Start Reading

Jurnalul lui Dracula Junior. Ce țeapă mi-am luat în vacanța din Transilvania

Ratings:
149 pages1 hour

Summary

Stră-stră-stră-nepotul lui Dracula s-a născut în California, într-o familie de emigranți români. Are 14 ani, este bogat, chipeș, dar... special. În plus, vrea să-și petreacă vacanța pe meleagurile strămoșilor. Ce a desoperit când s-a apropiat de castelul lui Dracula? Pe o mie de țepe că nu veți ghici! Transilvania, Dracula, facebook, twitter, Fomilă, Sfarmă Piatră și Justin Bieber, într-o poveste total nebună!


Acesta este următorul blockbuster global! Citiți cartea, nu mai așteptați filmul! (Audia Publishers)


Până acum, am avut o copilărie normală. Bine... dacă normal înseamnă să ai trei bone, o vilă de 7.000 de metri pătrați la Hollywood, piscină, valet, limuzine de lux, profesori particulari ...


Am citit chestii dubioase, cum că tata ar fi din România, că trăgea lumea în țeapă și sugea sângele oamenilor și chestii d-astea teribile...


Câteodată, dau căutarea pe internet „Dracula“ și trebuie să recunosc că imaginația oamenilor lasă de dorit. Adică, urechi ascuțite, păr dat cu o tonă de gel, incisivi ascuțiți... pe bune?


...Mâine, plec în România, într-o vacanță în Transilvania, în care tata spune că mi se vor active puterile special, extra-umane. Mda, frumoasă aniversare de 14 ani, ce să zic!

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.