P. 1
Si te shkruhet nje leter motivuese

Si te shkruhet nje leter motivuese

|Views: 3,752|Likes:
Veröffentlicht vonKreshnik Fetahu

More info:

Published by: Kreshnik Fetahu on Feb 08, 2011
Urheberrecht:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/17/2013

pdf

text

original

Udhëzime për leter motivimi Emri dhe mbiemri Adresa Nr.

i telefonit Email Data e saktë Punedhenesi Titulli profesional Emri i Kopmanise Adresa I/E nderuar ( Drejtohuni me Zotri, Zonjushe, Zonj dhe mbiemer) Prezantoni veten shkurt ne kete pjese duke treguar pse jeni te interesuar per kete pozitë dhe prej nga keni kuptuar per kete pozitë Ketu shkruani shkurt nje permbledhje te pervojes suaj, edukimi, pervoja e punes, trajnimet, etj. Keni kujdes qe gjate keti pershkrimi pervoja juaj te jete e lidhur me interesimin per poziten… Tregoni çfare deshironi nga pranuesi I letres. Shpjegoni se e çmoni kohen dhe keshillat e tyre te vlefshme Falenderoni pranuesin Sinqerisht, (nenshkruani ketu me laps kimik ngjyre te kalter ose te zeze) Emri dhe mbiemri Bashkangjitur :psh. CV

SHEMBULL:

Christina Appleton . have convinced me that hospitality marketing is a career option I would like to explore. Your company has an excellent reputation for customer satisfaction. Florida 32819-7610 Dear Ms. an internship with Universal Orlando would be mutually beneficial. I will contact you within a week to arrange a meeting.edu).Sample Cover Letter for an Internship 2838 Camphor Lane DeLand. More importantly. education. make me an ideal candidate for a summer internship with Universal Orlando My experience in sales and customer relationship management. My unique mix of previous work experience and my status as a Stetson University business student in my junior year studying marketing. combined with my courses in marketing. Sincerely. you may reach me via phone (386-555-2922) or via email (christina@stetson. Paulson. Thank you for your time and consideration. Amanda Paulson Universal Orlando 1000 Universal Studios Plaza Orlando. and I know that the combination of my experience. I am sure that it would be worthwhile for us to meet. Should you have any questions before that time. and motivation to excel will make me an asset to your marketing department. FL 32720 386-555-2922 Ms.

You're Reading a Free Preview

Herunterladen
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->