Sie sind auf Seite 1von 2

LABUAN INTERNATIONAL SCHOOL

IGCSE JUNE SERIES EXAMINATION TIMETABLE 2019


Invigilators : Please be ready 15 MINUTES before the exam starts.
DATE TIME DURATION SUBJECT CODE SUBJECTS COMPONENT TITLE ENTRIES
8.00 am - 8.15 am
15 minutes - Briefing by Invigilator -
2 APRIL 2019
3
MONDAY 8.15 am - 10.30 am 2 Hours INFORMATION AND COMMUNICATION
0417/21 PRACTICAL TEST 21
30 Minutes TECHNOLOGY

DATE TIME DURATION SUBJECT CODE SUBJECTS COMPONENT TITLE ENTRIES


8.00 am - 8.15 am
15 minutes - Briefing by Invigilator -
1
8.15 am - 8.30 am
15 minutes 0511/52 ENGLISH AS A SECOND LANGUAGE SPEAKING 52
17 APRIL 2019
WEDNESSDAY 9.00 am - 9.15 am
15 minutes - Briefing by Invigilator -
1
9.15 am - 9.27 am
12 minutes 0523/02 CHINISE AS A SECOND LANGUAGE SPEAKING

DATE TIME DURATION SUBJECT CODE SUBJECTS COMPONENT TITLE ENTRIES


8.00 am - 8.15 am
15 minutes - Briefing by Invigilator -
18 APRIL 2019
20
THURSDAY 8.15 am - 1.00 pm
15 minutes 0546/03 FOREIGN LANGUAGE MALAY SPEAKING

DATE TIME DURATION SUBJECT CODE SUBJECTS COMPONENT TITLE ENTRIES


8.00 am - 8.15 am
15 minutes - Briefing by Invigilator -
25 APRIL 2019
3
THURSDAY 8.15 am - 10.30 am 2 Hours INFORMATION AND COMMUNICATION
0417/32 PRACTICAL TEST 32
30 Minutes TECHNOLOGY

DATE TIME DURATION SUBJECT CODE SUBJECTS COMPONENT TITLE ENTRIES


8.00 am - 8.15 am
15 minutes - Briefing by Invigilator -
2 MAY 2019
2
THURSDAY
8.15 am - 9.15 am 1 Hour 0610/62 BIOLOGY PRACTICAL 62

DATE TIME DURATION SUBJECT CODE SUBJECTS COMPONENT TITLE ENTRIES


8.00 am - 8.15 am
15 minutes - Briefing by Invigilator -
3 MAY 2019
2
FRIDAY
8.15 am - 9.30 am 1 Hour 15 Minutes 0620/42 CHEMISTRY THEORY EXTENDED 42

DATE TIME DURATION SUBJECT CODE SUBJECTS COMPONENT TITLE ENTRIES


8.00 am - 8.15 am
15 minutes - Briefing by Invigilator -
7 MAY 2019
1
TUESDAY READING AND WRITING
8.15 am - 10.15 am 2 Hours 0511/22 ENGLISH AS A SECOND LANGUAGE
EXTENDED 22

DATE TIME DURATION SUBJECT CODE SUBJECTS COMPONENT TITLE ENTRIES


8.00 am - 8.15 am
15 minutes - Briefing by Invigilator -
8 MAY 2019
20
WEDNESDAY
8.15 am - 9.15 am 1 Hour 0546/23 FOREIGN LANGUAGE MALAY READING 23

DATE TIME DURATION SUBJECT CODE SUBJECTS COMPONENT TITLE ENTRIES


8.00 am - 8.15 am
15 minutes - Briefing by Invigilator -
9 MAY 2019
2
THURSDAY
8.15 am - 9.15 am 1 Hour 0625/62 PHYSICS PRACTICAL 62

DATE TIME DURATION SUBJECT CODE SUBJECTS COMPONENT TITLE ENTRIES


8.00 am - 8.15 am
15 minutes - Briefing by Invigilator -
10 MAY 2019
1
FRIDAY
8.15 am - 9.05 am 50 minutes 0511/42 ENGLISH AS A SECOND LANGUAGE SPEAKING 52
DATE TIME DURATION SUBJECT CODE SUBJECTS COMPONENT TITLE ENTRIES
8.00 am - 8.15 am
15 minutes - Briefing by Invigilator -
13 MAY 2019
3
MONDAY INFORMATION AND COMMUNICATION
8.15 am - 10.15 am 2 Hours 0417/13 THEORY 13
TECHNOLOGY

DATE TIME DURATION SUBJECT CODE SUBJECTS COMPONENT TITLE ENTRIES


8.00 am - 8.15 am
15 minutes - Briefing by Invigilator -
14 MAY 2019
2
TUESDAY
8.15 am - 10.15 am 1 Hour 15 Minutes 0610/42 BIOLOGY THEORY EXTENDED 42

DATE TIME DURATION SUBJECT CODE SUBJECTS COMPONENT TITLE ENTRIES


8.00 am - 8.15 am
15 minutes - Briefing by Invigilator -
15 MAY 2019
20
WEDNESDAY
8.15 am - 9.15 am 1 Hour 0546/43 FOREIGN LANGUAGE MALAY WRITING 43

DATE TIME DURATION SUBJECT CODE SUBJECTS COMPONENT TITLE ENTRIES


8.00 am - 8.15 am
15 minutes - Briefing by Invigilator -
16 MAY 2019
2
THURSDAY
8.15 am - 9.15 am 1 Hour 0620/62 CHEMISTRY PRACTICAL 62

DATE TIME DURATION SUBJECT CODE SUBJECTS COMPONENT TITLE ENTRIES


8.00 am - 8.15 am
15 minutes - Briefing by Invigilator -
21 MAY 2019
1
TUESDAY READING AND
8.15 am - 10.15 am 2 Hours 0523/01 CHINISE AS A SECOND LANGUAGE
WRITTING

DATE TIME DURATION SUBJECT CODE SUBJECTS COMPONENT TITLE ENTRIES


8.00 am - 8.15 am
15 minutes - Briefing by Invigilator -
22 MAY 2019
2
WEDNESDAY
8.15 am - 10.15 am 2 Hours 0625/42 PHYSICS THEORY EXTENDED 42

DATE TIME DURATION SUBJECT CODE SUBJECTS COMPONENT TITLE ENTRIES


8.00 am - 8.15 am
15 minutes - Briefing by Invigilator -
7 JUNE 2019
2
FRIDAY MULTIPLE CHOICE
8.15 am - 9.00 am 45 Minutes 0620/22 CHEMISTRY
EXTENDED 22

DATE TIME DURATION SUBJECT CODE SUBJECTS COMPONENT TITLE ENTRIES


8.00 am - 8.15 am
15 minutes - Briefing by Invigilator -
14 JUNE 2019
2
FRIDAY MULTIPLE CHOICE
8.15 am - 9.00 am 45 Minutes 0610/22 BIOLOGY
EXTENDED 22