsför sin metod, och varför betraktas han som världens ledande expert på ämnet? Det finns bara ett enkelt svar på den frågan:

EASYWAY FUNGERAR!

Du har kanske bibringats uppfattningen att den etablerade medicinska världen är emot min metod som sådan? Det är sant att jag till en början betraktades som en fuskdoktor eller charlatan. I dag är dock sjukvårdssektorn våra klinikers största kund och de flesta som rekommenderar oss är läkare och sjuksköterskor. Att arbeta inom sjukvården innebär ett stort ansvarstagande i ett stressigt yrke och ofta är de som jobbar där mer benägna att hamna i droganvändning än folk i gemen, speciellt som de har lättare tillgång till droger.

Även om den vanliga allmänläkaren skulle vilja använda min metod på sina patienter skulle det inte vara praktiskt möjligt. Det krävs minst fyra timmars terapi för att genomföra metoden, och det tar ett år att lära upp en Kursledare. Många organisationer drivs av välmenande amatörer, av vilka många aldrig själva har upplevt problemen. Deras råd tenderar att utgöras av de billiga plattityder som har gjort att du misslyckats tidigare.

Jag tror dock att AA-medlemmar, som alla har erfarenhet av problemen, skulle kunna ha den nödvändiga kunskapen, liksom den motivation och hängivenhet som krävs för att kunna hjälpa till att bota alkoholister. Och med saklig information till det receptet så kanske alkoholism och dess botande skulle kunna redovisas i skolorna inom några år.

Betyder det här att Easyway inte kommer att fungera utan att backas upp av en organisation som AA? Nej. Kunder kommer till våra kliniker i varierande grad av förtvivlan, övertygade om att det kommer ta veckor, månader, år av tortyr för att bli botade. Många tror att även om de lyckas kommer sociala situationer aldrig att bli trivsamma, de tror sig inte kunna hantera stress och de inbillar sig att de måste tillbringa resten av sina liv med att motstå frestelsen. När de fyra timmar senare lämnar kliniken, är mer än 90 procent av dem överlyckliga, helt botade från sina problem i vetskapen om att de omedelbart kommer att kunna njuta av andras sällskap och kunna hantera sin stress.

Hallå, vänta ett tag! Jag har misshandlat min kropp med alkohol i över 30 år. Respektera min intelligens, tack. Aldrig att jag kan botas på fyra timmar!

Jag sa inte att du skulle botas på fyra timmar. Jag sa att ditt problem skulle försvinna på fyra timmar. Har du märkt att om du har haft tandvärk i veckor, och du äntligen har fått mod att gå till tandläkaren, så försvinner värken mirakulöst? Det är Murphys Lag. Kanske har du också sett hur bedrövade folk ser ut när de är på väg in till tandläkaren och hur lätt de har att le när de kommer ut? Tandvärk kan botas direkt genom att sätta i en fyllning eller dra ut tanden. Att återhämta sig från tandvärk kan ta längre tid. Tandköttet kan vara ömt i flera dagar. Men oavsett hur ömt det är, när du kommer ut från tandläkaren så känns det jättebra, särskilt om det är sista gången du måste gå dit.

Oavsett om du har drabbats av ett fysiskt eller mentalt problem, så känns det skönt när du har lösningen på problemet. Ju större problem, ju mer du har lidit under det och ju mer övertygad du är om att det inte finns någon lösning, desto överlyckligare känner du dig när du väl finner den.

Men inte kan det finnas en snabb och enkel lösning på ett långvarigt och mycket komplext problem som alkoholism?

Föreställ dig att du är instängd i en fängelsecell med ett kombinationslås. Du kan tillbringa åratal med att försöka få fram rätt kombination utan att lyckas. Men om jag gav dig kombinationen skulle du bli fri, enkelt, omedelbart och permanent.

Men inte fungerar alkoholism så där?

Alkoholism fungerar precis så där och Easyway är nyckeln till det låset.

Är den här boken bara reklam för Allen Carrs kliniker? Nej. Den erbjuder dock samma lösning och är fullständig i sig. Klinikerna och boken är bara skilda sätt att presentera samma botemedel. Ett behandlingscenter har fördelen att du kan ställa frågor och diskutera olika saker med en utbildad Kursledare. Det kan du inte göra med en bok, vilket kan kännas frustrerande. Kursledare är också utbildade för att upptäcka om du har missat någon viktig del, vilket en bok givetvis inte kan göra. Jag har sagt att botemedlet är omedelbart, och omedelbart är det när du har genomfört metoden. Terapin på en klinik består vanligtvis av en enda session som varar fyra timmar. Metoden med boken tar så lång tid som det tar att läsa igenom den. Boken har den fördelen att du kan läsa den i din egen takt, även om detta i verkligheten också kan vara en nackdel. Jag får ofta brev där det står ungefär så här:

Min dotter köpte din bok till mig för tre år sedan. Jag läste ut den för bara tio dagar sedan. Du hade så rätt. Det är underbart att vara fri. Varför slösade jag bort de tre åren?

Ja, varför? Det kan finnas massor av skäl till varför man inte börjar eller avslutar en bok. Vid en terapisession är man mer benägen att slutföra metoden. Jag har personligen varit Kursledare för 25 000 människor som har sökt min hjälp. Endast en person har lämnat en session och det var för att kvinnans man hade lurat henne att delta. Som de flesta andra avskyr jag instruktionsböcker och de flesta är sällan upphetsande, därför har jag gjort allt som står i min makt för att göra innehållet i den här boken intressant. Jag hoppas att jag har varit framgångsrik nog för att du ska läsa ut den, för den här boken är en garanterad självhjälpsmetod för att få dig att sluta dricka. Ditt problem är faktiskt över så snart du har förstått innehållet. För att kunna ta till dig boken behöver du läsa den när du är nykter och fräsch så att du kan koncentrera dig. En del läser boken rakt igenom, men det är ingenting jag skulle rekommendera.

Jag har sagt att lösningen på ditt problem är garanterad. På behandlingscentren får du pengarna tillbaka om vi misslyckas med att bota dig (du hittar information om detta i slutet på boken). Beklagligtvis är det inte möjligt att ha en pengarna-tillbaka-garanti med denna bok. Du har säkert undrat varför vissa misslyckas med metoden och om du kommer att bli en av dem som har otur. Men det handlar inte om tur eller otur. Metoden är garanterat säker för alla som följer samtliga instruktioner. Om de gör det så kommer de att uppleva hur fantastiskt enkelt det är att lösa sina alkoholproblem med Easyway. De flesta tycker faktiskt att det är njutningsfullt. Du tänker kanske:

Någonting är lurt här. Instruktionerna är säkert något i stil med: lova på din heder och ära att du aldrig mer kommer att dricka, håll löftet, och om du är frestad säg bara till dig själv – ’Är det inte underbart? Jag är fri!’

Om du följde denna enkla instruktion skulle det säkerligen lösa dina alkoholproblem. Jag tvivlar dock på att du skulle bli särskilt lycklig, och vi skulle inte få några rekommendationer, eller kunna lyckas i 90 procent av fallen, om metoden inte var mer omfattande än så. Nu tänker du kanske:

Jag ser tricket. Instruktionerna är så komplicerade att det krävs en Einstein för att följa dem, och Allen Carr kommer att skylla på mig för att jag inte är smart nog att förstå hans metod och lyckas.

Nej. Om du är intelligent nog att läsa den här boken har du intelligensen att lyckas. Allt du behöver göra är att följa bokens instruktioner. Tänk på varje instruktion som ett av talen i kombinationen till det där låset. Missa ett, eller ta det i fel ordning, så öppnas inte låset. Din första instruktion är:

FÖLJ ALLA INSTRUKTIONER

Håll i minnet att mer än 90 procent av de som besöker våra kliniker lyckas. Det gör de eftersom de följer alla instruktioner under sessionen. På samma sätt ska instruktionerna användas medan du läser boken. Som jag nämnde avskyr jag instruktionsmanualer, och om du tycker likadant kan jag glädja dig med att du bara får sju instruktioner, och alla kommer att behandlas över de kommande två sidorna. Din andra instruktion är:

FÖRHASTA DIG INTE

Med detta menar jag att instruktionerna ska tas i den ordning de kommer, utan att hoppa framåt. Läs boken som du läser en detektivroman. Det är faktiskt vad den är. Att fastna i droger är nog det största bedrägeriet i mänsklighetens historia. Abraham Lincoln sa:

Du kan lura alla människor några gånger, och du kan lura några människor hela tiden, men du kan inte lura alla människor hela tiden.

Det är precis vad jag tyckte drogberoende gjorde, till dess att jag upptäckte Easyway.

Sie haben das Ende dieser Vorschau erreicht. Registrieren Sie sich, um mehr zu lesen!
Seite 1 von 1

Rezensionen

Was die anderen über Äntligen Full Kontroll denken

0
0 Bewertungen / 0 Rezensionen
Wie hat es Ihnen gefallen?
Bewertung: 0 von 5 Sternen

Leser-Rezensionen