Sie sind auf Seite 1von 18

UNIT 1 & 2: TASK 3

WRITING TASK FORUM

PRESENTADO POR:

ANDRES RENE VARGAS ROBLES


CÓDIGO: 1.049.633.545
GRUPO: 90021_4

PRESENTADO A:
SANDRA MILENA MENDOZA

UNIVERSIDAD NACIONAL ABIERTA Y A DISTANCIA UNAD


PROGRAMA INGENIERIA DE SISTEMAS
CEAD GACHETA
Stage 1: Going on a trip 1
Go to unit 1.4. Going on a trip in the Knowledge
environment and develop the following activities:

a. Post the indicated activities (pronunciation –do not record


yourself, just write the exercise in the forum- and Writing) from
the unit in the forum.

1
Nota: Los ejercicios en línea del entorno de conocimiento no se guardan en la plataforma. Para los ejercicios que tiene que hacer
para cada etapa, usted debe publicar las respuestas de los ejercicios indicados en el foro o tomar pantallazos. No enviar las
respuestas al correo del tutor. Solo publicar en el foro las actividades que la guía indica.
Hi Mum,

John and I are having a wonderful time here in Ireland. Every day we got up early and go for a
long walk in the country. When we returned we usually had a very big Irish breakfast which
normally consists of two eggs, three slices of bacon, toast and jam. We usually ordered a cup
of coffee after breakfast: Colombian coffee, of course.

After breakfast, we sometimes go swimming in the river. We often met children who like to
swim there. They were very nice. At night, we nearly always drank a few pints of Guinness in
the pubs bar before went to bed. We always slept well after that, I can assure you.

b. Write a short note in the forum telling what you did last
vacation/holidays/weekend.

- Use time markers (see unit 1.4)


- Text length: 70 words
- Write about: Where did you go?, How long did you stay there?, Who did you go
with?, How much did you pay for that?, Which place did you like the most?
- You can use this guide:

Answer:

My last vacation I went to San Andres. I went there with my brothers and my
mother, we stayed there for 5 days, it was a wonderful vacation, we went to the
sea and visited many tourist places. We stayed in the apartment near the beach
because all the hotels in the city were full. We went to many aquariums. we paid a
vational plan cost us five million pesos.

Stage 2: What's the weather like? 1.3


Go to unit 1.3. What’s the weather like? in the Knowledge
environment and develop the following activities:
a. Post the indicated activities from the unit in the forum.
 Answer

 Problem 1: What should children do when there is a thunderstorm?

Solution: When there is a thunderstorm, it is important that children not go


outside.

 Problem 2: What should people do when it is sunny?


Solution: People should go out

 Problem 3: What should you do when it is windy? I should fly a kite


Solution: I should fly a kite

 Problem 4: What should city officials do when a hurricane is coming?


Solution: They should help the people.

 Problem 5: What should we do when there is a blizzard?


Solution: We should stay in the house

 Problem 6: What should schools do when it is extremely warm?


Solution: Schools should not open

 Problem 7: What should they do when it is cold?


Solution: They should take a coffee.

b. Describe the weather in the place you visited and use the
following vocabulary:
Example: The weather in Bogotá changes every day. In the
morning, it is usually cloudy, but it becomes sunny at noon.

Answer:

the weather in San Andres Is wonderful. In the morning and the night usually breezy, in the
afternoon the weather is sunny. It is recommended that the people use a little clothes

a. What do you recommend to do in your city? (See the


Subjunctive in unit 1.3) Example: It is recommended that
people wear an umbrella in Bogotá.
It is recommended that … It is necessary that … It is
important that… It is good idea that…

Post your description and recommendations in the forum.


Your description:

1. It is recommended that people use coat for the cold in tunja.

2. It is recommended that when it is summer people use t-shirts.

3. It is very necessary for people to use umbrellas in rainy seasons, especially in Boyacá.

4. It is important that people wear boots in rainy seasons

Stage 3: You should keep your passport!


Go to unit 1.2. You should keep your passport! in the
Knowledge environment and develop the following
activities:
a. Post the activities from the unit in the forum.
b. What should people do in the place you visited last vacation?
Example: People should go to Monserrate in Bogotá.

Answer:

 People should go to visit the "Morgan Cave" in San


Andres.

 People should eat "Rondón" in


San Luis Village hotel in San Andres.

 People should try delicious drinks in San Andres.

 People should dance "Mazurca" on the beach of San


Andrés.

c. What shouldn’t people do in the place you visited last vacation?


Example: People shouldn’t go to Monserrate by cable railway in
Bogotá.
Stage 4: Consolidate an infographic, brochure or poster

According to the previous writing exercises, you will design a brochure,


infographic or poster where you:

1. Tell an experience of trip. 100 words (Unit 1.4-Stage 1).

Answer:

On the island, there are many activities you can do. It's just a
matter of having good money, the last vacation We arrived at the
small and warm airport of San Andrés, Gustavo Rojas Pinilla. We
had rented a couple of rooms for the family, the hotel is a simple
place, but with everything you need.
Once installed, the first thing we wanted was to go out to eat, the
gastronomy is very delicious, then we went to the beach where we
saw that the sea was very beautiful, the next day we went to see
an aquarium in that walk we could say that the We passed very
rich, the people of San Andres are very kind.

2. Give 8 tips or recommendations related to what to do in the place


you described (Unit 1.3-Stage 2).

Answer:

 people can go to Dive and play snorkeling in San Andres.


 It is recommended that tourists take good care of their
money.
 You must book your reservation before to travel
 If you are traveling by plane, you must be calm.
 If you are going to travel to hot climates you should apply all
the injections.
 You have to pack your bags with enough time
 You should look for a cheap or expensive hotel on internet
 people should take care of children on these trips.
3. Give advice related to what people should or shouldn’t do in that
place (Unit 1.2-Stage 3).

Answer:

 People should bring sunscreen to the beach.


 People should bring light clothes to San Andrés.
 People should wear sunglasses for the beach.
 people should go to the aquarium caya in San Andres.
 people should go to the Hotel Sol Caribe Campo.
 People should dance "Mazurca" on the beach of San Andrés.
 People should not enter the beach if they can not swim.
 People should not throw garbage on the beach.

4. Link

https://create.piktochart.com/outpu
t/31610122-new-piktochart
Stage 5: Upload the final product in the Monitoring environment.

 Complete the checklist:


QUESTIONS YES NO

Did I develop the activities of the unit 1.4? x


Stage 1

Did I post the Speaking and Writing activities from the unit 1.4 in the forum? x
Did I write a short note in the forum telling what I did last x
vacation/holidays/weekend?
Did I develop the activities of the unit 1.3? x
Did I post the Speaking activity from the unit 1.3 in the forum? x
Did I describe the weather in my city using the vocabulary given in the unit x
Stage 2

1.3?
Did I give recommendations related to the place I visited using the given x
structure in the unit 1.3?
Did I post my description and recommendations in the forum? x
Did I develop the activities of the unit 1.2? x
Did I post the Practice 5 and writing activity from the unit 1.2 in the forum? x
Stage 3

Did I give recommendations related to what people should and shouldn’t do x


in the place I visited?
Did I post my recommendations in the forum? x
Stage 4

Did I design an infographic, brochure or poster? x


Did I tell an experience of a trip in a maximum length of 100 words and x
taking into account what I did in stage 1?
Did I give 10 tips or recommendations related to what to do in the place I x
visited, and taking into account what I did in stage 2?
Did I give advice related to what to should and shouldn’t do in the place I x
visited, and taking into account what I did in stage 3?
Did I use real pictures? x
Don’t forget to add this chart at the end of the Word document.

Verwandte Interessen