Sie sind auf Seite 1von 6

PRE-TEST: DYSRHYTHMIAS: 1. a. b. c. d. 2. a. b. c. d.

A term used to describe an irregular or erratic heart rhythm automaticity bconductivity dysrhythmic ablation treatment of dysrhytmias by destroying causative cells conductivity depolarization automaticity ablation

3. stage of conduction in which the ventricles relax a.depolarization b. repolarization c. diastole d. conductivity 4.a term used to describe the electrical stimulation of the heart a. ablation b. depolarization c. dysrhythmic d.repolarization 5the ability of cardiac muscle to transmit electrical impulse a.automaticity b. conductivity c. repolarization d. depolarization 6. the ability of cardiac muscle to initiate impulse a. automaticity b.conductivity c. repolarization d. depolarization 7. a sawtooth P wave is seen on an ECG strip with a. sinus bradycardia b.atrial flutter c.sinus tachycardia d. premature junctional complex 8. diagnostic procedure/s for cardiac arrhythmias a. ECG

b.ablation c. EEG d.none of the above 9.ventricular fibrillation is associated with absence of: a. heartbeat b. palpable pulse c. respirations d. all of the above 10. the PR interval on an ECG strip that reflects normal sinus rhythm would be between a. 0.05 and 0.10 seconds b. 0.12 and 0.20 seconds c. 0.15 and 0.30 seconds d. 0.25 and 0.40 seconds ANSWERS: 1. c 2. d 3. c 4. b 5. b 6. a 7. b 8. a 9. a 10. b

POST TEST: CARDIAC ARHYTHMIAS 1. the total time for ventricular depolarization and repolarization is represented on an ECG reading as the a.QRS complex b.QT interval c. ST segment d.TP interval 2.characteristics of sinus bradycardia include all of the following except a. a P wave precedes every QRS complex b every QRS complex is normal c. the rate is 40 to 60 bpm d. the rhythm is altered 3.atrial fibrillation is associated with a heart rate up to a. 300bpm b. 400 bpm c. 500 bpm d. 600 bpm 4.AV nodal re-entry tachycardia is charac. By an atrial rate a. of 100 bpm b. between 100 and 150 bpm c. between 150 and 250 bpm d. greater than 250 bpm 5. with ventricular tachycardia a.. conduction originates in the ventricle b. electrical defibrillation is used immediately c. the P wave usually is normal d. the ventricular rate is twice the normal rate 6. when assessing v/s in a patient with a permanent pacemaker, the nurse needs to know the a.date and time of insertion b. location of the generator c. model number d. pacer rate 7.cardioversion is used to terminate dysrhythmias. With cardioversion, the: a. amt. of voltage used should exceed 400W/sec b. electrical impulse can be discharged during the T wave c. c. machine should be set to deliver a shock during the QRS complex d. d. above statements are all true

8.ventricular bigeminy refers to a conduction defect in w/c: a. conduction is primarily from the AV node b. every other beat is premature c.rhythm is regular but fast d. the rate is between 150 and 250 bpm 9.treatment of dysrhythmias by destroying causative cells a. ablation b.conductivity c.automaticity d.none of the above 10a term used to describe electrical stimulation of the heart a. repolarization b. .depolarization c. . conductivity d. . automaticity 11. a term used to describe an irregular or erratic heart rhythm a. dysrhythmic b. ablation c. conductivity d. automaticity 12. sites of origin, except a. junctional b. flutter c. c.ventricular d. d. none of the above 13. true about ECG, except a. it is painless b. helpful in determining if the heart is beating normally c. maybe included as a part of routing examination below 40 y/o d. you may develop localized rash or irritation where the patches are placed. 14. true about cardiac arrhythmias except a. diagnosed by analyzing the ECG b. can cause sudden death c. named according to patients personal and social history d. a disorder of the heart rate and rhythm caused by a condition system disturbance 15.factors that trigger arrhythmias except a. exercise b. smoking

c. adolescence d. emotional upsets 16.sinus bradycardia is a. ventricular and atrial rates below 60 b.ventricular and atrial rates above 100 c. ventricular and atrial rates between 300-600 d none of the above 17. Mechanisms of formation or conduction except a. blocks b normal rhythm c bradycardia d. none of the above 18.atrial flutter is a. atrial rate between 250-400 b. . atrial rate between 300-600 c. . atrial rate between 100-150 d. none of theabove 19. atrial dysrhythmia <6/mm a. no treatment b. signal of worsening condition tx directed to the ventricle c. both a and b d. none of the above 20. which is not true in performing ECG a. ask the client to remain in prone position b. ask to hold breath for short periods during the procedure c. results are recorded on graph paper d. none of the above

ANSWERS IN POST TEST 1. A 2. C 3. D 4. C 5. B 6. D 7. D 8. B 9. A 10. B 11. A 12. B 13. C 14. C 15. C 16. A 17. D 18. A 19. A 20. A