Sie sind auf Seite 1von 5

Unghie falsa cu gel pe jumatate de tip 1.

Procedeu de pregatire Unghia naturala se pregateste pentru aplicarea tipsurilor, astfel se taie unghia la marimea corespunzatoare dupa care se pileste suprafata, ca unghia sa devina scamoasa, inasprita. Se deprafuieste si se aplica Primer(degresant) sau 2M Beauty Nail Prep (dehidratant pentru mainile care transpira sau contin prea multa grasime), si se asteapta uscarea acestuia(inalbirea suprafetei unghiei). 2. Alegerea marimii tipsului Ultra Form, Deep Curve, Tips French sau Crystal Tips. 3. Lipirea Tipsului 4. Aranjarea si taierea lungimii tipsului 5. Pilirea tipsului la un nivel cu unghia naturala, inasprirea suprafetei 6. Curatarea de praf, dezinfectare, degresare(degresam doar unghia naturala) 7. Aplicarea gelului 2M Beauty Bounding Sealer, intr-un strat foarte subtire, acesta ajuta la aderarea mai buna a gelului(se ususca la lampa UV 1-2 minute). 8. In cazul in care facem unghii french urmatorul pas este aplicarea gelului alb, aici folosim 2M Beauty Super French, acesta este alba ca laptele si nu este dens, se intinde usor(daca dorim ca sa fie mai cu efect french-ul putem folosi sub gelul alb si un strat mai subtire de gel 2M Beauty Natural sau 2M Beauty Baby Pink). 9. Se aplica gelul 2M Beauty 3 in 1 intr-un strat mai gros, acest gel putem lasa sa curga de pe pensula, nu se aplica ca si lacul(se usuca 3-4 minute, si se lucreaza pe fiecare deget in parte). 10. Se fixeaza gelul cu Fixator pentru gel(acest lichid se pune pe patratele de sters, sau pe servetele, nu e voie pe vata, acesta se lipeste de gel). 11. Pilire : pilirea marginilor libere, pilirea suprafetei, formam arcul C. Pilire fina cu buffer, apoi o vom poliza cu un polizor cu trei parti. 12. Se aplica un strat subtire de 2M Beauty Finish gel, care ii va da luciu unghiei(nu este nevoie de fixare). Peste acest strat putem lacui daca este nevoie. Daca nu, cu ulei de cuticule vom netezi unghiile si cuticulele. Important! * cu gelurile 2M Beauty toate tehnicile de constructie a unghiilor false, atat cele cu tipsuri cat si cele construite cu sablon, se obtin unghii perfecte si de lunga durata. * timpul de solidificare a gelurilor este de 3-4 minute. * toate gelurile sunt atat mai durabile cu cat este tinut mai mult in lampa UV, deoarece modificarea structurii necesita timp. * daca numai suprafata gelului se intareste, calitatea unghiilor va avea de suferit. * cu gelul de baza se lucreaza pe 4-4-2 unghii. * cu gelurile pentru construit si gelurile french se recomanda a se lucra pe fiecare unghie in parte * cand toate unghiile sunt gata se mai pun pentru 3 minute toate unghiile in lampa UV

* gelurile pot fi amestecate cu pulbere colorate sau cu diferite produse Nail Art(nu se amesteca cu lac de unghii). * produsele de pre-pregatire a unghiilor pentru unghii false asigura aderarea perfecta a gelurilor.

Unghii construite cu gel

1. Procedeu de pregatire: Unghia naturala se pregateste pentru aplicarea tipsurilor, astfel se taie unghia la marimea corespunzatoare dupa care se pileste ca unghia sa devina scamoasa, inasprita. Se deprafuieste si se aplica Primer (degresant) sau 2M Beauty Nail Prep (dehidratant) si se asteapta uscarea acestuia(inalbirea suprafetei unghiei).

2. Aplicarea gelului 2M Beauty Bonding Sealer, intr-un strat foarte subtire, aceasta ajuta la aderarea mai buna a gelului(se usuca la lampa UV 1-2 minute).

3. Aplicarea sablonului (sablonul se aplica in asa fel, incat la colturi sa nu ramana fisuri, sablonul trebuie sa se aseze perfect, ca materialul sa se formeze corect dupa aplicare).

4. La urmatorul pas aplicam gelul de constructie 2M Beauty Master Gel, acesta fiind fondul unghiei, o baza care inlocuieste tipsurile, deci este ca o suprafata sustinatoare a unghiei. Gelul de constructie de obicei este un gel dens, si se aplica intr-un start mai gros, incepand aplicarea din mijlocul unghiei, de unde intindem gelul spre marginea unghiei si pe sablon. Daca sablonul nu este bine aplicat marginea libera va fi ori prea groasa, ori instabila. 5. In cazul in care facem unghii french urmatorul pas este aplicarea gelului alb, aici folosim 2M Beauty White Builder, pentru ca este mai dens, astfel marginea libera va fi si mai rezistent. 6. Urmatorul strat va fi un gel de modelare, pentru a nivela suprafata unghiei, sa nu se vada trecerea de pe unghie, pe sablon, sau trecerea intre french si unghie. Aici putem folosi gelul 2M Beauty 3 in 1. In cazul in care nu am aplicat gel alb pe unghie, atunci acest gel 3in 1 putem sa-l inlocuim cu alte tipuri de geluri cum ar fi: 2M Beauty Natural sau 2M Beauty Baby Pink sau 2M Beauty 2 in 1.

7.Ca ultim strat putem aplica tot gelul 2M Beauty 3 in 1 intr-un strat mai subtire, formand arcul C, acest gel putem lasa sa curga de pe pensula, nu se aplica ca si lacul (se usuca 3-4 minute, si se lucreaza pe fiecare deget in parte).

8. Se fixeaza gelul cu Fixator pentru gel (acest lichid se pune pe patratele de sters, sau pe servetele, nu e voie pe vata, acesta se lipeste de gel).

9. Pilire : pilirea marginilor libere, pilirea suprafetei, formam arcul C. Pilire fina cu buffer, apoi o vom poliza cu un polizor cu trei parti.

10. Se aplica un strat subtire de 2M Beauty Finish gel, cu miscari de lacuire, acesta fiind lichida ca si un lac de unghii, acesta ii va da luciu unghiei (nu este nevoie de fixare). Peste acest strat putem lacui daca este nevoie. Daca nu, cu ulei de cuticule vom netezi unghiile si cuticulele.