http://www.TwPass.

com

000-031
IBM
IBM Tivoli Service Automation Manager V7.2.1 Implementation

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 000-031

The 000-031 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 000-031 Practice Test covers all
the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 000-031 exam is very challenging, but with our 000-031 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 000-031 exam on your FIRST TRY!
IBM 000-031 Exam Features
- Detailed questions and answers for 000-031 exam
- Try a demo before buying any IBM exam
- 000-031 questions and answers, updated regularly
- Verified 000-031 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 000-031 tested and verified before publishing
- 000-031 exam questions with exhibits
- 000-031 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring IBM certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these
exams like 000-031 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 000-031 test is an important part of IBM certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 000-031 exam is essential and core part of IBM certifications and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 000-031 Test and save time and money while developing your skills to pass
your IBM 000-031 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 000-031 now!

000-031

QUESTION: 1
Which value is stored in the PMRDP.Net.VMware.SwitchTemplate configuration setting to be
used by VMWare?

A. the DCM object name of the Net Resource Pool
B. the DCM object ID of the Virtual Server Template
C. the DCM object ID of the corresponding subnetwork
D. the DCM object name of the Virtual Switch Template
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 2
Which process manager product (PMP) is responsible for creating DCM objects?

A. IBM Tivoli Release Manager
B. IBM Tivoli Provisioning Manager
C. IBM Tivoli Configuration Manager
D. IBM Tivoli Service Request Manager
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 3
Where is a Resource Allocation template required?

A. All service topology nodes require the resource allocation templates
B. Only the service topology nodes where the Min Cardinality is set to 1.
C. Only the service topology nodes where Needs Resource Allocation is set.
D. Only the service topology nodes where the Max Cardinality Unbound is set.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 4
When is the Resource_Master workflow invoked?

A. before invoking the REST API
B. after the Service Request is created
C. when the user interface interaction is initiated
D. after invoking the REST API, but before the Service Request is created

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 5
Which statement is true about auto-approval?

A. It is set in a configuration file.
B. It is related to an IBM Tivoli Provisioning Manager workflow.
C. It is related to an IBM Tivoli Process Automation Engine workflow.
D. It is related to IBM Tivoli Process Automation Engine and IBM Tivoli Provisioning
Manager workflows.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 6
What determines the number of network interfaces that will be included in the provisioned
virtual servers?

A. subnet group
B. resource pool
C. network interfaces
D. virtual machine template
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 7
What are two requirements for creating a management plan task assignment? (Choose two.)

A. Create a new service request.
B. Create a job plan specifying the task.
C. Create a TPM workflow specifying the task.
D. Set the property in the TPAE System Properties.
E. Create a service topology node operation to specify the job plan.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 8
What is the correct current status before a Service Definition is usable?

A. Active
B. Approved
C. Operation
D. In Progress

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 9
How is the first management plan specified to run on creation of a new service deployment
instance?

A. set the run order for the appropriate management plan to 1
B. set the status of the appropriate management plan to Primary
C. select the Initial checkbox for the appropriate management plan
D. enter the name of the appropriate management plan in the preparation workflow
input parameters section
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 10
Which function ensures a Service Request is generated when a Catalog Request is submitted
through the Self-Service User Interface?

A. If the Submit to Cart Script is specified on the Offering.
B. If the Offering Type on the Offering is set to Service Request.
C. If the Service Definition Create Service Request checkbox is selected.
D. An escalation is firing in the background every 15 seconds checking to see if new
catalog requests have been submitted and if any have an Escalation Point Action.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 11
What are two methods of triggering an e-mail to be sent in IBM Tivoli Service Automation
Manager? (Choose two.)

A. using a Workflow Task
B. using the embedded e-mail client
C. using a Flow Action on a Jobplan Task
D. using the Notifications table on a Workflow Action
E. adding a Person to the Notifications tab on the offering
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 12
Which step is required to include a new software product definition into a software stack?

A. for the image template software stack, click Select Action > Add Software Entry
from the Software Stacks application
B. for the image template software stack, click Select Action > Add Software Stack
Entry from the Software Products application
C. for an image template software stack or the corresponding resource pool software
stack, select Add Stack Entry from the Software Products application
D. for an image template software stack or the corresponding resource pool software
stack, click Select Action > Add Stack Entry from the Software Stacks application
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 13
Provided that an Offering and a classification structure are created and activated, which step is
necessary to make the offering visible in the Self-Service User Interface?

A. add the Offering to the Service Catalog
B. register the Offering through the Self-Service User Interface
C. create the Offering in the maximo.ear enterprise archive file
D. link the Offering and classification structure to the Service Topology Node
Operation
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 14
Which two statements are true about the creation of a management task on the Service
Definition application? (Choose two.)

A. A new management plan must be created.
B. Only existing management tasks can be replaced.
C. The Service Definition status must be set to Design.
D. The Management Plan status must be set to Design.
E. It is possible to create a management task for an approved management plan.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 15
Which item defines a set of tasks to perform within a service definition?

A. Offering
B. Job Plan
C. Task Topology
D. Management Plan
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=15

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 16
A Service Topology defines that a topology consists of nodes that are related to each other.
What must be associated to the node in order to identify the specific type of node and
attributes?

A. Job Plan
B. Management Task
C. Classification Structure
D. Service Deployment Instance
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 17
Which three components are included in a management task? (Choose three.)

A. Status
B. Job Plan
C. Predecessors
D. Sequence Number
E. Template Job Plan
F. Topology Requirements
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 18
What are the components required in the steps to add an offering the Self-Service User
Interface?

A. Attribute, Classification, Offering, XML File, HTML File
B. Attribute, Classification, Offering, Java Script File, HTML File
C. Attribute, Classification, Offering Image, XML File, HTML File
D. Attribute, Classification, Offering Image, Java Script File, HTML File
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 19
The default steps for creating a new project are:Notify the user. The Cloud Management
System processes the request. Resources are linked to a reservation. The IBM Tivoli Service
Automation Manager (TSAM) topology nodes and their attributes are updated. The TSAM
virtual server node is updated. What is the correct sequence in which these step are performed?

A. C, B, D, E, A
B. A, B, C, E, D
C. C, A, B, E, D
D. B, C, D, E, A
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 20
Which two primary data model objects does the Service Topology application operate on?
(Choose two.)

A. Job Plan
B. TPM Workflow
C. Topology Node
D. Management Plan
E. Service Topology Node Operations
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 21
What are two valid management tasks in the NEWPROJECT Management Plan? (Choose
two.)

A. UpdateCI
B. NotifyUser
C. ReSynchronizeResourcePool
D. LinkTopologyNodeToReservation
E. CallTPMProvisioningClassWorkflow
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 22
Which setting determines the initial TPAE workflow that is executed upon Catalog Request
Submission?

A. the TPAE Workflow specified in the Resource Manager TPM Workflow
B. the Initiate Workflow on Catalog Request submission setting for the organization
C. the TPAE Workflow specific on the Job Plan for the Service Topology Node
Operation
D. the TPAE Workflow specified in the Fulfillment Manager Approval Workflow on
the offering
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=22

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 23
What are two ways to create a new Cloud Pool from the IBM Tivoli Service Automation
Manager V7.2.1 Administrative User Interface? (Choose two.)

A. Go To > Service Automation > Cloud Properties, click the New Cloud Pool button
on the task bar
B. Go To > Administration > Provisioning > Resource Pools, click the New Cloud Pool
button on the task bar
C. Go To > Service Automation > Cloud Pool Administration, click the New Cloud
Pool button on the task bar
D. import from the Cloud Pool Definitions file (vrpool.properties), select Go To >
Service Automation > Cloud Pool Administration, select Import DCM Objects
E. import from the Cloud Pool Definitions file (vrpool.properties), select Go To >
Service Automation > Cloud Pool Administration, select Import Virtual Resources
Pools
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 24
When creating a Windows Operating System template to be deployed on ESX, what is the
maximum number of hard disks that can be created with the default Service Definition?

A. 0
B. 1
C. 2
D. Unlimited
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 25
Where are Cloud Pool configuration files imported?

A. Self-Service User Interface
B. the command line or terminal window
C. Cloud Pool Administration Application
D. Provisioning Global Settings Application
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 26
After a newly created image template is discovered and imported into IBM Tivoli Service
Automation Manager, which step is required before the image can be used for provisioning?

A. The image must be registered in the image library.
B. The template must have all network configurations removed.
C. The image must be registered in the provisioning resources application.
D. The template must be activated in the provisioning resources application.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 27
How is a new VMware image template created in IBM Tivoli Service Automation Manager
V7.2.1?

A. run NIM Master Discovery in the IBM Tivoli Provisioning Manager Workflow
B. run Virtual Center Image Discovery in the Provisioning Workflows Application
C. click the Image Discovery button from the Cloud Pool Administration Application
D. click the Virtual Center Discovery button from the Cloud Pool Administration
Application
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 28
Which two image functions are supported by the legacy network model? (Choose two.)

A. Image Saving
B. Image Archiving
C. Image Restore Create
D. Image Restore Replace
E. Dynamic Image Resource Allocation
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 29
Where is auditing enabled for IBM Tivoli Usage and Accounting Manager data collection?

A. in reporting
B. in System Properties
C. in the Logging application
D. in the database configuration
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 30

Where is this webappurl property set: mxe.int.webappurl ?

A. It is set in System Properties.
B. It is configured in the Integration Framework.
C. It is set in the Web Services Library application.
D. It is assigned to the WEBAPPURL in MAXVARS.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 31
Where are IBM Tivoli Monitoring Warning and Critical CPU, Disk, and Memory usage
thresholds defined?

A. NFS definition
B. Endpoint definition
C. SOAP Server definition
D. Software Stack parameters definition
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 32
Which setup step must use IBM Tivoli Monitoring functions on servers provisioned within the
WebSphere Cluster service of IBM Tivoli Service Automation Manager V7.2.1?

A. configure a domain for use with the REST API
B. set up events generated by the RDPVS environment
C. configure the SSH endpoint to retrieve IBM Tivoli Monitoring data
D. configure a SOAP service to trigger the Situation Analysis application
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 33
By default, which IBM Tivoli Service Automation Manager user role(s) for the Self-Service
User Interface can reset a password?

A. Cloud Administrator
B. Cloud Administrator, Cloud Manager
C. Cloud Administrator, Team Administrator
D. Cloud Administrator, Team Administrator, Team User
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 34
When running a report which three parameters are entered to show information about the
service definitions and deployments? (Choose three.)

A. Status
B. Owner
C. To Date
D. Hostname
E. Service ID
F. Endpoint ID
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 35
What is the maximum number of teams a new user can be added to when created from the SelfService User Interface?

A. 1
B. 3
C. 5
D. Unlimited
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 36
Which two roles may create a server image backup, restore a server image from backup, and
delete a server image backup? (Choose two.)

A. maxadmin
B. Team User
C. Cloud Manager
D. Team Administrator
E. Cloud Administrator
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 37
Which two applications must be assigned to a security group during the configuration of IBM
Tivoli Service Automation Manager reporting? (Choose two.)

A. Service Definition

B. Service Topology Node
C. Service Request Catalog
D. Service Definition Instances
E. Service Deployment Instances
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 38
IBM Tivoli Service Automation Manager V7.2.1 (TSAM) service definition can be defined
and developed in one environment, tested in another environment, and finally implemented in
a production environment. The service definition from one environment can be transferred to
another environment using the Migration Manager application in the System Configuration
module. TSAM provides the TSAM_TNOPS migration group. What are the object structures
in the TSAM_TNOPS migration group?

A. topology node operations, job plans, classifications, actions
B. topology node operations, job plans, domain, asset attributes
C. topology node operations, job plans, classifications, asset attributes
D. topology node operations, job plans, classifications, configuration items
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 39
Which IBM Tivoli Service Automation Manager user role(s) for the Self-Service User
Interface can register and unregister software images?

A. Cloud Manager
B. Cloud Administrator
C. Cloud Administrator, Team Administrator
D. Cloud Administrator, Team Administrator, Cloud Manager
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 40
Which piece of information is required for an IBM Tivoli Monitoring Agent to be successfully
installed when a virtual server is provisioned using the Self-Service User Interface?

A. the hostname of the IBM Tivoli Enterprise Portal Server
B. the port number of the IBM Tivoli Enterprise Portal Server
C. the IP address of the IBM Tivoli Enterprise Monitoring Server
D. the SOAP service encryption key of the IBM Tivoli Enterprise Monitoring Server
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=40

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 41
When creating a distribution target of type FILE for a service update package, the package will
have which extension type?

A. .zip
B. .xml
C. .pkg
D. .tar.gz
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 42
Which three virtual machine resource attributes can be specified when registering a virtual
server image into the Image Library? (Choose three.)

A. memory
B. USB ports
C. virtual NICS
D. virtual CPUs
E. physical CPUs
F. display parameters
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 43
How is Image Registration accessed?

A. Go To > Service Catalog > Image Library > Master Image. Select Register XXX
Image.
B. Go To > Service Automation > Cloud Pool Admin. Select Cloud Pool. Click Image
Discovery.
C. Start Center > Discovery Workflows. Select Templates. Select Hypervisor Template.
Click Run.
D. Request New Service > Virtual Server Management > Manage Image Library>
Register XXX Image.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 44
Which three project attributes can be modified? (Choose three.)

A. change the owning team
B. change reservation dates
C. add additional virtual server(s)
D. change the requester password
E. change the project team administrator
F. add additional virtual server(s) from a saved image
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 45
What two actions can a Self-Service User Interface user perform on their own profile? (Choose
two.)

A. modify their user ID
B. modify their user role
C. change their password
D. deactivate their account
E. change their team membership
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 46
By default, which two roles can perform project modification? (Choose two.)

A. maxadmin
B. Team User
C. Cloud Manager
D. Team Administrator
E. Cloud Administrator
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 47
What contains the dynamic data in a request?

A. the domains
B. the attributes
C. the classification
D. PMRDPVSRPARM MBO
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 48

Which file lists the types of DCM objects and attributes?

A. Defaults.xml
B. MSAD-resource-map.xml
C. DEDCMQueryMappings.dtd
D. DcmObjectMappingsDocument.xml
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 49
By default, what is the status of all submitted self-service requests?

A. In Draft
B. Needs Review
C. Automatically Approved
D. Sent for Fulfillment Manager Approval
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 50
What is the default variable type in an IBM Tivoli Provisioning Manager workflow?

A. var
B. string
C. char[]
D. varchar
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 51
When are job plans executed during the process flow of Create Project or Cancel Project?

A. as part of the service request
B. as part of the catalog request
C. as part of the management plan after the approval workflow
D. as part of the management plan before the approval workflow
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 52
How are the Virtual Resource Pool configuration settings loaded into the IBM Tivoli Service
Automation Manager V7.2.1 environment?

A. Use the command ImportVRPCOnfig.sh
B. Use the command soapcli XmlImportConfiguration.sh
C. In the GUI navigate to Go To > IT Infrastructure > Cloud Pool Administration
D. In the GUI navigate to Go To > Service Automation > Cloud Pool Administration
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 53
Which log file is used for viewing a failed image registration?

A. system.log
B. console.log
C. registration.log
D. imageDiscovery.log
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 54
Provisioning fails on the VMware environment using multiple NICs. The IBM Tivoli
Provisioning Manager provisioning log shows that the gateway configuration is wrong. Which
two variables on each SubNetwork must be reviewed and updated? (Choose two.)

A. interface.gateway
B. PMRDP.Net.Netmask
C. PMRDP.Net.Gateway
D. PMRDP.Net.DefaultRouting
E. PMRDP.Net.DefaultRoute.Destination
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 55
What is a valid protocol to use in a Service Access Point?

A. XML
B. SOX
C. SCP
D. SOA
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 56

Which workflow is executed when discovering VMware clusters?

A. Cloud_Discover_VirtualCenter
B. Cloud_Discover_ResourcePools
C. Cloud_Discover_VMwareCluster
D. Cloud_Discover_VirtualClusterPool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 57
Which two actions can an operator take when a workflow assignment has failed? (Choose two.)

A. delete the workflow assignment
B. send a notification to administrators
C. assign the IT topology as In Maintenance
D. continue and complete the remaining steps
E. continue and cancel the remaining steps in the assignment
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 58
If the RP.ClusterProvision workflow encounters a failure how many times will it retry?

A. 4 times
B. the workflow will keep on retrying until it succeeds
C. as specified by the RetryCount input parameter of the RP.ClusterProvision workflow
D. as specified by the the value of the variable Cloud.FAILURE_RETRY_COUNT, or
3 times if this variable does not exist
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 59
What will happen if an IT topology work order is still running?

A. Any new management plan will be sent to the administrator.
B. Any new management plan will not be sent to the administrator.
C. Any new management plan will be ready to run on the same service deployment
instance.
D. Any new management plan will not be able to run on the same service deployment
instance.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 60
What are two available operating system image templates which can be defined? (Choose two.)

A. V5
B. Mac
C. VMware
D. SystemV
E. PowerVM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 61
When viewing the workflow status log in the IBM Tivoli Provisioning Manager GUI, what are
two ways to display the entries? (Choose two.)

A. by search key
B. by the oldest entries first
C. by the newest entries first
D. by logical operation sorted in alphanumeric order
E. by generated hostname sorted in alphanumeric order
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 62
What is the importance of knowing the deployment request ID?

A. It tracks the memory usage of the provisioning process.
B. It is a unique value that each new service request uses to log its execution.
C. It is a copy of the VM UUID and can be used to track the storage allocation.
D. It allows the service request administrator to have access into the provisioning
process.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 63
Which protocol should be used for a file-transfer file operation?

A. SOA
B. SCP
C. SFTP
D. TELNET

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 64
What are two results of improper configuration of variables in the
31_Cloud_Pool_VMware.xml file? (Choose two.)

A. invalid definition of the ESX Cloud Pool
B. performance degradation in the database
C. incorrectly allocated root-path location for the ESX datastore
D. insufficient resources defined in the Provisioning Task Center
E. DataCore elements improperly defined in the WebSphere MXserver
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 65
Which statement is true when reviewing the workflow log failure?

A. If a stack trace gets generated it will not show anything of use.
B. The workflow log should not be analyzed because all task failure details will be
obtained from the error message in the task.
C. Verify the workflow logs are compiled correctly and the IBM Tivoli Service Request
Manager Automation Toolkit Deployer is in the active state.
D. The error message should be reviewed in the context of the workflow which called it
and the commands which were issued just before the failure occured.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 66
When viewing provisioning workflow status, what color will the workflow status be when a
provisioning process has completed successfully?

A. Blue
B. Black
C. Green
D. Yellow
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 67
What is called by the RP.ClusterProvision TPM workflow?

A. RP.CreateServer

B. RP.CreateVirtualServer
C. RP.CreateVirtualSwitch
D. RP.CreateVirtualCluster
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 68
Which component is responsible for checking reservations when provisioning virtual servers
into existing projects?

A. REST API
B. Resource Manager
C. Ticket Web Service
D. Cloud Management Subsystem
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 69
Which two items are found in the cloud global networks settings configuration file? (Choose
two.)

A. The 64-bit network encryption key.
B. The network traffic load balancing algorithm identifier.
C. The Virtual IP to Real IP mappings for each virtual server.
D. The subnet definition which includes the subnet name, address, and mask.
E. A reference to the DCM object name of the virtual switch for each hypervisor.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 70
What is the importance of minimum and maximum cardinality in a Service Topology Node?

A. It defines the range of allowed virtual CPUs.
B. It defines the required minimum number and allowed maximum number of the
selected type of nodes.
C. It defines the required minimum number and allowed maximum number of service
requests for this type.
D. It defines the total number of service deployment instances that can exist between the
minimum and maximum cardinality specified.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 71

What are two ways a user can submit a request for automation services? (Choose two.)

A. Catalogs
B. Offerings
C. Offering Catalog
D. Service Requests
E. Self-Service User Interface
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 72
Which two steps are part of defining a new service topology node type? (Choose two.)

A. define a new offering
B. define a classification
C. define a new service topology node
D. add attributes to an existing classification
E. make the classification inherit from PMZHBWTNC
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 73
When configuring the global cloud properties, which variable enables Multiple Network
Interface Card Support?

A. RDP.Net.MultiSupport
B. PM.Nic.MultiNicSupport
C. PMRDP.Net.MultiNicSupport
D. PMNET.NIC.MultiNetworkSupport
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 74
After virtual servers are created as objects in the DCM, what is the status of the Service
Request record?

A. COMP
B. INPRG
C. QUEUED
D. RESOLVED
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 75
How are management tasks implemented in IBM Tivoli Service Automation Manager V7.2.1?

A. using Job Plans
B. using Java Classes
C. using Automation Tasks
D. using Conditional Expressions
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 76
How are the Service Definition and Management Plan associated with the Service Offering
specified?

A. as attribute values of the Service Topology
B. as attribute values of the Service Deployment Instance
C. as attribute values of the Job Plan for the Service Topology Node
D. as attribute values of the Offering and entered on the Specifications Tab
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 77
Which input mapping type is used to obtain data from a Service Topology Node?

A. GUI
B. Script
C. Request
D. Expression
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 78
When creating a project, what is the correct order in which these records relate to a
management task during its execution?

A. Service Topology Node, Job Plan, Work Order
B. Service Topology Node, Job Plan, Management Tasks Predecessors
C. Service Topology Node Operation, Job Plan, IT Work Order, Service Request
D. Service Topology Node Operation, Job Plan, Flow Control, IT Work Order, Service
Request
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=78

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 79
What best describes the relationship between an offering and a service request?

A. The offering is an instance of the service request.
B. The offering is a child classification of the service request.
C. There can be multiple offerings for a single service request.
D. Attributes and values are passed from an offering to a service request.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 80
Which two statements are true when configuring and using software stacks and resource pools?
(Choose two.)

A. A resource pool can optionally reference a software stack.
B. A software stack must be directly referenced by the cloud pool.
C. A software stack can be associated with a resource pool and an image template.
D. A software stack will be associated to image templates to be used for provisioning of
virtual servers pools.
E. The image templates must be explicitly added to the resource pool software stack so
they are visible to the pool.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 81
What are the three types of Topology Node Operations?

A. Draft, Active, Inactive
B. Creation, Modification, Deletion
C. Pending, In-Progress, Complete
D. Draft, Approved, Decommissioned
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 82
What are three valid extension points which can be customized during the service request
process? (Choose three.)

A. Pre-Request
B. Pre-Approve
C. Post-Decline

D. Post-Approval
E. Notify-Approve
F. Approval Decline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 83
What must exist before creating a Service Topology?

A. Job Plan
B. Cloud Pool
C. Service Catalog
D. Service Definition
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 84
Which workflow should be used for the pre-processing extension when changing an existing
service deployment instance?

A. PMRDPITPRP
B. PMZHBSICHG
C. PMZHBMODSI
D. PMRDPMTPRP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 85
Which two files are required to be deployed in order for a service offering to be available in the
simpleSRM GUI? (Choose two.)

A. a CSS file
B. a JavaScript file
C. an HTML form file mapping the parameters
D. a custom java class file for presentation purposes
E. an XML file for detailing the deployment descriptor
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 86
Where can the workflows for the customer approval extension points be specified?

A. at the Offering level
B. at the Service Definition level
C. at the Management Plan level
D. within the Approvals Application
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 87
Which IBM Tivoli Service Automation Manager system property must be set in order to send
outbound e-mail notifications?

A. mail.smtp.host
B. mxe.smtp.servername
C. LDAP.ServerHostName
D. mxe.smtp.ServerHostName
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 88
Where is a newly created image template registered?

A. Image Library Application
B. Self-Service User Interface
C. Discovery Wizards Application
D. Cloud Pool Administration Application
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 89
Where is the blocked IP range configured?

A. Subnetworks Application
B. Self-Service User Interface
C. Cloud Properties Application
D. Cloud Pool Administration Application
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 90
How does IBM Tivoli Service Automation Manager V7.2.1 generate a hostname for a target
virtual machine?

A. through reverse lookup by the DNS server defined in PMDRP.Net.DNSSuffix
B. based on the combination of PMRDP.Net.HostnamePrefix, IP address of network
interface defined in PMRDP.Net.HostnameResolveNIC
C. based on the combination of PMRDP.Net.HostnamePrefix, IP address of network
interface defined in PMRDP.Net.HostnameResolveNIC, PMRDP.Net.DNSSuffix
D. based on the combination of PMRDP.Net.HostnamePrefix, IP address assigned by
the DHCP Server defined in PMRDP.Net.DHCPServer, PMRDP.Net.DomainName
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 91
When creating an operating system image template for KVM, what is the maximum number of
logical volumes a hard disk can contain?

A. 0
B. 1
C. 2
D. Unlimited
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 92
How is the Cloud Pool configured to support more than two subnetwork environments?

A. set Cloud.DUAL_NIC_MODE=true in the Provisioning Global Variable
B. set PMRDP.Net.MultiNicSupport=true in the Provisioning Global Variable
C. set Cloud.ENABLE_VLAN_SUPPORT=true in the Provisioning Global Variable
D. set PMRDP.Net.MultiNicSupport=Yes and Cloud.DUAL_NIC_MODE=false in the
Provisioning Global Variable
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 93
Which Cloud Pool XML file defines the management network IP address and subnet mask for
a VMware hypervisor?

A. 31_Cloud_Pool_VMware.xml
B. 00_Cloud_Global_Properties.xml
C. 10_Cloud_Global_NetworkSettings.xml
D. 11_Cloud_NetworkSettings_VMware.xml
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 94
IBM Tivoli Monitoring can be enabled for which offerings?

A. Active offerings
B. Create Project offerings
C. Create Saved Image offerings
D. multiple IBM Tivoli Monitoring Agent offerings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 95
Where is the Ticket Web Service deployed?

A. from a Select Action in the Service Requests application
B. from a Select Action in the External Systems application
C. from a Select Action in the Enterprise Services application
D. from a Select Action in the Web Services Library application
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 96
What does IBM Tivoli Usage and Account Manager offer when integrated with IBM Tivoli
Service Automation Manager V7.2.1?

A. It collects service usage data.
B. It supports user administration.
C. It provides support to virtual servers.
D. It allows for event-driven provisioning.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 97
In the Reporting Administration application, what would be searched for in the application
filter to determine the available IBM Tivoli Service Automation Manager reports in a default
installation?

A. PMZHB
B. PMRDP
C. PMSVC
D. PMZSVC
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 98
How many generations of a backup can be taken?

A. 1
B. 2
C. 3
D. the number is determined by storage capacity limitations
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 99
What is the file extension of the Migration Manager Package for IBM Tivoli Service
Automation Manager V7.2.1 Management Server that runs on SuSE Linux?

A. .gz
B. .tar
C. .zip
D. .rpm
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 100
Which three definitions can be included in a migration package? (Choose three.)

A. Offerings
B. Asset Attributes
C. Topology Node Operations
D. TPM Automation Package
E. Classifications and Job Plans
F. Service Deployment Instances
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 101
When configuring the auditing of database tables to collect data for producing IBM Tivoli
Service Automation Manager history reports, which two objects must have the Audit Enabled
option checked? (Choose two.)

A. Service Topology Node
B. Service Topology Node Data
C. Service Topology Relation Object
D. Service Topology Report Parameters

E. Service Topology Node Specification
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 102
By default, which role can register a server image to the Image Library?

A. Team User
B. Cloud Manager
C. Team Administrator
D. Cloud Administrator
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 103
Which three attributes are required during project creation? (Choose three.)

A. Team
B. IP Address
C. Description
D. Product Key
E. Project Name
F. Start/End Date
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 104
Which two attribute(s) are required when unregistering an image in the Image Library?
(Choose two.)

A. Team
B. Project
C. Image name
D. Resource Pool
E. Administrator Password
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 105
Which Administration GUI role is designated for users who are responsible for controlling and
approving the execution of service instances?

A. Service Definition Manager
B. Service Deployment Instance Operator
C. Service Deployment Instance Manager
D. Service Deployment Instance Administrator
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 106
By default, which two roles can perform project cancellation? (Choose two.)

A. Team User
B. Cloud Manager
C. Team Administrator
D. Cloud Administrator
E. Provisioning Administrator
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 107
Where should new users for the Self-Service User Interface be created?

A. in the User Application
B. in the LDAP Repository
C. in the Self-Service User Interface
D. in the Administrative GUI User Application
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 108
What is the name of the XML section in the XML file that contains the Data Center Model
Definition of the IBM Tivoli Monitoring Agent Software Definition?

A. software-module
B. cloud-software-stack
C. software-product-definition
D. virtual-server-application-stack
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 109
Which two statements are true about IBM Tivoli Service Automation Manager Self-Service
User Interface users? (Choose two.)

A. Users can belong to multiple roles.
B. Users can belong to multiple teams.
C. Users can be added to up to 5 teams in one request.
D. Users can be added to up to 5 roles in each request.
E. A user name can be a maximum of 8 characters in length.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 110
How many IBM Tivoli Service Automation Manager user roles can a user be assigned to
within the Self-Service User Interface?

A. one
B. four
C. unlimited
D. one role per team
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 111
What is the status of a request when it is waiting and ready for execution?

A. New
B. Queued
C. Pending
D. Waiting on Approval
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 112
When setting up parameter passing in the Self-Service User Interface, which two file types
must be edited?

A. .js and .html
B. .jsp and .xml
C. .jsp and .html
D. .java and .html
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=112
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 113
Which two statements are true regarding Template Discovery Workflows? (Choose two.)

A. The discovered images are added to the DCM.
B. They are used to only discover VMware images.
C. They are run from the Discovery Wizard application.
D. They are run from the Cloud Pool Administration application.
E. They are only run from the Provisioning Workflows application.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=113
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 114
What is the correct way to declare a constant in an IBM Tivoli Provisioning Manager
workflow?

A. in MyVar
B. var MYVAR
C. CONST MYVAR
D. static String MYVAR
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=114
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 115
Which user can submit a project change request that does not require an approval?

A. Team User
B. Cloud Manager
C. Team Administrator
D. Cloud Administrator
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=115
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 116
What is the purpose of the image library?

A. It is used by system application resource monitors.
B. It is used to collect all software resource packages.
C. It is used as the interface between service requests and data storage.
D. It is used as the source for software images to be used in provisioning the virtual
servers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=116
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 117

Where can the work orders associated with the execution of management plans be viewed and
managed?

A. Start Center
B. Work Order Management list
C. IT Topology Work Orders application
D. Related Records Tab on the Management Plan
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=117
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 118
Which two input parameters are expected by the RP.ClusterProvision workflow? (Choose two.)

A. AppName
B. ClusterID
C. ServerName
D. HyperVisorID
E. CredentialsKey
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=118
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 119
When configuring a VMware cloud pool, which configuration setting specifies the hostname of
the Hypervisor?

A. hypervisorName
B. VMwareHostName
C. hypervisorHostName
D. VMwareVCenterHostName
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=119
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 120
Which input parameter is expected by the RP.ClusterDelete workflow?

A. ClusterID
B. HypervisorID
C. VirtualServerID
D. VirtualServerTemplateId
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=120
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 121
If the variable Cloud.PROVISION_FAILURE_DEBUG_SLEEP_TIME is not set, what will be
the default sleep time used by the RP.ClusterProvision workflow after a provisioning failure?

A. 1 hour
B. 10 minutes
C. 30 seconds
D. 0 milliseconds
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=121
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 122
Where is the image template discovery found?

A. Go To > Deployment > Provisioning Groups
B. Go To > IT Infrastructure > Provisioning Inventory
C. Go To > Administration > Provisioning > Cluster Domains
D. Go To > Discovery > Provisioning Discovery > Discovery Configurations
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=122
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 123
What must be done every time a new cloud virtual environment is required to be provisioned
and managed by IBM Tivoli Service Automation Manager V7.2.1 (TSAM)?

A. a new Hypervisor must be installed
B. a new instance of TSAM must be installed
C. a new virtual resource pool must be created
D. the IBM Tivoli Provisioning Manager Data Center Model must be refreshed using
XmlImport.cmd
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=123
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 124
When reviewing the SAP definition of the Virtual Center computer in the GUI, which tab lists
all SAP objects?

A. SAP
B. Security
C. Software
D. Credentials
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=124

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 125
What does the tio.sh start command do?

A. It starts the IBM DB2 database server.
B. It starts IBM Tivoli Provisioning Manager and IBM Tivoli Service Automation
Manager.
C. It enables memory addressing space for IBM Tivoli Provisioning Manager service
requests.
D. It starts all middleware, IBM Tivoli Provisioning Manager, and IBM Tivoli Service
Automation Manager.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=125
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 126
Where are the results found from the VMware VI3 - Virtual Center Template Discovery?

A. Discovery Wizards
B. Work Order Tracking
C. Provisioning Global Settings
D. Provisioning Workflow Status
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=126
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 127
What does the Route Workflow action do in IBM Tivoli Service Automation Manager V7.2.1
(TSAM)?

A. It initiates the report selection function.
B. It initiates execution of the management plan.
C. It allows the current workflow to proceed to the next step.
D. It allows the TSAM administrator to review the workflow in the in-box.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=127
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 128
Which two scripts are used if a provisioning request is halted abruptly and new provisioning
requests are not being processed? (Choose two.)

A. StartServices
B. cancel-all-in-progress
C. reservation-remediation

D. provisioning-ready-state
E. clean-up-deployment-requests
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=128
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 129
When reviewing the provisioning workflow status log, which workflow contains the most
relevant information about the provisioning process?

A. Resource_Master
B. RP.ClusterProvision
C. Deploy_Virtual_Server
D. Resource.Provisioning
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=129
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 130
Which port must be specified in the SAP definition to enable secure access to the Virtual
Center and have already imported a SSL certificate?

A. 443
B. 1918
C. 9043
D. 9060
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=130
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 131
What is a valid cloud pool configuration setting?

A. tpmPool
B. tpmCloudPool
C. tpmPoolName
D. tpmResourcePool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-031&qno=131
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TwPass Certification Exam Features;
-

TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.

View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful