Sie sind auf Seite 1von 20

Constructie FRENCH - cu tehnica prelungirii patului unghiei

o o

Pasul 1. Dupa ridicarea si indepartarea cuticulelor cu instrumentul de cuticule, matuim suprafata cu pila Zebra Xtreme Verde (180/180).

o o

Pasul 2. Aplicam Spray Prep / Nail Prep, apoi Primer, cu sau fara acid.

o o

Pasul 3. Dupa asezarea corespunzatoare a sablonului, realizam stratul de baza si extensia din oricare gel de constructie Crystal Nails Clear.

o o

Pasul 4. Intarim stratul de baza (si daca este cazul, il curbam cu penseta).

o o

Pasul 5. Realizam prelungirea patului unghiei cu unul dintre gelurile Crystal Builder White si intarim la lampa UV.

o o

Pasul 6. Realizam varful alb cu unul dintre gelurile Crystal Builder White si intarim la lampa UV.

o o

Pasul 7. Realizam curba C din gel de constructie transparent, apoi intarim la lampa UV.

o o

Pasul 8. Fixam suprafata cu un buretel cu Cleanser.

o o

Pasul 9. Finisam suprafata si forma cu o pila Zebra Xtreme Albastra (150/150).

o o

Pasul 10. Finisam suprafata cu un buffer alb si indepartam praful cu periuta.

o o

Pasul 11. Aplicam Top Shine si intarim la lampa UV.

o o

Pasul 12. Aplicam ulei de cuticule Crystal Nails si masam usor.

Aplicare GEL-LAC - Step by Step

o o

Pasul 1. 1. Pregatiti toate cele 10 unghii ca pentru manichiura tehnica: ridicarea si indepartarea cuticulelor, matuirea suprafetei, indepartarea prafului, aplicare Nail Prep, Primer cu acid/Creion Primer (optional), Primer fara acid (strat subtire, min. 20 sec. timp de uscare).

o o

Pasul 2. 2. Din acest moment se lucreaza la cate un deget alternativ: aplicati un strat de baza subtire din Gel-Lac Clear (GL 00) sau in cazul unghiilor subtiri si fragile Easy Off Clear. Sigilati varfurile si lateralele. Nu atingeti pielea! Intariti la lampa UV 2 minute.

o o

Pasul 3. 3. Aplicati un strat subtire de Gel- Lac colorat. Nu atingeti pielea! Sigilati varfurile si lateralele. (Daca acoperirea nu este perfecta, atunci repetati acest pas.)

o o

Pasul 4. 4. Aplicati un strat de Gel-Lac Clear. (Nu atingeti pielea. Atentie la varfuri si la laterale.) Intariti la lampa UV 2 minute, apoi fixati cu Cleanser.

o o

Pasul 5. Bucura-te impreuna cu clienta ta de rezultatul muncii tale. O manichiura perfecta si de durata...

Construc ie pe unghii roase

Am ales sa postez un step by step despre constructia unghiilor din gel pe unghii roase deoarece sunt multe persoane care se confrunta cu o astfel de problema, iar tehnicianul de unghii trebuie sa stie exact ce trebuie facut intr-un astfel de caz, cum sa-si ajute clienta sa scape de aceasta problema si sa obtina niste unghii frumoase si sanatoase.

1. Pregatim unghia naturala in mod corespunzator,la fel ca la unghiile normale, impingem cuticulele, pilim suprafata unghiei sa fie abraziva cu o pila de duritatea 100/100.

2. Aplicam primerul si dupa uscarea totala Bond. Urmeaza gelul Bonding Sealer, care se va aplica in strat foarte subtire doar pe unghia naturala si-l punem in lampa pt 1 minut. Apoi vom aseza sablonul

3. Cu gel de constructie Master gel,sau Kevo,vom construi unghia, in strat cat mai subtire. Dupa ce se intareste in lampa 3-4 minute se va aplica gelul pentru prelungirea bazei, pe toata suprafata unghiei.

4. Dupa intarirea Gelului Natural (3-4 minute), cu patratele de sters si lichid de fixare vom sterge suprafata unghiilor, dupa care se finiseaza suprafata unghiilor, pilind cu o pila fina (180) liniile paralele si marginea libera, apoi suprafata. Cu un buffer vom netezi si mai mult suprafata.unghiei.

5. Pictam petalele florilor cu vopsea acrilica nr 018 si nr 447, cu o pensula lata. Definim modelul conturand pe alocuri folosind o pensula subtire si aplicand punctulete cu un instrument de punctat.

6. Dupa uscarea vopselelor se aplica un strat de gel de luciu Top Gel 2M Beauty. Dupa uscarea acestuia(34 minute) in lampa UV, cuticulele sunt hidratate cu ulei de cuticule.

nu am poza cu asezarea sablonului pentru ca atunci nu ma gandeam sa fac un step by step,le-am fotografiat doar pentru mine;in cazul unghiilor roase asezam sablonul in continuarea degetului,gelul va acoperi si partea lipsa de unghie

Unghii de Revelion

primer 2M bond sablon 2M Pink bounding sealer gel kevo gel baby pink gel gel color 2M nr. 135 glitter mix rosu gel 2M 3 in 1 cristale swarovski Top Gel 2M vopsele acrilice: negru si alb

1. Pregatim unghiile naturale

2. Aplicam sablonul pentru forma de migdala si construim marginea libera cu Kevo gel

3. Prelungim baza unghiilor cu gelul Baby Pink

4. La linia de french si pe marginea libera aplicam gelul color 2M nr. 135

5. Glitter mix rosu vom aplica pe un lateral al unghiilor dupa care cu gelul 3 in 1 vom acoperi toata suprafata unghiilor, formand C-ul.

6. Dupa intarirea in lampa, fixam suprafata unghiilor si finisam cu pila apoi cu un buffer.

Stiletto cu flori de mac

pasul 2: Din praf de portelan verde deschis si sclipici verde deschis, vom face frenchul, cu trecere de culori. pasul 1: Dupa pregatirea corespunzatoare a unghiilor naturale, degresam cu Primer si pt aderarea mai buna a gelului aplicam Bond. Dupa uscare, intr-un strat foarte subtire se aplica Bonding Sealer, gelul de baza, pe care-l punem in Lampa Uv pt 1 minut. Apoi vom aseza sablonul corespunzator unghiilor stiletto si construim unghiile cu gelul de constructie Kevo gel. Lucram pe fiecare deget in parte si dupa constructia unghiilor vom prelungi baza cu gelul de camuflaj, Natural gel.

pasul 3: Cu gel 3 in 1 transparent vom acoperi toata suprafata unghiilor, formand curba C.

pasul 4: Cu o pila fina finisam unghiile, pilind cu grija la cuticule apoi pe toata suprafata unghiilor. Terminam finisarea cu un buffer fin.

pasul 5: Cu o pensula subtire si ascutita vom desena forma de floare de mac cu acuarele de culoare rosie.

pasul 6: Cu acuarele de culoarea verde vom desena boboc de mac si frunze.

Unghii french `simple` construite din gel


Categoria: Step by step | Publicat: luni, 17 octombrie 2011 14:46 | 51 comentarii
Pentru azi v-am pregatit un step by step care poate va pare deja prea `simplu` si prea plictisitor, fiind vorba de construirea din gel a unui french alb in forma patrata de lungimea medie. Am pus intre ghilimele simplu, fiindca construirea unui french adevarat nici pe departe nu este ceva simplu. Nu degeaba si in zilele noastre si cele mai mari concursuri internationale din domeniul unghiilor sunt pe tema construirii unor unghii french. Deoarece la construirea unui french simplu manichiurista isi arata toate cunostintele de stapanire a pensulei si a materialelor de baza. Realizarea unui french perfect necesita mult exersat, cunostinte aprofundate legat de: 1. asezarea corecta a sablonului, 2. modul de prelungire a bazei unghiei 3. trasarea perfecta a liniei smile De aceea ne-am gandit ca poate pentru multi dintre vizitatorii nostrii o sa fie un ajutor acest mic step by step. Sper sa va placa!

1. Pregatim unghia naturala in mod


corespunzator, impingem cuticulele,

2. Aplicam primerul si dupa uscarea totala Bond. Urmeaza gelul Bonding Sealer, care se va aplica in strat foarte subtire doar pe unghia naturala si-l punem in lampa pt 1 minut. Apoi vom aseza sablonul.

2. pilim suprafata unghiei sa fie abraziva cu o

pila de duritatea 100/100.

Sablonul va fi continuitatea perfecta a unghiei naturale si trebuie sa se potriveasca perfect la colturi (daca este nevoie cu forfecuta putem modela sablonul la forma dorita).

4. Cu gel de constructie Master gel, vom construi marginea libera a unghie in strat cat mai subtire. Dupa ce se intareste in lampa 3-4 minute se va aplic gelul pentru prelungirea bazei, si vom forma negativul perfect a liniei de "zambet".

6. Cu o pensula pt. gel numarul 4, vom aplica gelul alb Fiber, si dupa intarirea ei, vom acoperi toata suprafata unghiei cu gel de modelare 3in1. uitam sa formam curba C, care va fi punctul de sustinere a unghiilor false.

Gelul Natural se va intari in lampa uv 3-4 minute.

Dupa intarirea gelului de modelare (3-4 minute),

8. Redam luciul cu gelul Top gel si cuticulele le vom hidrata cu ulei specia Suntem gata!

cu patratele de sters si lichid de fixare vom sterge suprafata nghiilor, dupa care se finiseaza suprafata unghiilor, pilind cu o pila fina 180) liniile paralele si marginea libera, apoi suprafata. Cu un buffer vom etezi si mai mult suprafata.

Si iata rezultatul

Unghii de mireasa!
Deoarece rochia ei nu a fost alba ci un crem ivory, unghiile le-am facut in combinatia auriului cu crem si cu putin alb. Si normal nu au lipsit nici cristalele swarovski! Bianca iti doresc Casa de piatra si multa fericire! Mai jos puteti vedea step by stepul realizat! Sper sa va placa!

1. Pregatim unghiile naturale (impingem cuticulele, pilim suprafata unghiilor si deprafuim)

2. Degresam cu primer, apoi aplicam Bond de la 2M Beauty si dupa completa in strat foarte subtire aplicam gelul de baza (Bonding Sealer), introducem in lampa Uv pentru 1-2 minute

3. Se pune sablonul in forma dorita, sa fie continuu cu unghiile naturale si construim cu gelul Kevo de la 2M beauty

4. Dupa intarirea in lampa Uv (3-4 minute) a gelului de constructie

formeaza negativul frenchului cu gelul de camuflaj Natural gel 2M (intarim in lampa 3-4 minute)

5. Pe marginea libera se aplica gelul color nr. 141 de la 2M Beauty in asa fel, ca la linia smile aplicam strat mai gros si il intindem catre margini, astfel varful ramane transparent

6. Cu gelul 3 in 1 vom acoperi toata suprafata, formand curba C in mijlocul unghiilor naturale, acesta fiind punctul de sustinere a unghiilor false (se intareste 3-4 minute in lampa)

7. Dupa intarirea gelului de modelare, stergem suprafata unghiilor cu lichid de fixare, dupa care se pileste si se da forma finala a unghiilor. Cu un buffer vom finisa suprafata, astfel pregatim pentru modelare

8. Din portelan alb si crem vom forma floricele si frunze pe suprafa unghiilor, se aplica cristale swarovski si din vopsea acrilica alba c

punctator vom pune niste punctulete pentru a evidentia modelul

9. Pe fiecare unghie se poate pune floricele, totul sa fie armonios

10. Se aplica gelul de luciu si ulei la cuticule pentru hidratare. Sunte

Si iata rezultatul

Unghii construite din gel

1. Procedeu de pregatire: Unghia naturala se pregateste pentru aplicarea tipsurilor, astfel se taie unghia la marimea corespunzatoare dupa care se pileste ca unghia sa devina scamoasa, inasprita. Se deprafuieste si se aplica 2M Beauty Primer (degresant) si 2M Beauty Nail Prep (dehidratant) dupa care se asteapta uscarea acestuia(inalbirea suprafetei unghiei).

2. Aplicarea gelului 2M Beauty Bonding Sealer, intr-un strat foarte subtire, aceasta ajuta la aderarea mai buna a gelului(se usuca la lampa UV 1-2 minute).

3. Aplicarea sablonului (sablonul se aplica in asa fel, incat la colturi sa nu ramana fisuri, sablonul trebuie sa se aseze perfect, ca materialul sa se formeze corect dupa aplicare).

4. La urmatorul pas aplicam gelul de constructie 2M Beauty Master Gel, acesta fiind fondul unghiei, o baza care inlocuieste tipsurile, deci este ca o suprafata sustinatoare a unghiei. Gelul de constructie de obicei este un gel dens, si se aplica intr-un start mai gros, incepand aplicarea din mijlocul unghiei, de unde intindem gelul spre marginea unghiei si pe sablon. Daca sablonul nu este bine aplicat marginea libera va fi ori prea groasa, ori instabila. 5. In cazul in care facem unghii french urmatorul pas este aplicarea gelului alb, aici folosim 2M Beauty Extreme White, pentru ca este mai dens, astfel marginea libera va fi si mai rezistent. 6. Urmatorul strat va fi un gel de modelare, pentru a nivela suprafata unghiei, sa nu se vada trecerea de pe unghie, pe sablon, sau trecerea intre french si unghie. Aici putem folosi gelul 2M Beauty 3 in 1. In cazul in care nu am aplicat gel alb pe unghie, atunci acest gel 3 in 1 putem sa-l inlocuim cu alte tipuri de geluri cum ar fi: 2M Beauty Natural sau 2M Beauty Baby Pink sau 2M Beauty 2 in 1.

7.Ca ultim strat putem aplica tot gelul 2M Beauty 3 in 1 intr-un strat mai subtire, formand arcul C, acest gel putem lasa sa curga de pe pensula, nu se aplica ca si lacul (se usuca 3-4 minute, si se lucreaza pe fiecare deget in parte).

8. Se fixeaza gelul cu Fixator (Cleanser) pentru gel (acest lichid se pune pe patratele de sters, sau pe servetele, nu e voie pe vata, acesta se lipeste de gel).

9. Pilire : pilirea marginilor libere, pilirea suprafetei, formam arcul C. Pilire fina cu buffer, apoi o vom poliza cu un polizor cu trei parti.

10. Se aplica un strat subtire de 2M Beauty Top gel, cu miscari de lacuire, acesta fiind lichida ca si un lac de unghii, acesta ii va da luciu unghiei (nu este nevoie de fixare). Peste acest strat putem lacui daca este nevoie. Daca nu, cu ulei de cuticule vom netezi unghiile si cuticulele.