You are on page 1of 11

Pungki Rusdiana Dewi

XII MIPA 4 / 19

Read the text to answer question number 1-4

1. What is the brochure about?


A. What is recycling
B. The benefit of recycling
C. How to do recycling
D. Persuade to do recycling
E. Promote the recycle activity
Pungki Rusdiana Dewi
XII MIPA 4 / 19

2. Which of the following statement is not true of the brochure?


A. Recycling can help conserve resources
B. Recycling can make healthy environtment
C. Recycling make wasting money
D. When we want to do recycle we have to separate recyclable items from trash
E. The residents must know what items that can be recycled
3. Which of the following statments is not the benefit of recycling?
A. Recycling can save our money
B. Recycling can help conserve resources
C. Recycling can create healthy environtment for our next generation
D. Recyclng makes us look like environtmentally friendly
E. Recycling are waste of time
4. Who is the target of the recycle campaign?
A. Apartment residents
B. Villagers
C. Calrecycle
D. Industry
E. Citizen

Read the text to answer question number 5-8

5. What is the announcement about?


A. National Sport Day
B. School sport team
C. Class meeting
Pungki Rusdiana Dewi
XII MIPA 4 / 19

D. Sport match
E. athletics
6. Why the school held the program?
A. To join national sport day
B. To find the best athletes
C. To prepare the team
D. To held a class meeting
E. To know the student’s ability in sport
7. Why the school want to find its best athletes?
A. To joining national sport day
B. To be the part of extraculicular
C. To make some team
D. To be given a appreciation
E. To prepare the school’s sport team
8. Which the following words that has similar meaning with “approved”?
A. Overrule
B. Refuse
C. Renounce
D. Accept
E. Decline
Pungki Rusdiana Dewi
XII MIPA 4 / 19

Read the text to answer question number 9-10

9. From the text we know that…


A. The restaurant can’t rent for a party
B. It’s a new restaurant
C. The restaurant is serve steak
D. The restaurant is crowd
E. The restaurant is not provide delivery order
10. “ANNA NAGAR”. What the words mean?
A. The restaurant’s name
B. Call center
C. The name of the owner
D. The name of the food
E. The place of the restaurant
Pungki Rusdiana Dewi
XII MIPA 4 / 19

11. What the picture means?


A. We have to use a wheel chair
B. This area for disabled people
C. This is a road for wheel chair users
D. We can borrow a wheel chair
E. There are a wheel chair shop
12. Where we can’t find this picture?
A. Mall
B. Hospital
C. Airport
D. Mountain
E. Railway stasion

13. What the notice about?


A. We must be carefull
B. There is radioactive things
C. It’s a place that so danger
D. There is an explosive things
E. We must go away
Pungki Rusdiana Dewi
XII MIPA 4 / 19

14. From the notice above, we should…


A. Be carefull with the things
B. Go away from the sign
C. Don’t care
D. Take the things to another place
E. Bring it to outdoor

Read the text to answer question number 15-17

15. What the poster promote?


A. Celebration of national day about violence against women
B. National day about violence against women
C. Activism against
D. Your actions matter
E. Gender based violance
16. How long the campaign will be held?
A. 16 days
B. 10 days
Pungki Rusdiana Dewi
XII MIPA 4 / 19

C. 25 days
D. A day
E. A week
17. When the national day of remembrance and action on violence against women?
A. December 16
B. December 10
C. December 6
D. November 25
E. November 30

Read the text to answer question number 18-20

18. From the letter we know that..


A. Vicky is in Mumbai
B. Rahul had a recovery
C. Vicky want to make a party
Pungki Rusdiana Dewi
XII MIPA 4 / 19

D. Vicky will back from hospital


E. Rahul is Vicky enemy
19. Why Rahul write a letter to Vicky?
A. To give Vicky a spirit
B. To inform about the party
C. To thank to God
D. To celebrate Vicky’s come back
E. To know about Vicky’s condition
20. What message that given by Rahul?
A. We shouldn’t be depressed
B. Thank to God for giving a live
C. We have to find our best spirit
D. We have to celebrate our recovery
E. Life is a mixture of joys and sorrow

21. What the sign mean?


A. We must drive in low speed
B. We must stop there are animals
C. There are animal crossing the road
D. There are so many animal
E. There are kangaroo and koala
22. Where we can find the sign?
A. The road
B. Zoo
C. Circus
D. National park
E. Jungle
Pungki Rusdiana Dewi
XII MIPA 4 / 19

Read the text to answer question number 23-25

23. What the advertisement about?


A. Sauna
B. Sport center
C. Gym
D. Health planners
E. Gymnastic
24. Which the following statements below is not true?
A. The promo will ending on 30th April
B. There is additional fee to get tanning one year
C. We have to pay the tax separately
D. There is health plan reimbursement programs
E. If we buy 6 months training we will get bonus
25. “… equipment”. Which word that has similar meaning?
A. Object
B. Mataerial
C. Method
D. Stuff
E. Play
Pungki Rusdiana Dewi
XII MIPA 4 / 19

KEY ANSWER
1) E
2) C
3) E
4) A
5) C
6) B
7) A
8) D
9) B
10) E
11) B
12) D
13) D
14) A
15) A
16) A
17) C
18) D
19) A
20) E
21) A
22) D
23) C
24) C
25) D
Pungki Rusdiana Dewi
XII MIPA 4 / 19

Analysis About The Structure Of Letter

Date

Salutaion

Body text

Complementary
closing

Sender

Related Interests