Sie sind auf Seite 1von 11

Exam

: Microsoft 70-647Big5

Title

: Pro: Windows Server 2008,


Enterprise Administrator

Version : R6.1

www.Prepking.com

Prepking - King of Computer Certification


Important Information, Please Read Carefully
Other Prepking products
A) Offline Testing engine
Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment.
B) Study Guide (not available for all exams)
Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam.
Latest Version
We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is
updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your
member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date.
Here is the procedure to get the latest version:
1.Go towww.Prepking.com
2.Click on Member zone/Log in (right side)
3. Then click My Account
4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the
links.
For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole
document.
Feedback
If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in
improving product quality.
Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following:
Exam number, version, page number, question number, and your login ID.
Our experts will answer your mail promptly.
Copyright
Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and
contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is
being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you
according to the International Copyright Laws.
Explanations
This product does not include explanations at the moment. If you are interested in
providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.Prepking.com

1. Active directory
Windows Server 2008

DNS DNS
(WAN)

WAN
WAN
Active Directory

A. Domain Admins
B. (Read-only Domain ControllerRODC)
Domain Admins
C. (Read-only Domain ControllerRODC) DNS

D. DNS
(Organizational UnitOU)
Answer: C

2.
Active Directory contoso.com
newyork.contoso.com Windows Server 2008contoso.com
newyork.contoso.com
Contoso.com Server1 Server2 Newyork.contoso.com
Server3 Server4 Active Directory DNS

DNS

A. contoso.com newyork.contoso.com DNS ForestDNSZones

www.Prepking.com

B.

Server3

contoso.com

DNS

Server1

newyork.contoso.com DNS
C. Server3 contoso.com DNS Server1
newyork.contoso.com DNS
D. Server1 Server3 Server3 Server1
Answer: A

3.
Windows Server 2008 DNS
Windows 2000
Active Directory (Active Directory Domain ServiceAD DS)
Active Directory

A. GlobalNames
B. Active Directory DNS
C. DNS
D.
Answer: B

4. contoso.com Active Directory

contoso.com DNS DNS

east.contoso.com west.contoso.com Active Directory

DNS

www.Prepking.com

A. DNS
DNS
B. DNS
DNS DNS
C. DNS DNS
DNS contoso.com
DNS
D. DNS DNS
DNS contoso.com
DNS
Answer: D

5. (Wide Area Network


WAN) Active Directory
Windows Server 2008

DNS DNS

WAN
WAN Active Directory

A. DNS
B. DNS
C. (Read-only Domain ControllerRODC) DNS

D. (Read-only Domain ControllerRODC) DNS

www.Prepking.com

Answer: A

6. Active Directory
Windows Server 2008 DNS
Active Directory

A. GlobalNames
B.
C.
D. AAAA
Answer: A

7. Active Directory
Windows Server 2003 DNS
Active Directory
DNS
DNS

A. Windows Server 2008


B. Windows Server 2008 Windows
Server 2008
C.
D. Active Directory DNS
Answer: A

8. Active Directory
DNS DNS

www.Prepking.com

A. DNS
B. DNS
C. DNS
D. DNS
Answer: C

9. Active Directory IP Windows Server


2008 Windows Vista

(Local Area NetworkLAN)


Microsoft
(Network Access ProtectionNAP)

Microsoft
NAP
A. 802.1x
B. DHCP
C. IPsec
D. (Virtual Private NetworkVPN)

www.Prepking.com

Answer: C

10. Active Directory IP Windows Server


2008 Windows Vista Windows XP Professional Windows 2000
Professional

Server2 IPsecDHCP 802.1x (Network Access Protection


NAP)

A. Server1 DHCP NAP


B. 802.1x
C. (Group Policy ObjectGPO) GPO
IPsec
D. (Group Policy ObjectGPO) GPO
IPsec NAP
Answer: C

11. IP
Windows Server 2008 Windows Vista

www.Prepking.com

(Network Access ProtectionNAP)


Microsoft
Server1 Server2
NAP
A. 802.1x
B. DHCP
C. IPsec
D. VPN
Answer: A

12. Active Directory Server1 Server2


Windows Server 2008
Server1 Server2Server1 Microsoft SQL
Server 2005
Windows Vista Service Pack 1 (SP1)
ActiveX (ADO) Server1

SQL Server
HTTP HTTPS
Server2
A. RPC over HTTP Proxy Server1 Proxy

www.Prepking.com

B. (TS ) Server1 ADO


C. Web (IIS) Server1 SQL Server Web
D. (NPAS) (SSTP)
Answer: D

13. Windows Server 2008


Microsoft Windows SharePoint Services (WSS)
Windows Mobile 6.0 HTTP HTTPS

Windows Mobile WSS


WSS

A. Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Server 2006 HTTPS


B. Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Server 2006 RPC
C. (Network Policy And Access ServiceNPAS)
(Secure Socket TunnelingSSTP) WSS Kerberos
D. (Network Policy And Access ServiceNPAS)
(Secure Socket TunnelingSSTP) WSS IPsec
Answer: A

14.
HTTPS Microsoft Windows SharePoint Services (WSS)

TCP

A. PPTP
B. L2TP
C. Web (TS Web )
D. (Secure Socket Tunneling ProtocolSSTP)

www.Prepking.com

100% Pass Guaranteed or Full Refund


Word to Word Real Exam Questions from Real Test
Buy full version of exam from this link below
http://www.prepking.com/70-647Big5.htm