Sie sind auf Seite 1von 28

Question: 1

The availability check (ATP) is carried out based on which of the following dates?
A. The material availability date
B. The transportation planning date
C. The goods issue date
D. The loading date

Answer: A
Question: 2
In the system, it is possible to have zero stock available and still receive a confirmed schedule line in
the sales order. Which of the following states the reason for this confirmation?
A. Stock will be taken from another delivery at the shipping point.
B. The system automatically searches other plants for inventory and transfers this inventory to the
plant with zero inventory in the sales order.
C. The availability check that was carried out included a replenishment lead time in the scope of
check.
D. A stock transfer will be created by inventory management when you save the sales order.

Answer: C
Question: 3
During sales order processing, a user will be alerted when stock is not available for material entered
in the sales order if the availability check was carried out. In which of the following ways will the user
be alerted about this situation?
A. An error message will appear on the status bar alerting the user to the situation.
B. The schedule line will be marked and highlighted by the system.
C. The availability control screen will be displayed.
D. The incompletion log will display the unconfirmed schedule line as a missing field.

Answer: C

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

Question: 4
Which of the following elements can directly influence whether an availability check will be
performed? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. The schedule line category in the sales document
B. The item category in the delivery document
C. The check group in the material master
D. The item category in the sales document
E. The sales document type

Answer: A, B, C
Question: 5
Which of the following statements regarding material determination are correct? Note: There are 2
correct answers to this question.
A. Condition tables must be defined in Customizing (IMG).
B. The definition of the substitution reason determines whether a manual or an automatic
substitution process should be used.
C. The material determination procedure is assigned to a combination of sales areas, customer
pricing procedures, and document pricing procedures.
D. The relevant substitution reason is specified in the access sequence.

Answer: A, B
Question: 6
Which of the following statements regarding the free goods process is correct?
A. Free goods with exclusive bonus quantity will always create a subitem.
B. Free goods with inclusive bonus quantity will always take place without a subitem being
generated.
C. The free goods calculation rule only allows for whole unit free goods bonus increments.
D. Free goods with exclusive bonus quantity must contain the same material for the ordered goods
and the free goods.

Answer: A

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

Question: 7
You want to restrict what materials a customer can order. What do you use to achieve this?
A. Material group
B. Assortment module
C. Material listing
D. Product hierarchy

Answer: C
Question: 8
The entry for the assignment of the incompleteness procedures to the sales document types
contains the following information: Sales Type: OR Description: Standard Order Procedure: 11
Description: Sales Order Field: IC-dialog is flagged. Which of the following conclusions can you draw
from this entry?
A. Incomplete standard orders must be released in a dialog for further process steps.
B. Procedure 11 specifies which fields in standard orders (header data) are checked for
completeness and order type OR cannot be saved if any of the fields are incomplete.
C. Incomplete standard orders can be saved after a warning message (dialog) appears.
D. Incomplete standard orders can be saved.

Answer: B
Question: 9
Which of the following SAP NetWeaver components realizes cross-system application processes?
A. SAP Exchange Infrastructure (SAP XI) / SAP Process Integration (SAP PI)
B. SAP Master Data Management (SAP MDM)
C. SAP Enterprise Portal (SAP EP)
D. SAP Business Warehouse (SAP BW)

Answer: A

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

Question: 10
Which of the following SAP NetWeaver components ensures company-wide unification of data and
information in heterogeneous IT environments?
A. Business Warehouse
B. Knowledge Management
C. Enterprise Portal
D. Master Data Management

Answer: D
Question: 11
Which of the following Service Desk features provides all the functions to analyze and monitor an
entire SAP solution centrally?
A. root cause analysis
B. Implementation Roadmap
C. SAP Notes
D. SAP Solution Manager diagnostics

Answer: D
Question: 12
Which of the following is controlled by the configuration of the billing type?
A. How account determination should take place.
B. How the item category within the billing document will be determined.
C. If a billing plan will be determined when using this billing type.
D. If order related billing is supported when using this billing type.

Answer: A

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

Question: 13
Which of the following data elements represent standard split criteria in billing creation? Note:
There are 3 correct answers to this question.
A. Material group
B. Billing date
C. Terms of payment
D. Payer
E. Order reason

Answer: B, C, D
Question: 14
Which of the following statements regarding the processing of the billing due list are correct? Note:
There are 3 correct answers to this question.
A. The billing due list is used to process sales orders and deliveries that are due for billing.
B. The billing due list is used for the periodic creation of billing documents.
C. You can only use the billing due list to process documents due for billing on the same date.
D. Only the general billing interface can be used for processing the billing due list.
E. There are various selection criteria available for processing the billing due list, such as sold-to
party, sales organization and shipping point.

Answer: A, B, E
Question: 15
A customer is to be billed on the last day of the month, regardless of which day of the month the
order and delivery are processed. Which of the following procedures will fulfill this requirement?
A. Maintaining a customer-specific billing due list variant and scheduling a periodic job.
B. Maintaining a factory calendar with a single date per month and assigning it to the customer
master record of the payer.
C. Maintaining a billing date profile and assigning it to the sales document type.
D. Using the condition technique, assigning a billing date determination profile to the customer
master record of the payer.

Answer: B

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

Question: 16
Which of the following statements regarding the cancellation of billing documents are correct? Note:
There are 2 correct answers to this question.
A. Billing documents created in a collective billing run cannot be reversed.
B. When saving the cancellation document, the corresponding posting is automatically executed in
Financial Accounting.
C. The cancellation of a billing document leads to resetting the billing status of the originally billed
delivery or sales order.
D. When creating the cancellation document, it is possible to change the pricing conditions.

Answer: B, C
Question: 17
Which of the following statements regarding delivery-related billing are correct? Note: There are 3
correct answers to this question.
A. The delivery-related billing relevance is set within the item category.
B. A delivery-related billing process can be configured to allow billing without having completed post
goods issue.
C. In delivery-related billing, the billing type is proposed based on the configuration of the sales
document type used.
D. Within the sales order item, it is possible to change the billing relevance from order-related to
delivery-related.
E. The delivery-related billing relevance is set within the sales document type.

Answer: A, B, C
Question: 18
Your customers submit payment for open accounts receivables by referring to the sales order
document number not the invoice number. Therefore, you maintain customization so that the sales
document number is transferred as the reference number in the FI accounting document. Which of
the following should you consider when transferring the sales order document number as a
reference number to Financial Accounting (FI)?

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

A. Using the sales order number as the reference number will lead to a posting block. Billing
documents will have to be released for transfer to FI.
B. Only order-related billing will be allowed when using the sales order number as a reference
number for FI.
C. Using the sales order number as a reference number could lead to an invoice split.
D. The sales revenues will be posted to a different account in FI when using the sales order number
as the reference number.

Answer: C
Question: 19
After saving the billing document, the subsequent message appears in the status bar: Document
90036111 saved (no accounting document generated). Which of the following are possible reasons
for no accounting document being created? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. In the billing type used, there is a configured posting block. Therefore, the blocked billing
document has to be released.
B. The account determination cannot determine an account, or determines an account that cannot
be posted to automatically.
C. The reference number and assignment number differ and therefore accounting documents cannot
be generated.
D. A posting block was set for the billing document type. This prevents the creation of the FI
accounting documents. However, controlling documents were generated.

Answer: A, B
Question: 20
In addition to the external balance sheet, you want to create an internal balance sheet according to
further criteria - in particular relating to divisions. Which of the following approaches fulfills this
requirement?
A. Creating business areas and direct assignment to company codes
B. Creating business areas and assignment rules for the business area determination
C. Creating business areas and usage of condition techniques for determination logic
D. Creating an additional company code that is flagged as relevant for the internal balance sheet

Answer: B

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

Question: 21
Your finance team wants sales revenues for customers of affiliated companies to be posted to a
different sales revenue account on the General Ledger. Which of the following steps are required to
allow this? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Create an account condition master record for the customers of affiliated companies.
B. Assign the affected sales revenue account to the key combination in Customizing that includes the
account assignment group field.
C. Assign the same predefined account assignment group to the customer master of all customers of
affiliated companies.
D. Assign an access that includes the account assignment group as a key field within the access
sequence used for account determination.
E. Maintain the requested sales revenue account directly in the customer master record of the
payer.

Answer: B, C, D
Question: 22
You have a rental contract with your customer and you want to invoice them an agreed amount
each month for the rental item. How do you set up the system so that the item gets invoiced
periodically by the collective billing run? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Setting up date proposal maintenance in Customizing with the desired percentages of the amount
to be invoiced periodically.
B. Assigning an invoicing date calendar in the sales area data of the customer master.
C. Maintaining a billing plan type for periodic billing.
D. Assigning a billing plan type for periodic billing to the item category of the rental contract item.

Answer: C, D

Question: 23
Which of the following statements regarding transaction variants are correct? Note: There are 3
correct answers to this question.
A. A transaction variant can input default values into data fields
B. A transaction variant can have only one screen variant assigned to it.
C. A transaction variant allows you to hide fields on a sales order type.
D. A transaction variant can have a GuiXT variant assigned to it.
E. A transaction variant can add new external fields into the sales document.

Answer: A, C, D

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

Question: 24
Which of the following statements regarding the customer master account group are correct? Note:
There are 3 correct answers to this question.
A. Account group configuration allows you to hide fields in the account group.
B. Account group configuration allows you to assign a text determination procedure to the account
group.
C. Account group configuration allows you to add new fields to the account group.
D. Account group configuration allows for two number ranges per account group.
E. Account group configuration allows you assign a partner determination procedure to the account
group.

Answer: A, B, E
Question: 25
Which of the following statements relating to output processing are correct? Note: There are 2
correct answers to this question.
A. If you want to include new document fields in an output, you must enhance the processing
routines assigned to the output type.
B. The access sequence of the output determination procedure defines which document data will be
presented on the output presentation.
C. Each output type can have only one transmission medium assigned.
D. The allowable transmission mediums are assigned to the condition type in Customizing.

Answer: A, D
Question: 26
Which of the following parts of the text determination procedure is responsible for copying text
from a source text object into another text type in another document?
A. The access sequence
B. The text determination procedure
C. The condition table
D. The text type

Answer: A

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

10

Question: 27
Which of the following statements about the customer master data are correct? Note: There are 2
correct answers to this question.
A. The customer master data is transferred to the sales order and cannot be changed there.
B. Address changes in the customer master affect existing documents in the system.
C. The customer master is subdivided into general data, company code data, sales area data, and
plant data.
D. The customer master is created using an account group.

Answer: B, D
Question: 28
In a sales order, which of the following information is derived from the sold-to party customer
master? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. The shipping conditions
B. The Incoterms
C. The invoice address
D. The payment terms

Answer: A, B
Question: 29
Which of the following criteria influence picking location determination? Note: There are 3 correct
answers to this question.
A. The Shipping Point
B. The customer material number
C. The route
D. Storage Conditions
E. The plant

Answer: A, D, E

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

11

Question: 30
In which of the following master records can partial delivery agreements be stored? Note: There are
2 correct answers to this question.
A. Customer material info record
B. In the material master record
C. In the customer master record
D. Condition master record
E. Work center master record

Answer: A, C
Question: 31
Which of the following statements regarding the material master data are correct? Note: There are 2
correct answers to this question.
A. If a delivering plant is defined in the sales data of the material master, this is transferred to a
corresponding sales document item and can no longer be changed.
B. The sales views of the material master data can be maintained for various sales organization and
distribution channel combinations.
C. The control tool for the material master is the material type. It needs to be selected whenever you
create a new material master record.
D. The following information in a sales order is derived from the material master: the material group,
the weight, the item category.

Answer: B, C

Question: 32
Which of the following statements relating to delivery and transportation scheduling are correct?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. The delivery and transportation dates determined in the order are visible at header level.
B. The transportation lead time, pick/pack time, loading time and transit time are taken into account
for delivery and transportation scheduling.
C. When the requested delivery date cannot be confirmed by the backward scheduling, the order
can still be saved.
D. On the calculated post goods issue date, the material requirements of the item are transferred to
the material requirement planning.

Answer: B, C

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

12

Question: 33
In sales documents, the delivery and transportation activities can be scheduled automatically.
Analyze the results of the scheduling provided in the following delivery and transportation dates
example: Delivery date: June 8, 2010 Goods issue date: June 7, 2010 Loading date: June 4, 2010
Material availability date: June 3, 2010. Which of the following pieces information can you
determine from the scheduling results?
A. June 8, 2010 is the requirement date transferred to the material requirement planning.
B. On June 3, 2010, the delivery document will show on the delivery due list.
C. A loading time of 1 day can be expected.
D. The availability check is performed for June 7, 2010.

Answer: B
Question: 34
In which of the following situations is forward scheduling performed at the item level during order
entry? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. When the available quantity of the material is not sufficient to meet the material availability date
determined by the backward scheduling.
B. If the system could not determine a replenishment lead time from the material master.
C. When the transportation planning or material availability date determined by the backward
scheduling is in the past.
D. When the loading date determined by the backward scheduling falls on a public holiday.

Answer: A, C
Question: 35
Which of the following elements directly determines the loading time found in the delivery and
transportation schedule of the schedule line in the sales order?
A. The packing material
B. The weight
C. The loading group
D. The shipping point

Answer: D

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

13

Question: 36
Which of the following criteria influence the shipping point determination in the sales document?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Loading group
B. Plant
C. Shipping condition
D. Division
E. Storage condition

Answer: A, B, C
Question: 37
Which of the following statements relating to the function of distribution channels is correct?
A. The maintenance of distribution channels is optional and is not necessary for single-level
enterprise structures.
B. The distribution channel can be used to distinguish material master data used during sales order
processing.
C. A distribution channel has its own address.
D. Each shipping point requires its own distribution channel.

Answer: B
Question: 38
The assignment of sales organizations to company codes builds integration between SD and FI.
Which of the following statements relating to the assignment of sales organizations to company
codes are correct? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Each sales organization is assigned to just one company code.
B. Sales organizations are assigned to company codes indirectly using the sales area.
C. mattext665
D. Sales organizations are assigned directly to company codes.
E. Several sales organizations can be assigned to one company code.

Answer: A, D, E

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

14

Question: 39
Which of the following statements relating to the organizational assignment of plants are correct?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. A plant can be assigned to multiple company codes.
B. Several plants can be assigned to one company code.
C. Each plant can be assigned to just one company code.
D. A plant must be assigned to at least one combination of sales organization and distribution
channel to be used as a delivering plant.
E. Delivering plants must be assigned to the same company code as the sales organization.

Answer: B, C, D
Question: 40
A sales area consists of which of the following organizational units?
A. Sales office, distribution channel, and division.
B. Sales organization, shipping point, and plant.
C. Sales organization, distribution channel, and division.
D. Sales organization, distribution channel, and plant.

Answer: C
Question: 41
Which of the following statements regarding outline agreement processes are correct? Note: There
are 3 correct answers to this question.
A. A scheduling agreement contains fixed delivery dates and quantities.
B. A value contract defines that your customer agrees to purchase a fixed total value (target amount)
of goods and services during the defined period.
C. A value contract defines that your customer agrees to purchase a fixed quantity of goods and
services during the defined period.
D. A quantity contract contains fixed delivery dates and quantities.
E. When creating sales documents, the system can check if open contracts exist for the respective
customer.

Answer: A, B, E

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

15

Question: 42
Which of the following statements regarding quantity contracts is correct?
A. Quantity contract items will show up in the delivery due list when ready for delivery.
B. Quantity contracts are delivered using a contract release order.
C. Different requested delivery dates are maintained in the schedule lines of the quantity contract.
D. Quantity contracts contain details about the customer's requested delivery dates.

Answer: B
Question: 43
Which of the following settings in Customizing do you have to maintain for a scheduling agreement?
A. A schedule line category
B. A product hierarchy
C. A billing plan
D. The copying control for the release order

Answer: A
Question: 44
Which of the following elements are necessary to determine the pricing procedure in a sales
document? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Condition master data
B. The document pricing procedure of the sales document type
C. Sales area
D. The customer pricing procedure from the customer master
E. Terms of payment

Answer: B, C, D

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

16

Question: 45
Which of the following statements relating to condition records are correct? Note: There are 3
correct answers to this question.
A. The scale basis can be structured based on value or quantity among others.
B. Changing a determined condition within the sales order leads to an update of the respective
condition record master data.
C. Condition records can be maintained for all condition types that have assigned an access
sequence.
D. The number of scale levels within condition records is limited to a maximum of five.
E. A lower and upper limit can be defined for each condition record.

Answer: A, C, E
Question: 46
Which of the following functions can be used to display an overview of customer-specific prices for
various customers on one screen?
A. Pricing procedure
B. Pricing report
C. Pricing log
D. Net price list

Answer: B
Question: 47
In the future, your sales representatives should be able to maintain freight costs as condition records
based on the sales organization, distribution channel, incoterms (part 1), and destination country.
Up to now, this level of maintenance is not supported at all in your system. Which of the following
objects in customizing needs to be maintained to allow this feature in condition maintenance?
A. Pricing procedure
B. Access sequence
C. Condition type
D. Condition table

Answer: D

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

17

Question: 48
You have maintained condition records for a sales promotion discount (ZA00) for customer T-L67A01
who has been assigned to price group 02 (occasional buyer). If multiple discounts are found for
ZA00, only the best condition should be active. In which of the following ways do you implement this
business requirement?
A. Maintain the best condition indicator within both condition records and assign the exclusive flag
to the condition type itself.
B. Maintain the exclusive indicator for the sales promotion discount (ZA00) within the pricing
procedure and implement the respective condition exclusion.
C. Delete the exclusive condition access indicator in the access sequence used for the sales
promotion discount (ZA00), then create and assign the respective condition exclusion procedure.
D. Assign a condition exclusion group to the condition type and use the respective requirement
within the pricing procedure to check this setting.

Answer: C
Question: 49
In which of the following ways do the condition type and condition records of rebate agreements
vary in comparison to condition types and records of standard discounts? Note: There are 2 correct
answers to this question.
A. Possibility to maintain scales
B. Usage of different calculation types
C. Usage of a different condition class
D. Possibility to maintain accrual rates within condition records

Answer: C, D
Question: 50
In your project, you have already set up the condition type K029 as a gross weight calculated
discount based on the material group. Additionally, you want to implement that for ordered
materials which belong to the same material group. The system should accumulate the gross weight
of the items for determining the scale rate. For the required weight accumulation, which of the
following functions should be used for condition type K029?

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

18

A. Structure condition
B. Condition supplements
C. Group condition
D. Scale basis

Answer: C
Question: 51
Your sales representative wants to enter a discount that should only be entered manually within the
pricing screen of a sales order in addition to the conditions that were automatically determined. In
which of the following ways do you implement this business requirement? Note: There are 2 correct
answers to this question.
A. Ensure that the condition type exists in the pricing procedure used in the sales order.
B. Mark the condition type within the pricing procedure as a manual condition.
C. Assign an access sequence to the condition type.
D. Maintain a condition record for the discount that should be entered manually.

Answer: A, B
Question: 52
You have been asked to change a process so that during sales invoicing, any manually changed
pricing elements in the pricing procedure of the sales document are copied from the sales order to
the billing document unchanged, but the other automatically determined conditions are
redetermined. In which of the following places is this controlled?
A. In the billing type
B. In the item category of sales order item
C. In copy control at item level
D. In the condition type

Answer: C

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

19

Question: 53
You are using customer hierarchies. The discount HI01 should be based on the values maintained on
the different nodes of a customer hierarchy. Which of the following possibilities allow you to
integrate this discount into your pricing strategy? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Assigning an access sequence to the condition type HI01 consisting of multiple accesses using the
same condition table. During each access, a different node is filled as the document field into the
source field HIENR.
B. Implementing a pricing procedure that contains the condition type HI01 several times according
to the number of levels of your customer hierarchy. In addition, setting a priority within the pricing
procedure.
C. Setting condition type HI01 as a structure condition. Based on this condition, records for the
different hierarchy nodes can be maintained and will be found automatically.
D. Assigning an access sequence to the condition type HI01 consisting of one access using a
condition table that contains all relevant nodes. In addition, fixed key fields and free fields as well as
priorities have to be defined.

Answer: A, D
Question: 54
In which of the following can the delivery relevance of a product be controlled?
A. In the delivery type.
B. In the material master data.
C. In the schedule line category.
D. In the sales document type.

Answer: C
Question: 55
In which of the following circumstances can functions be controlled by the item category? Note:
There are 3 correct answers to this question.
A. If an item is relevant for billing.
B. If the availability check is performed.
C. If schedule line items are allowed.
D. If an item is relevant for rejection and a reason for rejection is assigned to it.
E. If an item is relevant for pricing.

Answer: A, C, E

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

20

Question: 56
Which of the following document flows describes a possible standard sales process?
A. Inquiry - Delivery - Transfer order - Post goods issue - Invoice - Accounting document
B. Standard order with reference to an inquiry - Delivery - Transfer order - Post goods issue - Invoice
- Accounting document
C. Quotation - Delivery - Transfer order - Post goods issue - Invoice - Accounting document
D. Release order with reference to a previous delivery - Delivery - Transfer order - Post goods issue Invoice - Accounting document

Answer: B
Question: 57
In which of the following ways can you use the document flow?
A. You can navigate directly to individual documents in change mode.
B. You can change any existing target documents without affecting the status in the source
document.
C. You can review how documents and items of a sales process are linked.
D. You can reset the status of any document in order to redo the entire process.

Answer: C
Question: 58
Which of the following statements regarding copy control is correct?
A. The item category of the target document must always be specified in the copy control.
B. If the copy control table contains only a source document, the target is determined automatically
(hard coded by SAP) based on the document flow of the sales process.
C. Copy control allows you to create sales documents with reference to sales documents, delivery
documents, and billing documents.
D. Copy control for sales documents controls header, item, and schedule line level data transfer.

Answer: D

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

21

Question: 59
Which of the following statements regarding the bills of material (BOM) in the sales order are
correct? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. The sales document type controls whether bills of material relevant to sales are to be exploded in
the sales document or not.
B. Bills of material are exploded in the sales document as a structure from the main item and subitem based on the item category.
C. Bills of material are defined as master data. The bill of material can be flagged as BOM using sales
and distribution.
D. The depth of the explosion of bills of material in the sales document is controlled by specifying
the explosion level in the master record of the bill of material.

Answer: B, C
Question: 60
Which of the following criteria can be used to determine the schedule line category?
A. MRP type and shipping point
B. Item category and MRP type
C. Item category group and strategy group
D. Item category and document type

Answer: B
Question: 61
Which of the following statements regarding partner determination are correct? Note: There are 2
correct answers to this question.
A. Partner determination procedures can be defined in sales documents at header, item, and
schedule line level.
B. When creating a new partner function, it is possible to create new partner types.
C. The origin of partners that are automatically determined during the creation of sales documents is
controlled using a condition type.
D. In a partner determination procedure, all possible partner functions are listed.
E. When creating a standard order, the permitted partners are automatically copied from the
customer master to the document.

Answer: D, E

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

22

Question: 62
A sales order is to be delivered with a material and quantity using TAN. Which of the following
configuration settings are necessary? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. The schedule line category needs be to set to relevant for delivery.
B. The item category needs to be set to relevant for delivery.
C. The sales document type needs to be set to relevant for delivery.
D. The item category needs to be set to schedule line allowed.

Answer: A, D
Question: 63
In a sales order, the schedule line category CP was found. The sales document item contains the
following information: The MRP type from the material master is M0 and the relevant item category
is TAN. The assignment table for schedule line categories has no entry for the combination of TAN
and M0. In which of the following ways was the schedule line category determined in this case?
A. The system used the default schedule line category from the customizing of the sales document
type.
B. The system used the default schedule line category assignment table using the criteria item
category and SD document category.
C. The schedule line category was determined by the system in the assignment table with only the
criteria item category.
D. The schedule line category was determined by the system in the assignment table using the
criteria item category and item usage.

Answer: C
Question: 64
Your sales document type has been configured with the following number systems: Number range
internal assignment: 01 Number range external assignment: 02 Item number increment: 10 Sub-item
increment: 1 Which of the following statements relating to the above configuration settings are
correct? Note: There are 2 correct answers to this question.

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

23

A. Sub-items of an exploded bill of material (BOM) list will be incrementally numbered with single
digits.
B. When you manually enter a sales document number and save the sales document, a number from
number range 01 will be assigned to the document.
C. When the sales order is saved, a new sequential document number will be generated by the
number range 02.
D. The sales document can receive an external document number from number range 02 or an
internally assigned document number.

Answer: A, D
Question: 65
Which of the following parameters can be set in the schedule line category? Note: There are 3
correct answers to this question.
A. Shipping condition
B. Availability check
C. Transfer of requirements
D. Movement type
E. Delivery type

Answer: B, C, D
Question: 66
Which of the following basic functions can be assigned to a schedule line category?
A. Partner determination
B. Material determination
C. Incompleteness
D. Listing/exclusion

Answer: C

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

24

Question: 67
Which of the following configuration settings is a prerequisite to ensure the explosion of a bill of
material in the sales document?
A. The schedule line category of the main item must have the correct settings to allow the explosion
of the bill of material.
B. The item category of the main item must have the correct settings to allow the explosion of the
bill of material.
C. For the sub-item components of the bill of material, a suitable item category must be determined
using the item usage: BOM.
D. When customizing the sales document type, the checkbox Bill of material explosion must be set
accordingly.

Answer: B
Question: 68
You receive a request that the system be able to search for available quotations automatically for
customers when sales order items are entered. Which of the following settings must you choose to
allow this to happen?
A. The quotation messages function must be set in the quotation sales document type.
B. The completion rule must be set accordingly in the item category of the quotation.
C. The quotation messages function must be set in the sales order document type.
D. The field reference document number must be listed in the incompleteness procedure of the
sales order item category.

Answer: C

Question: 69
Which of the following statements relating to shipping are correct? Note: There are 2 correct
answers to this question.
A. The items of a delivery can be processed using various shipping points.
B. Each delivery must have a unique ship-to party.
C. The valid route is determined in the order header.
D. The organizational unit plant is responsible for the planning, execution, and monitoring of the
shipping activities.
E. The shipping point is determined for each order item.

Answer: B, E

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

25

Question: 70
Which of the following pieces of information can be changed when you create an outbound delivery
with reference to a sales order? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. The weight
B. The ship-to party
C. The plant
D. The delivery quantity
E. The planned goods issue date

Answer: A, D, E
Question: 71
During the creation of the delivery document, the delivery can perform checks at item level to
ensure compliance with the business requirements. Which elements can be checked by the system?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Over delivery
B. Zero quantity
C. Shipping conditions
D. Delivery priority
E. Minimum quantity

Answer: A, B, E
Question: 72
Which of the following statements relating to the post goods issue process are correct? Note: There
are 3 correct answers to this question.
A. The post goods issue process leads to a change in value of the corresponding stock accounts in
accounting.
B. The post goods issue process reduces the corresponding requirements in the materials planning.
C. The post goods issue process is executed with reference to the respective sales order.
D. The post goods issue process reduces the stock level.
E. After the post goods issue process is initiated, the system can begin to pack the materials.

Answer: A, B, D

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

26

Question: 73
Your customer wants to use warehouse transfer orders to perform a simple picking process during
delivery processing. Which of the following would allow you to achieve this business requirement?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. You must activate the assigned warehouse as a lean warehouse.
B. In the organizational structure, you must assign a warehouse to a combination of plant and
storage location.
C. You must make the sales document type active for Warehouse Management.
D. You must maintain the determination of the picking location using MALA, RETA or MARE.
E. You must activate the storage location as picking relevant.

Answer: A, B, D
Question: 74
At your current project, you receive a request that special shipping costs should be entered in
delivery documents, which will then be charged to the customer on the invoice. Which of the
following must be done in order to fulfill this request? Note: There are 2 correct answers to this
question.
A. Maintain the Price Source field in copying control between the delivery and billing document on
item level.
B. A pricing procedure must be defined and assigned to the delivery.
C. Ensure that sales prices and discounts are copied into the delivery.
D. Using the criteria: sales area, delivery type, and customer pricing procedure, determine a suitable
pricing procedure.
E. The item category of the delivery document must be marked pricing relevant.

Answer: A, B
Question: 75
Which of the following settings can be chosen at delivery type level in relation to the picking
process?
A. Which warehouse number will be proposed
B. Whether lean Warehouse Management is allowed
C. Delivery split by warehouse number
D. Whether items are relevant for picking

Answer: C

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

27

Question: 76
Which of the following can be identified as the most likely cause of a delivery split in a collective
delivery run?
A. The physical weight of the total line items exceeds the capacity of the truck that is being used to
deliver the product.
B. The shipping conditions of two separate items in the sales order differ from one another.
C. The loading group of one of the items in the sales order differs from the others.
D. The sales order line items have the same route and the same shipping point, but different ship to
parties.

Answer: D
Question: 77
Which of the following steps are included in the cash sales process? Note: There are 3 correct
answers to this question.
A. When you save the cash sales, the system prints a document that can be given to the customer as
an invoice. This invoice receipt is controlled with output type RD03.
B. The system does not print invoices during billing.
C. When you save the cash sales, the system automatically creates a delivery.
D. When you save the cash sales, the system prints a document that can be given to the customer as
an order confirmation called BA00.
E. There is no need for a delivery because the customer is receiving the products immediately.

Answer: A, B, C
Question: 78
In which of the following ways do the sales document types rush order and cash sales differ? Note:
There are 2 correct answers to this question.
A. For cash sales, you have to set a lead time for the requested delivery date in 7 days from today.
For rush orders you have to set it for today's date.
B. When you save a cash sales document, the delivery is automatically created. For rush orders, this
must be done manually.
C. For cash sales, you have to use a billing type which will post to the appropriate cash accounts. For
a rush order, you can use a standard billing type for invoicing.
D. For cash sales, the customer receives an invoice output instead of an order confirmation output.
For rush sales, this is not done.
E. For cash sales, the delivery creation is not necessary. For rush orders, the delivery creation is
necessary.

Answer: C, D

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

28

Question: 79
Which of the following is the difference between the SAP sales documents Delivery Free Of Charge
and Subsequent Delivery Free Of Charge?
A. The SAP sales document Subsequent Delivery Free-Of-Charge requires a mandatory reference to a
sales document. The SAP sales document, Delivery Free-Of-Charge does not have this requirement.
B. The SAP sales document Delivery Free-Of-Charge must be created with reference to a preceding
invoice. The SAP sales document Subsequent Delivery Free-Of-Charge can be created with reference
to an invoice or sales order.
C. The SAP sales document Subsequent Delivery Free-Of-Charge uses the billing type 'Pro Forma
Invoice for Delivery' (F8). The SAP sales document Delivery Free-Of-Charge is not invoiced.
D. The SAP sales document Subsequent Delivery Free-Of-Charge uses the item category KLN, which
carries out no pricing and no billing. The SAP sales document Delivery Free-Of-Charge uses the item
category TAN, which carries out pricing and billing.

Answer: A
Question: 80
Which of the following statements about consignment fill-up is correct?
A. The material remains in the valuated stock of the delivering plant even after the consignment fillup.
B. In the consignment fill-up, the corresponding material becomes property of the customer only
after the goods issue.
C. The consignment fill-up is relevant for billing.
D. For the consignment fill-up, a particular movement type is defined in the item category of the
outbound delivery.

Answer: A

For interactive and self-paced preparation of exam C_TSCM62_64, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features!

www.selftestengine.com

29