Sie sind auf Seite 1von 52

MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.

COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

Menu (../)
Practice Test

Practice test 2-Practicetest_273d9

1._______ step is foremost performed by business analyst to ensure the understanding


of the problem or opportunity the organization plan to address and time-consuming
process.
Benchmarking.

Business analysis.

Drafting.

None of these .

Answer : Drafting Explanation :


No explanations for this question.

2.________ plays an important role to ensure the situation statement correctly denes
the solution else it leads to failure to rene situation statement with the business
Business analyst.

Business shareholder.

Business stakeholders.

None of these.

Answer : Business stakeholders Explanation :


No explanations for this question.

3._________ initiates and facilitates approval process which can be formal or informal
depends on organization
Business shareholders.

Business analyst .

Business stakeholders.

None of these.

0 Explanation :
Answer : Business analyst

NOTIFICATION

LIVE CHAT

No explanations for this question.


MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

Menu (../)

4.Depending on organization, business strategy _______ vary organization to


organization to acquire the understanding of industry and its market
Document and plan.

Development.

Requirement.

None of these.

Answer : Document and plan Explanation :


No explanations for this question.

5.____ and _____ are important factor used by business analysts to begin the
documenting the business requirements.
Document and plan.

Program and project.

Goal and objectives.

Document and objective.

Answer : Goal and objectives Explanation :


No explanations for this question.

6.________ are used to translate identied goals into actionable plans and objectives by
business analysts
Corporate project.

Corporate structure.

Corporate strategies.

None of these.

Answer : Corporate strategies Explanation :


No explanations for this question.

7.______ are assembled one of the nal tasks in need assessment which is done by
business analyst
Project goals.

Project objectives.

Business cases .

None of these.

NOTIFICATION

LIVE CHAT

Answer : Business cases


Explanation
:
MY TESTS
(HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

No explanations for this question.

Menu (../)
8.______ helps to assess organizational strategy, goals and objective used to facilitates
the discussion with stakeholders.
Gap analysis.

SWOT analysis.

Pareto chart.

None of these.

Answer : SWOT analysis Explanation :


No explanations for this question.

9._____ is widely used to determining high-level views in a business need and used to
create structures framework for cutting down into root causes or contributors.
Gap analysis.

SWOT analysis.

Pareto chart.

None of these.

Answer : SWOT analysis Explanation :


No explanations for this question.

10.______ type of SWOT analysis is used for organization current strengths to help
solve the problem or opportunity.
External.

Central.

Internal.

None of these.

Answer : Internal Explanation :


No explanations for this question.

11._____ type of SWOT analysis, creates possible external environment to seize an


opportunity and these threats includes increase market share by competition, new
product offered by competitors, mergers and acquisitions maximize competitors size
External.

Internal.

NOTIFICATION

Central.

None of these.

LIVE CHAT

Answer : External Explanation


:
MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

No explanations for this question.

Menu (../)
12.Goal and objectives are used to generate revenue for the organization whereas
programs and projects are key features used to _____
Maximize customer value.

Minimize decision making.

Expand market or add new products.

None of these.

Answer : Expand market or add new products Explanation :


No explanations for this question.

13.Determine the key objective for decision making for dening goals and objective
To reduce cost.

Process improvement.

To eliminate cost.

All the above.

Answer : All the above Explanation :


No explanations for this question.

14.Once the business analyst identies current situation of the organization, BA breaks
into _____ for appropriate solution
To reduce cost.

To eliminate cost.

Root cause.

None of these.

Answer : Root cause Explanation :


No explanations for this question.

15.______ is the technique used to identify basic reason that cause variation, defect and
risk and eliminate the common problem
Opportunity analysis.
None of these.

NOTIFICATION

Threats .

Root cause analysis.

LIVE CHAT

Answer : Root causeMY


analysis
Explanation :
TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

No explanations for this question.

Menu (../)
16._______ is the major factor of potential opportunity to identify the feasibility for
successful new product launch
Root cause analysis.

Opportunity analysis.

Opportunity analysis.

None of these.

Answer : Opportunity analysis Explanation :


No explanations for this question.

17._______ are used to understand the cause of a problem as not distracted by its
symptoms
Gap analysis.

Cause-and-effect diagrams.

Root cause analysis.

None of these.

Answer : Cause-and-effect diagrams Explanation :


No explanations for this question.

18._______ are snapshots of the current situation and high-level causes of problem is
occurring and these diagram are sued for root cause analysis.
Gap analysis.

Fishbone diagrams.

Interrelationship diagrams.

None of these.

Answer : Fishbone diagrams Explanation :


No explanations for this question.

19._______ is the special type of diagram used for visualizing complex problems
unwieldy relationship among
0 multiple variables.

NOTIFICATION
Fishbone
diagrams.

Pareto chart.

Interrelationship diagrams.

LIVE CHAT

None of these.
MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

Answer : Interrelationship diagrams Explanation :

Menu
(../)
No explanations
for this question.

20._______ provides foundation for measuring investment of time, money and human
resources to achieve a particular outcome.
Gap analysis.

Fishbone diagrams.

Interrelationship diagrams.

None of these.

Answer : Gap analysis Explanation :


No explanations for this question.

21.In gap analysis,________ is one of the stage to review the current information system
to understand the current processes ,features and functionalities
Comparison.

Implication .

Review system.

None of these.

Answer : Review system Explanation :


No explanations for this question.

22.In gap analysis,_______ is one of the stages describes about different attributes and
features of the current and proposed processes
Recommendations.

Comparison.

Review systems.

None of these.

Answer : Comparison Explanation :


No explanations for this question.

23.Identify the requirement management capabilities


0

People,
processes and culture.
NOTIFICATION

People, processes and style.

LIVE CHAT

People, process and information.

People, Style and culture.

MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

Answer : People, processes and culture Explanation :

Menu
(../)
No explanations
for this question.

24.Identify the tool used to nd the strongest cause to address in need assessment
Fishbone diagram.

Brainstorming.

Interrelationship diagram.

Interview .

Answer : Interrelationship diagram Explanation :


No explanations for this question.

25._______ is the output for investigating the situation which is a condition for an
internal/external opportunity
Business requirement.

Situation statement.

Business case.

None of these.

Answer : Situation statement Explanation :


No explanations for this question.

26._________ is the impetus for organization change based on an existing problem or


opportunity, also provides rationale for initiating a project/program
Business need.

Business case.

Business requirement.

None of these .

Answer : Business need Explanation :


No explanations for this question.

27.______ is documented economic feasibility used to establish the validity of selected


0

benetsNOTIFICATION
component lacks sufcient denition and used as base for authorization for

LIVE CHAT

further project management activities.


Business need.

MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

Business case.

Business requirements.

MUHAMMAD BILAL

None of these.

Menu (../)
Answer : Business case Explanation :
No explanations for this question.

28._____ type of document given by project initiator sponsor authorizes the existence
of project and gives project manager with the authority to apply organizational
resources for project activities.
Situation statement.

Business case.

Project charter.

Business need.

Answer : Project charter Explanation :


No explanations for this question.

29._____ type of chart is used to measure the size of problem/opportunity


SWOT analysis.

Pareto chart.

Interview.

Requirement matrix.

Answer : Pareto chart Explanation :


No explanations for this question.

30._______ is formal/informal approach to draw information from a group of


stakeholders by asking questions and documenting the responses provided by the
interviewees
SWOT analysis.

Interview.

Pareto chart.

None of these.

Answer : Interview Explanation :


No explanations for this question.

NOTIFICATION

LIVE CHAT

31.David works as a business


analysts
in a manufacturing unit, needs to provide
MY TESTS
(HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

business analysis plan. Determine the factors to be considered by David to provide


business analysis plan EXCEPT.

Menu
(../)
Project cycle.

Project characteristics.

Stakeholder involvement.

Project goals and objective development.

Answer : Project goals and objective development Explanation :


No explanations for this question.

32.Determine the categories are not considered in business analysis deliverables


Meeting minutes.

Parking lot lists.

Agendas.

All the above.

Answer : All the above Explanation :


No explanations for this question.

33._______ gets guideline from the sponsor, project manager and key stakeholders to
meet the expectation where the deliverables are produced for project.
Stakeholder.

Business analyst.

Project coordinator.

None of these.

Answer : Business analyst Explanation :


No explanations for this question.

34.______ type of analysis model used by business analyst to break down a high-level
object into smaller discrete parts where objects with decomposition for solution scope,
organizational units, work products, process and object types are further subdivided
into smaller elements.
KANO model.

Fishbone diagram.

Decomposition model.

None of these.

0 model Explanation :
Answer : Decomposition

NOTIFICATION

LIVE CHAT

No explanations for this question.


MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

Menu (../)

35.______ is easy model used to analyze highly complex concepts and those
complexities are broken into manageable elements where hierarchical relationships
are portrayed through levels.
KANO model.

Decomposition model.

Fishbone diagram.

None of these.

Answer : Decomposition model Explanation :


No explanations for this question.

36._______ used to identify business analysis task, activities and deliverables, discovers
the goal of stakeholder group.
Fishbone diagram.

Decomposition model.

KANO model .

None of these.

Answer : Decomposition model Explanation :


No explanations for this question.

37.In collaboration point,_______ and business analyst works on stakeholder analysis


varies by organization to avoid duplication of effort to make project efcient
Stakeholder classication.

Project manager.

Product owner.

Sponsor.

Answer : Project manager Explanation :


No explanations for this question.

38.In stakeholder analysis technique,_____ is one of the methods to identify job


requirements and competencies required to carry out effective for a specic role or
job.

NOTIFICATION

LIVE CHAT

Persona analysis.

Job analysis.

Brainstorming.

MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

Collaboration point.

MUHAMMAD BILAL

Menu
Answer(../)
: Job analysis Explanation :
No explanations for this question.

39.Why does business analyst perform job analysis during business analysis planning?
Specic tasks are performed.
Targets are analyzed.

Roles performed by stakeholders.

All the above.

Answer : Roles performed by stakeholders Explanation :


No explanations for this question.

40.Determine the powerful tool adopted by business analyst to analyze a class of


users or process workers for product design
Persona analysis.

Attitude.

Brainstorming.

Job analysis.

Answer : Persona analysis Explanation :


No explanations for this question.

41._____ method is applied in IT system development and product development to


determine user's experience and meets project needs.
Job analysis.

Persona analysis.

Brainstorming.

Attitude.

Answer : Persona analysis Explanation :


No explanations for this question.

42.In business analysis plan,________ is used for rst high-level and more detailed level
later in the project when the activities to be performed
0

Rolling
wave planning.
NOTIFICATION

Job analysis.

Persona analysis.

LIVE CHAT

None of these.
MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

Answer : Rolling wave planning Explanation :

Menu
(../)
No explanations
for this question.

43._________ use the stakeholder analysis results to develop their action plan where it
helps to increase stakeholder support
Project managers.

Policymakers.

Stakeholders.

Sponsors.

Answer : Policymakers Explanation :


No explanations for this question.

44.______ process should be participatory, involves all members of the working group
from beginning to end
Business analysis plan.

Sponsor.

Stakeholder analysis.

None of these.

Answer : Stakeholder analysis Explanation :


No explanations for this question.

45.During stakeholder analysis, the policy should be more specic and _____ to avoid
conducting analysis on policy
Deliverable.

Denable.

Detachable.

Detectable.

Answer : Denable Explanation :


No explanations for this question.

46.Identify the next step after selecting an appropriate policy in stakeholder analysis
while conducting business analysis plan
0

Reforming
the policy.
NOTIFICATION

Analyzing the budget.

Dening the policy.

LIVE CHAT

Resource identication.
MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

Answer : Dening the policy Explanation :

Menu
(../)
No explanations
for this question.

47.Identify specic stakeholders which is listed in by business analysts when preparing


business analysis plan
Social security agency.

NGO's.

Labor unions.

All the above.

Answer : All the above Explanation :


No explanations for this question.

48.Determine the characteristics of stakeholder where the level of accurate knowledge


regarding policy analysis and denes the policy
Position.

Knowledge of policy.

Interest.

Organization.

Answer : Knowledge of policy Explanation :


No explanations for this question.

49.In stakeholder analysis, one of the characteristics is ______, where the stakeholder
supports, opposes or neutral about the policy and it is the key to establishing whether
policy will be implemented
Interest.

Knowledge of policy.

Position.

Organization.

Answer : Position Explanation :


No explanations for this question.

50.In stakeholder analysis,______ describes organizations collaborate to support or


oppose the policy and can make a weak stakeholder stronger or gives way to inuence
0

several NOTIFICATION
stakeholders by dealing with key stakeholder

LIVE CHAT

Organization.

Alliances.

Interest.

Knowledge of policy.

MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

Answer : Alliances Explanation :

Menu
(../)
No explanations
for this question.

51.How should be the question to be developed in questionnaire for stakeholder


analysis?
Clearly stated.

Open-ended.

Specic.

All the above.

Answer : All the above Explanation :


No explanations for this question.

52.In project management,_________ is a part of management plan, describes about


overall requirements of project would be analyzed and documented
Business analysis plan.

Policy implementation plan.

Requirement management plan.

Policy analysis plan.

Answer : Requirement management plan Explanation :


No explanations for this question.

53.______ gives a way to analyze highly complex concepts which allow for the
complexity broken into manageable elements
Pareto chart.

SMART model.

Decomposition model.

None of these.

Answer : Decomposition model Explanation :


No explanations for this question.

54._______ develop RACI model to determine roles and responsibilities for the resource
assigned
to the project.
NOTIFICATION

LIVE CHAT

Project manager.

Business analyst.

Sponsor.

Stakeholder.

MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

Answer : Project manager Explanation :

Menu
(../)
No explanations
for this question.

55._____ can be used to facilitate, sorted, documented and gain approval for important
decision
Needs assessment.

Planning.

RACI technique.

Analysis.

Answer : RACI technique Explanation :


No explanations for this question.

56.________ conducted regular basis when a work is complemented at the end of


project phase where the performance is improved
Planning.

Elicitation.

Retrospective.

None of these.

Answer : Retrospective Explanation :


No explanations for this question.

57.Identify the major objective to review business plan for an organization


To maximize shareholder value.

To minimize the risk of shareholders .

Conduct discussion and activities .


To reduce possibility of overlooking stakeholder concern.

Answer : To minimize the risk of shareholders Explanation :


No explanations for this question.

58.In business analysis plan, ________ is a way to reduce the possibility of overlooking
stakeholder concern
Review
analysis.
NOTIFICATION

Review process.

Engagement.

None of these.

LIVE CHAT

Answer : Review process


Explanation
:
MY TESTS
(HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

No explanations for this question.

Menu (../)
59.In business analysis plan, some of the information are commonly shared in plan
varies in each organization develops template which is different depends on ________
Customer need.

Stakeholder need.

Organization needs.

Employee need.

Answer : Organization needs Explanation :


No explanations for this question.

60.In business analysis plan, all planning decision documents should be


straightforward and clear for ________ reference when business analysis activities
begin
Shareholder.

Sponsor.

Stakeholder .

Project manager.

Answer : Stakeholder Explanation :


No explanations for this question.

61.Business analyst has to check the documents after taking decision to avoid _______
while formulating business plan
Conict.

Validation.

Requirement.

Confusion.

Answer : Conict Explanation :


No explanations for this question.

62.In business analysis plan,______ type of approach is fully plan-driven adopted by


project life cycle
Adaptive.

Predictive.
0

NOTIFICATION

Hybrid.

None of these.

LIVE CHAT

Answer : Predictive MY
Explanation
:
TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

No explanations for this question.

Menu (../)
63.In business analysis plan,______ type of approach is change-driven adopted by
project life cycle
Predictive.

Hybrid.

Adaptive.

None of these.

Answer : Adaptive Explanation :


No explanations for this question.

64.In business analysis plan,______ type of approach is between fully plan-driven and
change-driven adopted by project life cycle
Hybrid.

Predictive.

Adaptive.

None of these.

Answer : Hybrid Explanation :


No explanations for this question.

65.Determine the other name referred for predictive life cycle method
Plan-driven.

Traditional.

Waterfall.

All the above.

Answer : All the above Explanation :


No explanations for this question.

66.Identify the characteristics for interactive model project life cycle while analyzing
business plan
Need and solution are more stable for project progress.
High-level scope dened up-front and detailed scope is expanded.
In time-boxed iteration, requirements analysis is performed.
All the above.

NOTIFICATION

LIVE CHAT

Answer : All the above


:
MY Explanation
TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

No explanations for this question.

Menu (../)
67.In business analysis planning, some of the characteristics are discussed below,
identify the characteristics is NOT included Adaptive plan
In each variation, time and cost are xed.

Business analysis is constant.

Requirement analysis performed in time-boxed iterations.


Iteration are conducted quickly.

Answer : Requirement analysis performed in time-boxed iterations Explanation :


No explanations for this question.

68.________ understands the context and characteristics of project to dene approach


in dening project context
Sponsor.

BA.

Shareholder.

Project manager.

Answer : BA Explanation :
No explanations for this question.

69.______ are used in process of Kanban, agile approached and in Lead methods
Facilitation.

Sprint.

Retrospectives.

Sprint review.

Answer : Retrospectives Explanation :


No explanations for this question.

70.In project lifecycle,________ phase identies objective or need in the project or


business problem
Planning.

Implementation.

NOTIFICATION

Initiation.

Decision making.

LIVE CHAT

Answer : Initiation Explanation


:
MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

No explanations for this question.

Menu (../)
71.In project lifecycle,______ phase states about project resource requirements and
tasks are identied
Initiation.

Planning .

Implementation.

None of these.

Answer : Planning Explanation :


No explanations for this question.

72.Identify the other name of planning phase in project lifecycle to monitor and control
cost in project implementation
Core value.

Amalgamation.

Dening objective.

Scope management.

Answer : Scope management Explanation :


No explanations for this question.

73.______ is outlining the activities, tasks, dependencies and timeframes coordinates to


prepare budgets, cost estimates and material costs
Risk management.

Project plan.

Crisis management.

Scope management.

Answer : Project plan Explanation :


No explanations for this question.

74.________ is dened as the high-threat potential problems are identied along with
the action to be taken on each high-threat problem
Scope management.0

NOTIFICATION
Quality
management.

Crisis management.

Risk management.

LIVE CHAT

Answer : Risk management


:
MY TESTSExplanation
(HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

No explanations for this question.

Menu (../)
75._____ phase helps to determine project stakeholder and create communication plan
describing information and delivery method to be used to keep the stakeholders
informed
Implementation.

Planning .

Closing.

Initiation.

Answer : Planning Explanation :


No explanations for this question.

76._____ phase explains about project plan into action and work of the project is
performed to maintain control and communicate during implementation
Closing.

Initiation.

Implementation .

Planning.

Answer : Implementation Explanation :


No explanations for this question.

77.________ shows emphasized in terms of cost, schedule and quality of deliverable


reviewed for quality and measure against the acceptance criteria.
Performance report.

Status report.

Project report.

None of these.

Answer : Status report Explanation :


No explanations for this question.

78._____ phase helps to emphasis on releasing the nal deliverable to customer,


handing over project documentation to business, terminating supplier contract and
closure of project stakeholders
Initiation.

Closing0.

NOTIFICATION

Implementation.

Planning.

LIVE CHAT

Answer : Closing Explanation


:
MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

No explanations for this question.

Menu (../)
79.In ________ phase, the project team developed an integrated project schedule
coordinated the activities of design, procurement and construction teams
Implementation.

Closing.

Planning.

Initiation.

Answer : Planning Explanation :


No explanations for this question.

80.In _______ phase, project sponsors and other key shareholders have to be informed
about project's status based on agreed-on frequency and format of communication
Closing.

Planning.

Implementation.

Initiation.

Answer : Implementation Explanation :


No explanations for this question.

81.Determine the advantages of conducting an interview in business analysis planning


Providing comfortable setting for interviewee.
Ability to see body language and facial expression with answers.
Having undivided attention of interviewee.

All the above.

Answer : All the above Explanation :


No explanations for this question.

82._____ is the techniques provides direct way of seeking people in own environment to
perform jobs/tasks and carry out processes
Focus group.

Observation.

NOTIFICATION

Cognitive experiment.

None of these.

LIVE CHAT

Answer : Observation
:
MYExplanation
TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

No explanations for this question.

Menu (../)
83._______ called as job shadowing, usually performed by an observer views business
expert performing his/her job
Focus group.

Observation.

Interview.

None of these.

Answer : Observation Explanation :


No explanations for this question.

84._______ results in transfer of huge amount of unbiased, objective, real information


about problem domain with other forms of elicitation
Observation.

Cognitive experiments.

Business analysts.

None of these.

Answer : Observation Explanation :


No explanations for this question.

85.By _______ method, task and decisions are seen and questions can be asked directly
about particular decision being made
Observation.

Focus group.

Interview.

None of these.

Answer : Observation Explanation :


No explanations for this question.

86.__________ is to evaluate performance of worker and to collect performance related


information for input into performance evaluation process in business analysis
Interview.

Stakeholders.

NOTIFICATION

Focus group.

Observation.

LIVE CHAT

Answer : Observation
:
MYExplanation
TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

No explanations for this question.

Menu (../)
87.Identify the benets of observation in data analysis planning
Provides context around the activity.
Provides insight into tasks and activities to describe.
Provides information and visualization together.

All the above.

Answer : All the above Explanation :


No explanations for this question.

88._________ observes worker at work without interrupting, asking questions or seeking


clarication where observer prepares process ow with timing recorded on the
diagram
Active observation.

Passive observation.

Participatory observation.

Simulation .

Answer : Passive observation Explanation :


No explanations for this question.

89.________ interrupts the process/activity, tasks, and questions about what the worker
is doing, seeking clarication and asks opinions
Participatory observation.

Active observation.

Passive observation.

None of these.

Answer : Active observation Explanation :


No explanations for this question.

90._________ can be disadvantage


when the worker may not trust the observer and
0
performNOTIFICATION
the work in non-routine fashion

LIVE CHAT

Participatory observation.
None of these.

Passive observation.

Active observation.

MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

Menu
Answer(../)
: Passive observation Explanation :
No explanations for this question.

91.During observation, ______ interrupt the ow of work reduces productivity and


possibly changes behaviors
Active observation.

Passive observation.

Comprehended observation.

Participatory observation.

Answer : Active observation Explanation :


No explanations for this question.

92.In _____, the observer simulates the activities, operations or processes of work
using tool which can recreates the work of a process worker
Participatory observation.

Simulation.

Active observation.

Passive observation.

Answer : Simulation Explanation :


No explanations for this question.

93._______ main drawback is the people act differently when they are observed and any
not support interruptions or observations
Prototyping.

Observation.

Active participation.

Simulation.

Answer : Observation Explanation :


No explanations for this question.

94.________
is the method to obtain early feedback on requirements by providing a
NOTIFICATION

LIVE CHAT

working model of expected product before building it.


Simulation.

MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)
Prototyping.
Observation.
None of these.

MUHAMMAD BILAL

Menu
Answer(../)
: Prototyping Explanation :
No explanations for this question.

95.______ supports the concept of progressive elaboration in iterative cycles of mockup


of real results as in architectural model or can be used early version of product itself
Simulation.

Prototypes.

Elicitation .

Stakeholders.

Answer : Prototypes Explanation :


No explanations for this question.

96.Determine key elements in prototyping in business analysis planning


Creating the prototype.

Reviewing the prototype.

Modications to prototype.

All the above.

Answer : All the above Explanation :


No explanations for this question.

97.________ is nished using pen, paper and maker. Some of the examples are
wireframes, mockups of interface screens, Floor plans and sketches
High-delity prototype.
Medium-delity prototype.

Low-delity prototype.
Very high-delity prototype.

Answer : Low-delity prototype Explanation :


No explanations for this question.

98.______ is to mockup user interface screens and share with intended users to provide
0

visual representation
of what the product/solution look alike
NOTIFICATION

LIVE CHAT

Very high-delity prototype.

Low-delity prototype.

MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

Medium-delity prototype.

High-delity prototype.

MUHAMMAD BILAL

Menu
Answer(../)
: Low-delity prototype Explanation :
No explanations for this question.

99.________ creates a representation of nal nished product usable by stakeholders


who reviews them
Medium-delity prototype.

Low-delity prototype.

High-delity prototyping.

None of these.

Answer : High-delity prototyping Explanation :


No explanations for this question.

100._________ are discarded where interface has been conrmed which is similar to the
product prototypes developed by manufacturing companies
Evolutionary prototypes.

Throwaway prototypes.

Passive prototypes.

Active prototypes.

Answer : Throwaway prototypes Explanation :


No explanations for this question.

101._______ are the actual nished product in process where it is reviewed as earliest
workable version of nal product to achieve higher level of quality
Passive prototypes.

Evolutionary prototypes.

Active prototypes.

None of these.

Answer : Evolutionary prototypes Explanation :


No explanations for this question.

NOTIFICATION

LIVE CHAT

102._______ is one of a MY
prototyping
technique shows the sequence or navigation
TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

through series of images or illustrations


Interviews.

Menu (../)

Prototype.

Storyboarding.

None of these.

Answer : Storyboarding Explanation :


No explanations for this question.

103._______ is the graphical representations which represents the sequence of events


represents static and thrown away
Wireframes.

Simulation.

Storyboarding.

None of these.

Answer : Storyboarding Explanation :


No explanations for this question.

104.________ diagram represents static blueprint/schematic of user interface which is


used to determine basic functionality
Prototypes.

Wireframes.

Storyboarding.

None of these.

Answer : Wireframes Explanation :


No explanations for this question.

105.___________ represents the sequence of events in business analysis planning


Wireframes.

Storyboarding.

Surveys.

Questionnaire.

Answer : Storyboarding Explanation :


No explanations for this question.

106.In business analysis planning,______ focus on the product type and while ______
focus on experience

NOTIFICATION

Prototypes and Navigation.

Prototypes and Storyboards.

LIVE CHAT

Wireframes and storyboard.

Wireframes and prototype.

MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

Answer : Prototypes and Storyboards Explanation :

Menu
(../)
No explanations
for this question.

107.______ separates look and feel of a site from its function to determine ow of
specic logical and business functions
Prototypes.

Wireframes.

Storyboard.

None of these.

Answer : Wireframes Explanation :


No explanations for this question.

108.Wireframes contains ______


Header, footer, navigation and content objects.
Labeling, page title and navigation links.
Placeholders, Content text and images.

All the above.

Answer : All the above Explanation :


No explanations for this question.

109._______ can be developed as basic blueprint with low delity and serves as an
inexpensive approach to get designs from stakeholders
Surveys.

Wireframes.

Storyboard .

None of these.

Answer : Wireframes Explanation :


No explanations for this question.

110.______ helps to drive communication and gives support evolutionary discovery of


requirements
Wireframes.
NOTIFICATION

Questionnaires.

Surveys.

Storyboard.

LIVE CHAT

Answer : WireframesMY
Explanation
:
TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

No explanations for this question.

Menu (../)
111._____ represents diverse population often dispersed over a wide geographical area
which is benecial for collecting large amount of information in a short time
Surveys.

Storyboard.

Questionnaires.

Wireframes.

Answer : Questionnaires Explanation :


No explanations for this question.

112.______ method is useful in collecting large amount of information from large group
in short duration which would be little expensive
Wireframes.

Respondents.

Questionnaire.

None of these.

Answer : Questionnaire Explanation :


No explanations for this question.

113.Identify the risk associated in conducting survey in business analysis planning


Shares information regarding the survey is important for project and
organization.
Sends reminder during survey to encourage and promote participation.
Upper-management represents to champion the effort.

All the above.

Answer : All the above Explanation :


No explanations for this question.

114._________ is an iterative process of alternating steps of eliciting information and


analyzing the information obtained
Elicitation analysis.

NOTIFICATION
Elicitation
work.

Elicitation process.

Elicitation results.

LIVE CHAT

Answer : Elicitation MY
process
:
TESTSExplanation
(HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

No explanations for this question.

Menu (../)
115._______ generates additional questions to clarify ambiguities, solidify vagueness
and add information about particular topic
Analysis.

Implementation.

Elicitation.

Information.

Answer : Analysis Explanation :


No explanations for this question.

116.Identify the condition indicates sufcient information elicited


Objective has been reached.

Solution has been determined.

Dry run or successful prototype is nished.

All the above.

Answer : All the above Explanation :


No explanations for this question.

117.Identify the elicitation issues in business analysis planning


Conicting information and resulting requirements.
Unable to schedule time for interviewing or elicitation sessions .
Unstated/assumed information on part of stakeholders.

All the above.

Answer : All the above Explanation :


No explanations for this question.

118._______ address the issue by focusing on the information not the individual in
elicitation issues
Stakeholder.

Elicitation activities.

None of these.

NOTIFICATION

Business analysts.

LIVE CHAT

Answer : Business analysts


:
MY TESTSExplanation
(HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

No explanations for this question.

Menu (../)
119._______ is the process of examining, breaking down and synthesizing
requirements-relations information to understand, complete and improve it
Analysis.

Implementation.

Process.

None of these.

Answer : Analysis Explanation :


No explanations for this question.

120._____ is used to provide structure to the requirements and related information in


business analysis plan
Analysis.

Implementation.

Planning.

None of these.

Answer : Analysis Explanation :


No explanations for this question.

121.______ are created with variety of tools ranging from formal modeling tools to
whiteboards to artistic software
Business rules.

Models.

Design.

Objectives.

Answer : Models Explanation :


No explanations for this question.

122.Business analysis ______ provides to nd gaps in information and to determine


extraneous information in elicitation process
Rules.

Models.

0
Answer : Models Explanation
:

NOTIFICATION

Objectives.

Information.

LIVE CHAT

No explanations for this question.


MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

Menu (../)

123._____ are applied, analysis becomes simple relative to analyzing the information in
pure text form which helps to visualize and summarize complex information
Objectives.

Model.

Rule.

None of these.

Answer : Model Explanation :


No explanations for this question.

124._____ is used to structure and organize the features, functions and boundaries of
business domain being analyzed
Scope models.

Process models.

Rule models.

Data models.

Answer : Scope models Explanation :


No explanations for this question.

125._____ describes business processes where stakeholders interact with those


processes in elicitation process
Data models.

Interface models.

Process models.

Scope models.

Answer : Process models Explanation :


No explanations for this question.

126._____ describes business processes where stakeholders interact with those


processes in elicitation process
Data models.

Process models.

Interface models.

Scope models.

Answer : Process models Explanation :


No explanations for this question.

NOTIFICATION

LIVE CHAT

MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

127.____ provides the document where data used in a process or system and its life

MUHAMMAD BILAL

cycle in elicitation process

Menu
(../) models.
Interface

Data models.

Rule models.

Process models.

Answer : Data models Explanation :


No explanations for this question.

128.____ model describes in understanding specic systems and its relationship with
solution
Data.

Interface.

Rule.

Scope.

Answer : Interface Explanation :


No explanations for this question.

129.Before determining the models by the business analyst, what are the criteria to be
checked by BA?
Model category.

Level of abstraction.

Characteristics of project.

All the above.

Answer : All the above Explanation :


No explanations for this question.

130.In analyzing models, _______ is the choice of models or formality and depth of
models can be independent which is suitable to one methodology than another
Level of abstraction.

Methodology.

Time.

Model category.

Answer : Methodology Explanation :


No explanations for this question.

NOTIFICATION

LIVE CHAT

131.Business process, MY
automation,
customer development, commercial-off-the-shelf,
TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

data migration, workow and reporting are the considerations while selecting the
_________ of the project

Menu
(../)
Methods.

Characteristics.

Category.

Level of abstraction.

Answer : Characteristics Explanation :


No explanations for this question.

132.In dening models, BA has to analyze _______ within the project life cycle for
dening project's value and scope or identifying stakeholders
Abstraction.

Characteristics.

Timing.

Methodology.

Answer : Timing Explanation :


No explanations for this question.

133.____ represents different abstraction levels suited for analyzing whole solution and
others for details within an element
Timing.

Method.

Models.

Characteristics.

Answer : Models Explanation :


No explanations for this question.

134.________ are used in elicitation sessions to rene requirements with stakeholders


or subject matter experts
Requirements.

Models.

Stakeholders.

Iterative process.

Answer : Models Explanation :


No explanations for this question.

135.

NOTIFICATION

LIVE CHAT

_______ describes attributes of business data objects and data objects are reected in
an entity relationship diagram
MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)
Data model.

Data ow.

Database.

MUHAMMAD BILAL

Data dictionary.

Menu (../)

Answer : Data dictionary Explanation :


No explanations for this question.

136._________ against each other helps to determine gaps, unnecessary information


and potentially missing requirements
Requirements.

Cross-checking.

Data dictionary.

Relationship diagram.

Answer : Cross-checking Explanation :


No explanations for this question.

137.______ are used to model complex business processes for purpose of making
changes to these processes
Various other modeling languages.

Unied modeling language.

Business process modeling notation.

System modeling language.

Answer : Business process modeling notation Explanation :


No explanations for this question.

138.________ are used for visually model requirements of easy consumption by all
stakeholders, particularly business stakeholders
Unied modeling language.

Requirements modeling language.

Requirements modeling language.

None of these.

Answer : Requirements modeling language Explanation :


No explanations for this question.

NOTIFICATION

LIVE CHAT

139.________ are one of the diagram used for organizing and reecting goals, business
MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

problems, business objective and high-level features


Business value.

Goal models.

Basic information.

MUHAMMAD BILAL

None of these.

Menu (../)
Answer : Goal models Explanation :
No explanations for this question.

140.______ represents the value supports feature prioritization decisions and product
scope management
Goal model.

Business case.

Project manager.

None of these.

Answer : Goal model Explanation :


No explanations for this question.

141.In _______, goal model or business objectives model to be created at any time
during the project which is helpful to create the model as early as possible
Implementing phase.

Execution phase.

Planning phase.

None of these.

Answer : Planning phase Explanation :


No explanations for this question.

142._______ provides structure to specify business requirements where each functional


requirement produces for a project has to be traced to identify business problems and
objectives
Usage.

Models.

Relationship to requirements.

MMF.

Answer : Relationship to requirements Explanation :


No explanations for this question.

NOTIFICATION

LIVE CHAT

143._______ is a diagram
shows all relevant systems where the relationships between
MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

them and any data objects pass between them


Relationship.

Menu (../)

Ecosystem map.

Matrix.

None of these.

Answer : Ecosystem map Explanation :


No explanations for this question.

144.________ shows direct system and human interfaces to system within a solution
shows in-scope systems and I/O including systems or actors providing or receiving
them
Usage.

Ecosystem map.

Context diagram.

None of these.

Answer : Context diagram Explanation :


No explanations for this question.

145._______ shows the system under development in the center of circle, interfacing
systems as boxes and line connecting them to show actual interface and data passes
between them
Context diagram.

Ecosystem map.

Context diagram.

None of these.

Answer : Context diagram Explanation :


No explanations for this question.

146._______ is the visual representation of all the features of solution arranged in tree
or hierarchical structure where the structure can be horizontal or vertical
Context diagram.

Feature model.

Ecosystem map.

None of these.

Answer : Feature model Explanation :


No explanations for this0question.

NOTIFICATION

LIVE CHAT

MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

147._________ shows all in-scope use cases for a system which represented by oval
with
its name
Menu
(../)of use case within diagram
Features.

Connection.

Use case.

None of these.

Answer : Use case Explanation :


No explanations for this question.

148._____ used to summarize the scope of solution, highlighting main features to be


added and interact with solution
Features.

Use case.

Ecosystem map.

None of these.

Answer : Use case Explanation :


No explanations for this question.

149.BA unable to identify the business needs using tracing method and decides to
prefer another method. Identify the situation/condition of an organization
Requirement can be relevant but there may be an incorrectly stated problem or
missing objective.
Without dened requirements, end product, service or result are not add the
value .
Objective is misaligned with current project which belongs to be eliminated.
All the above.

Answer : All the above Explanation :


No explanations for this question.

150.______ provides a means to track requirements for entire project lifecycle where it
ensures approved requirements delivered at the end of the project
Requirements.

NOTIFICATION

Traceability.
0

Adaptive projects.

None of these.

LIVE CHAT

Answer : TraceabilityMY
Explanation
:
TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

No explanations for this question.

Menu (../)
151.What are the other factors included to determine the optimal amount of
traceability in a project lifecycle
Organizational policies.

Business process.

Traceability degree.

None of these.

Answer : None of these Explanation :


No explanations for this question.

152._______ is the responsible for managing project scope where BA is responsible for
managing product scope
Product owner.

Project manager.

Stakeholder.

None of these.

Answer : Project manager Explanation :


No explanations for this question.

153.______ are used to trace organization requirements using structure


X and Y theory.

Traceability matrix.

CUBE matrix.

Stakeholder analysis.

Answer : Traceability matrix Explanation :


No explanations for this question.

154.Implementation of requirements ________ supports primary goal of each


requirement adds to business value by linking to business and project objectives
BCG matrix.

RACI matrix.

NOTIFICATION

Traceability matrix.

None of these.

LIVE CHAT

Answer : TraceabilityMY
matrix
:
TESTSExplanation
(HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

No explanations for this question.

Menu (../)
155.In _______, the requirement attributes helps to dene key information about
requirements
RACI matrix.

Traceability matrix.

BCG Matrix.

Need theory.

Answer : Traceability matrix Explanation :


No explanations for this question.

156.Dene Attributes in business planning


It dene key information about the requirements.
It stated the structure for managing changes .
It contains short description of each requirement and facts about
requirement.
To manage the scope of the product.

Answer : It contains short description of each requirement and facts about


requirement Explanation :
No explanations for this question.

157.In traceability matrix, number of ____ are selected should be appropriate for the
needs of the organization and chosen project life cycle
Entity.

Requirements.

Attributes.

None of these.

Answer : Attributes Explanation :


No explanations for this question.

158._____ is one of the attributes


which is also has inuence the formality of the
0

NOTIFICATION
traceability
approach

LIVE CHAT

Organization change.
None of these.

Organization culture.

Organization matrix.

MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

Menu
Answer(../)
: Organization culture Explanation :
No explanations for this question.

159._______ traceability matrix built hierarchically starting with high-level requirements


and lling as the requirements continuously elaborated
Formal.

Informal.

Logical.

Conict.

Answer : Formal Explanation :


No explanations for this question.

160.What are the advantages of creating a hierarchical grid?


Provides logical order for the requirements when new requirements are added.
It can be started as soon as the rst requirement denes and detailed where the
requirements are elaborated.
There is no sequence enables work to be easily divided.

All the above.

Answer : All the above Explanation :


No explanations for this question.

161._______ helps to evaluate new requirements against associated with high-level and
lower-level requirements when they are added for alignment in all directions
Organization matrix.

BCG matrix.

Stakeholder analysis.

Traceability matrix.

Answer : Traceability matrix Explanation :


No explanations for this question.

NOTIFICATION

LIVE CHAT

162.During business analysis


planning,_________ determine the components of
MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

template used in the project in the matrix


Business partners.

Menu
(../)
None
of these.

Business stakeholders.

Business components.

Answer : Business stakeholders Explanation :


No explanations for this question.

163._________ is a tool supports dependency analysis and impact analysis where


requirements are often related to other requirements
BCG matrix.

Traceability matrix.

Organization matrix.

None of these.

Answer : Traceability matrix Explanation :


No explanations for this question.

164._________ is a technique to discover dependent relationship where set of


requirements on traceability matrix is recorded by grouping dependent requirements
together
Organization matrix.

Dependency analysis.

BCG matrix.

None of these.

Answer : Dependency analysis Explanation :


No explanations for this question.

165.Dene subset
requirement may be a subset of another requirement.
Requirement links between two variables.
Traceability considered being complete.

None of these.

0 be a subset of another requirement Explanation :


Answer : requirement may

NOTIFICATION

LIVE CHAT

No explanations for this question.


MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

Menu (../)

166.Management requirement tools illustrate the dependencies by creating _______


Traceability trees.

Traceability matrix.

Traceability analysis.

None of these.

Answer : Traceability trees Explanation :


No explanations for this question.

167.Organization and projects varies in requirements where each organizations require


formal sign off on a requirement such as business requirement document. Identify the
category in business planning
Document requirements.
Written requirements.

Approval requirements.
Verbal requirements.

Answer : Approval requirements Explanation :


No explanations for this question.

168.______ is determined, documented and approved up-front in business analysis


planning
Work authorization system.
Authorization process.

Approval process.

Document approval process.

Answer : Approval process Explanation :


No explanations for this question.

169.By determining _________ in early stages, it helps to avoid conicts later when
approval are being sought
Implementation process.
Approval process.

NOTIFICATION

Execution process.

Document process.

LIVE CHAT

Answer : Approval process


Explanation
:
MY TESTS
(HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

No explanations for this question.

Menu (../)
170._________ is one of many organizational environmental factors lie outside the
control of the project team and constrains the project team's options
Work authorization system.
Authorization process.

Authorization process.

Document approval process.

Answer : Work authorization system Explanation :


No explanations for this question.

171.________ states the process for authorizing work where it includes process steps,
documents, tracking systems and approval levels.
Work authorization system.
Authorization process.

Authorization process.

Document approval process.

Answer : Work authorization system Explanation :


No explanations for this question.

172._____ is the part of work authorization system in business analysis process


RACI method.

Authorization level.

Approval level.

None of these.

Answer : Authorization level Explanation :


No explanations for this question.

173._________ provide detail regarding the authority to approve new and changed
requirements A. Approval level B. Authorization level C.Decision approval level D. None
of these
A and B.

B and
0 C.

NOTIFICATION

C and D.

A and D.

LIVE CHAT

Answer : A and B Explanation


:
MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

No explanations for this question.

Menu (../)
174._____ is designated as the only person responsible for signoff in approval process
Reviewer.

Sponsor.

Owner.

None of these.

Answer : Sponsor Explanation :


No explanations for this question.

175._____ can be responsible to approve a set of requirement during a facilitated


workshop
Project manager.

Product owner.

Business stakeholder.

None of these.

Answer : Business stakeholder Explanation :


No explanations for this question.

176.______ can review the requirements but not authorized to approve or reject
requirements
Developer.

Sponsor.

Tester.

Reviewer.

Answer : Tester Explanation :


No explanations for this question.

177.In some organizations, the power of ________ requirement is allowed to the


persons who are permitted to sign off on them.
Accepted.

Rejection.

0
Answer : Rejection Explanation
:

NOTIFICATION

Controlled.

Documented.

LIVE CHAT

No explanations for this question.


MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

Menu (../)

178.Determine typical categories of KPI


Finance.

Customer.

Social responsibility.

All the above.

Answer : All the above Explanation :


No explanations for this question.

179.Project goals and objectives are associated with one or more _______ to dene the
solutions
KRI.

KPI.

Performance metrics.

Performance evaluation method.

Answer : KPI Explanation :


No explanations for this question.

180.BA has to concentrate on which factor to be considered in project metrics in


evaluation process
Project goals and objectives are identied in the project.
Differentiates between metrics that support evaluating the solution .
Additional metrics has to be added to the evaluation process.

All the above.

Answer : Differentiates between metrics that support evaluating the solution


Explanation :
No explanations for this question.

181._______ are consideres as input to nancial evaluations of solutions which focus


on project executions
Earned value.

NPV.
0

Actual project cost.

NOTIFICATION
Answer
: Actual project cost Explanation :

IRR.

LIVE CHAT

No explanations for this question.


MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

Menu (../)

182.Identify the method to determine actual project costs used for input for nancial
evaluations of solutions
Repo rate.

Return on investment.

Quick ratio.

Debt ratio.

Answer : Return on investment Explanation :


No explanations for this question.

183.______ are derived from measurements of cost, effort and duration in evaluation
process
Tracking.

Project volatility.

Metrics.

Tracking.

Answer : Metrics Explanation :


No explanations for this question.

184.______ is one of the important metrics for many organization while evaluating
projects where they don't evaluate the solution
Return on investment.

Earned values.

Debt ratio.

None of these.

Answer : Earned values Explanation :


No explanations for this question.

185._______ used an indicator of project volatility but as an indicator of solution viability


in business analysis
Actual costs.

Evaluations method.

Tracking change requests.

None of these.

Answer : Tracking change requests Explanation :


0

No explanations
for this question.
NOTIFICATION

LIVE CHAT

MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

186.________ is the status of requirement to track the project progress may or may not

Menu
reect
the (../)
completeness of solutions and its purpose
Analysis.

Tracking.

Indicators.

KPI.

Answer : Tracking Explanation :


No explanations for this question.

187.________ the number of defects are determined and the number have been xed is
indicative of effort to address quality
Analysis.

Tracking.

Indicators.

KPI.

Answer : Tracking Explanation :


No explanations for this question.

188.______ are expressed in terms of burn-down and velocity of the project where it
reects the efciency of the project and delivered
Metrics.

Measurements.

Tracking.

KPI.

Answer : Measurements Explanation :


No explanations for this question.

189.Dene burn-down as measurement metric in evaluation process


Number of backlog items remaining at any point in time.
Number of backlog for delivery interval.
Metrics contributes indirectly to evaluating a solution.

None of these.

Answer : Number of backlog items remaining at any point in time Explanation :


No explanations for this question.

NOTIFICATION

LIVE CHAT

190._____ focuses on qualitative


aspects such as satisfaction but even qualitative
MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

aspects can be measured semi-quantitatively


Metrics.

Menu (../)

Evaluation.

Tracking.

KPI.

Answer : Evaluation Explanation :


No explanations for this question.

191.___________ has ranges of measurable goals for project to determine whether or


not these expectations have met
Operational metrics.

Management metrics.

Marketing metrics.

Customer metrics.

Answer : Marketing metrics Explanation :


No explanations for this question.

192._______ for overall increased market share or range for percentage increase in the
amount of business done with existing customers
Original values.

CRR.

Expected values.

KPI.

Answer : Expected values Explanation :


No explanations for this question.

193.___________ can be functional or nonfunctional can be considered from a systems


perspective in evaluation process
Customer metrics.

Marketing metrics.

Operational metrics.

None of these.

Answer : Operational metrics Explanation :


No explanations for this question.

NOTIFICATION

LIVE CHAT

194.________ used to specify overall system-wide characteristics of solution includes


MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)
performance, throughput,
availability and usability

Functional requirements.

Nonfunctional requirements.

MUHAMMAD BILAL

Scalability.

Benchmarking.
Menu
(../)
Answer : Nonfunctional requirements Explanation :
No explanations for this question.

195.______ are written to determine their measurable acceptance criteria based on


service-level agreements
Functional requirements.

Nonfunctional requirements.

Scalability.

Benchmarking.

Answer : Nonfunctional requirements Explanation :


No explanations for this question.

196._________ is performed at the end of every iteration, sprint or release when the
team provides production-ready functionality for stakeholders
Iteration.

Validation.

Evaluation.

None of these.

Answer : Validation Explanation :


No explanations for this question.

197.Determine the evaluation technique in business analysis


Surveys.

Focus groups.

Actual results.

All the above.

Answer : All the above Explanation :


No explanations for this question.

198.Goals
and objectives serves a good clues where needs to be measured in ________
NOTIFICATION

LIVE CHAT

Planning.

Evaluation.

Implementation.

Analysis.

MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

MUHAMMAD BILAL

Answer : Evaluation Explanation :

Menu
(../)
No explanations
for this question.

199._____ are the metrics are ususlly dened by an orgnisation's executives in


evaluation of solution
Objectives.

Shareholders.

KPI.

None of these.

Answer : KPI Explanation :


No explanations for this question.

200._________ are used to evaluate an organizations progress in achieving its goals and
objectives
Benchmarking.

Organisation policy.

Key performance indicators.

None of these.

Answer : Key performance indicators Explanation :


No explanations for this question.

SCORES : 0/200

200 Total number of questions


0

Number of answered questions

200 Number of unanswered questions


NOTIFICATION

LIVE CHAT

MY TESTS (HTTP://WWW.LEARNCERTIFICATION.COM/PROFILE/MYTESTS)

Home (http://www.learncertication.com/)

MUHAMMAD BILAL

Terms & Privacy Policy (http://www.learncertication.com/privacy-policy)

2015 by Learncertication (http://www.learncertication.com/) All Rights Reserved. The certication names are the
trademarks
of their respective owners. Terms & Privacy Policy (http://www.learncertication.com/privacy-policy)
Menu (../)

NOTIFICATION

LIVE CHAT