Genießen Sie diesen Titel jetzt und Millionen mehr, in einer kostenlosen Testversion

Kostenlos für 30 Tage, dann für $9.99/Monat. Jederzeit kündbar.

Katerina Carter juridische thrillerserie

Katerina Carter juridische thrillerserie


Katerina Carter juridische thrillerserie

Länge:
serien
Herausgeber:
Freigegeben:
Aug 24, 2015
Format:
Buch

Beschreibung

⭐⭐⭐⭐⭐

De plannen van Kat en haar vriend Jace voor een chique etentje lopen op niets uit als Kat erachter komt dat haar bejaarde buurvrouw Fiona een ex-gevangene als huurder in huis heeft gehaald. Fiona's vrijwilligerswerk in de gevangenis heeft al veel levens veranderd, maar nu dreigt haar edelmoedige karakter haar juist in de problemen te brengen. Zozeer zelfs dat ze zonder het te weten haar eigen leven op het spel zet.

Kats achterdocht groeit nog meer als ze erachter komt dat er onlangs een nieuwe levensverzekering is afgesloten; er wordt bij een ongeluk dubbel uitbetaald...

 

Over de auteur

Colleen Cross is de auteur van de bestseller-thrillerserie over Katerina Carter en de daarvan afgeleide serie 'Kleur van Geld', ook met Katerina Carter in de hoofdrol. Haar twee populaire thriller/detectiveseries hebben beide dezelfde hoofdpersoon. Katerina Carter is een slimme forensisch accountant en fraude-onderzoekster die zich niet snel om de tuin laat leiden. Ze doet altijd het juiste, al schrikken mensen nogal eens van haar onorthodoxe methodes.

Colleen Cross is bovendien zelf accountant en fraude-expert en schrijft ook non-fictie over deze onderwerpen.

Herausgeber:
Freigegeben:
Aug 24, 2015
Format:
Buch

Über den Autor

Colleen Cross writes bestselling mysteries and thrillers and true crime Anatomy series about white collar crime. She is a CPA and fraud expert who loves to unravel money mysteries.   Subscribe to new release notifications at www.colleencross.com and never miss a new release!


Ähnlich wie Katerina Carter juridische thrillerserie


Rezensionen

Was die anderen über Katerina Carter juridische thrillerserie denken

0
0 Bewertungen / 0 Rezensionen
Wie hat es Ihnen gefallen?
Bewertung: 0 von 5 Sternen

Leser-Rezensionen