Sie sind auf Seite 1von 5

Exam Name___________________________________

MULTIPLECHOICE.Choosetheonealternativethatbestcompletesthestatementoranswersthequestion. 1) Whichofthefollowingdevicesshouldbeusedtocarryapatientdownstairswheneverpossible? A) Basketstretcher B) Wheeledambulancestretcher C) Stairchair D) Scoopstretcher 2) Howmanypoundsaremostbattery - poweredhydraulicsystemsratedtosafelylift? A) 300 B) 700 C) 500 D) 200 3) WhichofthefollowingisNOTcorrectwhenperformingalogroll? A) Useyourshouldermuscles. B) Keepyourbackstraight. C) Rollthepatientawayfromyou. D) Leanforwardfromthehips. 4) Whichurgentmoveshouldbeperformedforapatientseatedinavehicle? A) Rapidtakeout B) Rapidtakedown C) Rapidimmobilization D) Rapidextrication 5) WhatisthelikelyimpactofpowerstretchersonEMS? A) Therewillbeanincreasednumberofhomehealthtransfers. B) TherewillbeadecreaseinthenumberofinjuriesamongEMTs. C) Insurancereimbursementwillincreaseforambulanceservices. D) ThereisnolikelyimpactofpowerstretchersonEMS. 6) Whichofthefollowingbestdescribesbodymechanics? A) Properuseofthebodytopreventinjury B) Properuseofthebodytofacilitateliftingandmovingobjects C) Equipmentdesignedtominimizestressontheusersbody D) BothBandC 7) WhichofthefollowingisNOTcorrectbodymechanicswhenusingthepowerlift? A) Yourbackshouldbelockedin. B) Raiseyourupperbodypriortoyourlowerbody. C) Raiseyourlowerbodypriortoyourupperbody. D) Keeptheweightprimarilyontheballsofyourfeet. 8) Whichofthefollowingshouldyouusewhenyouwanttomoveapatientfromawheelchairtoa stretcher? A) Extremitylift B) Clothinglift C) Modifieddirectlift D) Groundtransfer 9) Whichoneofthefollowingfactorsshouldbeconsideredpriortoliftinganypatient? A) Communications B) Yourphysicallimitations C) Theweightofthepatient D) Alloftheabove 1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)

9)

10) WhichofthefollowingpatientsshouldNOTbetransportedinastairchair? A) Apatientfoundlyinginbed B) Apatientwhoisnauseated C) Apatientwithdifficultybreathing D) Apatientwithasuspectedspinalinjury 11) Youhaverespondedtoanursinghomeandfindanelderlypatientinhisbedincardiacarrest. Whichtypeofmovewouldyouperformtogetthepatienttoahardsurfacesoyoucanperform chestcompressions? A) Nonurgentmove B) Urgentmove C) Clothingdrag D) Emergencymove 12) WhichofthefollowingbestdescribestheTrendelenburgposition? A) Feetelevated8to12inchesabovethehead B) Headelevated8to12inchesabovethefeet C) Patientislyingflat D) Patientskneesarebentwiththefeetflatonthestretcher 13) Whichofthefollowingdevicesisbestsuitedformaneuveringapatientthroughanarrow hallway? A) Flexiblestretcher B) Basketstretcher C) Wheeledstretcher D) Longbackboard 14) Whichofthefollowingmovesshouldbeusedforapatientwhohasbeenentrappedinwreckage foralongperiodoftimebuthasnowbeenfreed? A) Emergencymove B) Nonurgentmove C) Urgentmove D) Electivemove 15) Whatisthemainbenefitofusingastairchairwithatraclikesystemoveratraditionalstairchair? A) Thereisnobenefitofatraclikestairchairoveratraditionalstairchair. B) OnlyoneEMTisrequiredtooperateastairchairwithatraclikesystem. C) Astairchairwithatraclikesystemcanbemanipulatedtoliftintoanambulanceusinga hydraulicsystem. D) Astairchairwithatraclikesystempreventsthepatientfromhavingtobelifteddownstairs. 16) Whichofthefollowingshouldyoudowhenreachingforsomething? A) Avoidtwisting. B) Avoidreachingmorethan15to20inchesinfrontofyourbody. C) Keepyourbackinalockedinposition. D) Alloftheabove. 17) Whichofthefollowingisanothernameforthesquatliftposition? A) Powergrip B) Powerlift C) Weightliftertechnique D) Noneoftheabove 18) Youhaverespondedtoamultiplecasualtyincidentinvolvinganoverturnedbus.Patientshave beenthrownaroundtheinteriorofthebusandseveralarepiledontopofeachother.Whattypeof movewouldyouperformtogainaccesstothemostcriticallyinjuredpatients? A) Extremitydrag B) Emergencymove C) Nonurgentmove D) Urgentmove

10)

11)

12)

13)

14)

15)

16)

17)

18)

19) Youhaveanunconsciouspatientwhodoesnothaveapossibilityofspinalinjuryandwhois breathingadequately.Whichofthefollowingisthebestpositionfortransportingthepatient? A) Recoveryposition B) Fowlersposition C) Supine D) SemiFowlersposition 20) Forapatientwithoutapossibilityofspinalinjury,whichofthefollowingcarriesshouldbeusedto movehimfromabedtoastretcher? A) Extremitylift B) Drawsheetmethod C) Directgroundlift D) Extremitycarry 21) Whichofthefollowingisappropriatewhencarryingequipmentwithonehand? A) Keepyourbackstraightandlocked. B) Leantotheoppositesideforleverage. C) Leanforwardforbalance. D) Leanbackwardforbalance. 22) Anorthopedicstretchercanbeusedtoliftwhichofthefollowingpatients? A) A47yearoldmalepatientwhoisentrappedinhiscarafterafrontalimpactcaraccident B) A12 - year- oldfemalewhostruckherheadwhiledivingintoaswimmingpool C) An82yearoldmalepatientthatfracturedhishipafterslippinginthebathtub D) Anorthopedicstretchershouldnotbeusedforanyofthesepatients. 23) Whichofthemethodslistedbelowisbestdescribedasmovingapatientfromthefloortoa stretcherbyhavingtwoormorerescuerskneel,curlthepatienttotheirchests,stand,andthen reversetheprocesstoplacethepatientonthestretcher? A) Powerlift B) Drawsheetmethod C) Directcarry D) Directgroundlift 24) Whenmovinganobjectacrossthefloor,whichofthefollowingisthebesttechnique? A) Facetheobjectandwalkbackward,pullingittowardyou. B) Placeyourbackagainsttheobjectandpushbackwardswithyourlegstomovetheobject. C) Faceawayfromtheobjectandwalkforward,pullingitbehindyou. D) Standbehindtheobjectandpushitinfrontofyou. 25) Whereshouldyoupositiontheweightoftheobjectbeinglifted? A) Belowyourwaist B) Asfarfromthebodyaspossible C) Anarmslengthawayfromthebody D) Asclosetothebodyaspossible 26) Whichofthefollowingaregoalsofliftingandmovingpatients? A) Speed B) Safetyofthepatient C) SafetyoftheEMSprovider D) Alloftheabove 27) WhatshouldyouNOTdowhenusingastairchair? A) Leanforwardfromthehips. C) Keepyourkneesstraight.

19)

20)

21)

22)

23)

24)

25)

26)

27) B) Leanforwardfromthewaist. D) Flexyourknees. 28)

28) WhichofthefollowingisthecorrectpositionofanEMTsfeetwhenlifting? A) Shoulderwidthapart B) Asclosetogetheraspossible C) Twofeetapart D) Aswideaspossible

29) Whichofthefollowingsituationswouldrequiretheuseofanemergencymove? A) Youmustreachother,morecriticallyinjuredpatients. B) Thesceneishazardous. C) Apatientwithalifethreateningconditionrequiresrepositioning. D) Alloftheabove. 30) Whichofthefollowingstatementsregardingbodymechanicsistrue? A) Twistyourtorsowhilelifting. B) Positionyourfeetclosetogether. C) Useyourbacktolift. D) Useyourlegstolift.

29)

30)

AnswerKey Testname:BASICQUIZCH5

1) C 2) B 3) C 4) D 5) B 6) B 7) C 8) A 9) D 10) D 11) D 12) A 13) A 14) C 15) D 16) D 17) B 18) B 19) A 20) B 21) A 22) D 23) D 24) D 25) D 26) D 27) B 28) A 29) D 30) D