You are on page 1of 4

UEJL KALENDARI AKADEMIK / 2016-2017

Cikli III
(Doktorat)

Cikli II
(Master)

Cikli i I (S. me
korrespondenc)

Cikli I I
(S. t rregullta)

Javt

Shtator 2016
E hn

1
2

1TE/Shk 1Te

Shnime

E mart

E mrkur

E enjte

E premte

E shtun

E diel

1
8

2
9

3
10

4
11

8-9 Shtator
12 Shtator

"Dita e pavarsis" (Dit jo pune, Universiteti i mbyllur)


"Eid al-Adha/Kurban Bajrami" (Muslimant)

12

13

14

15

16

17

18

15 Shtator

Cikli I/Fillimi i semestrit dimror/Studimet e rregullta

19

20

21

22

23

24

25

15-16 Shtator

Cikli I/Periudha e orientimit/Regjistrimi i lndve/Regjistrim-regjistrim i lndve

26

27

28

29

30

29 Shtator

Cikli II/Fillimi i semestrit dimror - Dit orientimi/UEJL-Tetov

29 Shtator

Cikli I/Fillimi i semestrit dimror/Studimet me korrespondenc/UEJL-Tetov/Takimi i par

30 Shtator

Cikli I/Fillimi i semestrit dimror/Studimet me korrespondenc/UEJL-Shkup/Takimi i par

Shnime

Tetor 2016
E hn

2Te

1Shk

4
5

2Shk
3Te

2Te
2Shk

3Shk

3Te

4Te

3Shk

E mart

E mrkur

E enjte

E premte

E shtun

E diel

3
10
17

4
11
18

5
12
19

6
13
20

7
14
21

8
15
22

9
16
23

6 Tetor
10-11 Tetor
23-24 Tetor

Cikli II/Fillimi i semestrit dimror - Dit orientimi/UEJL-Shkup


"Dita e kryengritjes" (Dit jo pune, Universiteti i mbyllur)
"Dita e Lufts Revolucionare Maqedonase" (Dit jo pune, Universiteti i mbyllur)

24

25

26

27

28

29

30

29 Tetor

Cikli III/Fillimi i semestrit dimror-Dit orientimi/UEJL-Tetov

31
Nntor 2016
E hn

8
9
10
11

4Shk
5Te
5Shk
6Te

4Te
4Shk
5Te
5Shk

E mrkur

1
8
15
22
29

7
14
21
28

Shnime

E mart

E enjte

2
9
16
23
30

E premte

3
10
17
24

E shtun

4
11
18
25

E diel

5
12
19
26

6
13
20
27

18 Nntor
22 Nntor
28 Nntor-17 Dhjetor

Dhjetor 2016
E hn

12

6Shk

6Te

Shnime

E mart

DITA E PRVJETORIT T UEJL


"Dita e alfabetit t gjuhs shqipe"
Cikli I-Cikli II-Cikli III/Regjistrimi i semestrit veror/2016-2017

E mrkur

E enjte

E premte

1
8

E shtun

2
9

3
10

E diel

4
11

1 Dhjetor
8 Dhjetor

"Dita e drurit" (Mund t zhvendoset sipas Dekretit t Qeveris)


"Shn. Kliment Ohridski" (Dit jo pune, Universiteti i mbyllur)

13
14

7Te
7Shk

6Shk
7Te/Shk

15

12
19

13
20

14
21

15
22

16
23

17
24

26

27

28

29

30

31

18
25

21 Dhjetor
25 Dhjetor

"Dita e arsimit n gjuhn turke"


"Krishtlindjet" (Katolikt dhe Protestantt)

30 Dhjetor

MBARIMI I SEMESTRIT DIMEROR/Cikli I - Cikli II - Cikli III

3-20 Janar
3-20 Janar
1-2 Janar
6 Janar
7 Janar
19 Janar
25-27 Janar

PUSHIMI DIMEROR pr studentt/Cikli I - Cikli II - Cikli III


PUSHIMI DIMEROR pr t punsuarit/*Pushim i detyrueshm/Universiteti i mbyllur
"Viti i Ri" (Dit jo pune, Universiteti i mbyllur)
"Nat e Krishtlindjeve" (Ortodokst)
"Krishtlindjet Ortodokse" (Dit jo pune, Universiteti i mbyllur)
"Uji i Bekuar"(Ortodokst)
Zhvillimi dhe trajnimi i stafit

30 Jan -11 Shkurt

AFATI I RREGULT I PROVIMEVE/Cikli I - Cikli II - Cikli III/Semestri dimror

Janar 2017
E hn

Shnime

E mart

2
*9
*16
23
30

E mrkur

*3
*10
*17
24
31

E enjte

*4
*11
*18
25

E premte

*5
*12
*19
26

E shtun

*6
*13
*20
27

E diel

1
8
15
22
29

7
14
21
28

Shkurt 2017
E hn

1
2
3

1Te/Shk 1Shk
2Shk

Shnime

E mart

E mrkur

E enjte

E premte

E shtun

E diel

1
8

2
9

3
10

4
11

5
12

13

14

15

16

17

18

19

13 Shkurt

Cikli I/Fillimi i semestrit veror/Studimet e rregullta

20
27

21
28

22

23

24

25

26

23 Shkurt
23 Shkurt
24 Shkurt

Cikli II/Fillimi i semestrit veror/UEJL-Shkup


Cikli I/Fillimi i semestrit veror/Studimet me korrespondenc/UEJL - Tetov/Takimi i par
Cikli I/Fillimi i semestrit veror/Studimet me korrespondenc/UEJL - Shkup/Takimi i par

Mars 2017
E hn

Shnime

E mart

E mrkur

1Te
4

2Te

2Shk

5
6
7

3Shk
3Te
4Shk

2Te
3Shk
3Te

6
13
20
27

7
14
21
28

E enjte

E premte

E shtun

E diel

2 Mars

Cikli II/Fillimi i semestrit veror/UEJL-Tetov

8
15
22
29

9
16
23
30

10
17
24
31

11
18
25

12
19
26

11 Mars

Cikli III/Fillimi i semestrit veror/UEJL - Tetov

Prill 2017
E hn

8
9
10
11

4Te
5Shk
5Te
6Sk

4Shk
4Te
5Shk
5Te

3
4

Shnime

E mart

3
10
17
24

4
11
18
25

E mrkur

E enjte

5
12
19
26

E premte

6
13
20
27

7
14
21
28

E shtun

1
8
15
22
29

E diel

2
9
16
23
30

8 Prill
14 Prill
16-17 Prill
18-28 Prill

"Dita ndrkombtare e romve"


"E premtja e Madhe" (Ortodokst)
"Pashkt" (Ortodokst) (Dit jo pune, Universiteti i mbyllur) & "Pashkt" (Katolikt dhe Protestantt)
AFATI PLOTESUES I PROVIMEVE (T drejt kan: Vetm studentt e Ciklit t par! MAXIMUM: deri n 2 provime )

VEREJTJE: Studentt q vijojn ligjratat (t vitit t par, t dyt dhe t tret) kan t drejt t regjistrojn vetm provimet e semestrit
tek. Apsolventt kan t drejt t regjistrojn provimet e semestrit tek dhe ift.

Maj 2017
Mon

12
13
14
15

6Te
7Shk
7Te

6Shk
6Te
7Shk

Shnime

Tue

5
6

7Te

Wed

Thur

Fri

Sat

Sun

1
8
15

2
9
16

3
10
17

4
11
18

5
12
19

6
13
20

7
14
21

1 Maj
24 Maj
20 Maj

"Dita e puns" (Dit jo pune, Universiteti i mbyllur)


"Dita e Shn Kirilit dhe Metodit" (Dit jo pune, Universiteti i mbyllur)
CEREMONIA E DIPLOMIMIT/Cikli i par i studimeve

22

23

24

25

26

27

28

27 Maj

MBARIMI I SEMESTRIT VEROR/Cikli I - Cikli II - Cikli III

29

30

31

Qershor 2017
E hn

Shnime

E mart

5
12
19
26

E mrkur

6
13
20
27

E enjte

E premte

1
8
15
22
29

7
14
21
28

2
9
16
23
30

E shtun

E diel

3
10
17
24

4
11
18
25

5-17 Qershor
19-30 Qershor
25 Qershor
26 Qershor

AFATI I RREGULLT I PROVIMEVE/Cikli I - Cikli II - 3Cikli III/Semetsri veror


Shkolla verore
"Dita e gjith shenjtorve" (Ortodokst)
"Eid-ul-Fiter /Ramazan Bajrami" (Dit jo pune, Universiteti i mbyllur)

Korrik 2017
E hn

Shnime

E mart

3
10
17
24
31

E mrkur

4
11
18
25

E enjte

5
12
19
26

E premte

6
13
20
27

7
14
21
28

E shtun

E diel

1
8
15
22
29

2
9
16
23
30

3-15 Korrik

AFATI PLOTESUES I PROVIMEVE/Cikli I - Cikli II - Cikli III

19 Korrik-16 Gusht

PUSHIMI VEROR pr t punsuarit/Universiteti i mbyllur

Gusht 2017
E hn

7
*14
21
28

Shnime

E mart

1
8
*15
22
29

E mrkur

2
9
*16
23
30

E enjte

E premte

3
10
17
24
31

4
11
18
25

E shtun

5
12
19
26

E diel

6
13
20
27

2 Gusht

"Dita e Republiks" (Dit jo pune, Universiteti i mbyllur)

14-16 Gusht

Stafi n dispozicion n thirrje*


"Shn Mria e Virgjr" (Ortodokst)

28 Gusht

Vrejtje: Nse festa qllon n dit pune pr studimet e ciklit t dyt dhe t tret, ather ligjratat do t plotsohen n mnyr fleksibile sipas marrveshjes ndrmjet profesorve dhe studentve.

* Stafi n dispozicion pr ofrimin e shrbimeve profesionale apo konsultime nse sht e nevojshme, por nuk shte n detyr zyrtarisht.
Legjenda

Fillimi i semestrit
Mbarimi i semestrit
Afati i provimeve
Pushim pr stafin & studentt