You are on page 1of 8

Far Eastern University

Institute of Nursing
S.Y. 2018 – 2019 2ND Semester

Manila Health Department, District III


F. Lanuza Health Center

GROOMING CHECK

Date:
Name Hair Nails Name Plate ID Wrist Watch Shoes

Oblepias, Bea Louise A.

Date:
Name Hair Nails Name Plate ID Wrist Watch Shoes

Oblepias, Bea Louise A.


Far Eastern University
Institute of Nursing
S.Y. 2018 – 2019 2ND Semester

Manila Health Department, District III


F. Lanuza Health Center

ATTENDANCE SHEET

Date:

Name Time In Time Out Signature


Oblepias, Bea Louise A.

Date:

Name Time In Time Out Signature


Oblepias, Bea Louise A.
Far Eastern University
Institute of Nursing
S.Y. 2018 – 2019 2ND Semester

Manila Health Department, District III


F. Lanuza Health Center

PARAPHARNALIAS CHECKLIST

Date:
Oblepias, Bea Louise A.
BP & Stethoscope
Thermometer
Tape Measure
Bandage Scissors
Micropore Tape
Alcohol
Wet & Dry Cotton Balls
Ruler
Tripen
Tickler/Small Notebook
Umbrella

Date:
Oblepias, Bea Louise A.
BP & Stethoscope
Thermometer
Tape Measure
Bandage Scissors
Micropore Tape
Alcohol
Wet & Dry Cotton Balls
Ruler
Tripen
Tickler/Small Notebook
Umbrella
Far Eastern University
Institute of Nursing
S.Y. 2018 – 2019 2ND Semester

Manila Health Department, District III


F. Lanuza Health Center

VITAL SIGNS MONITORING SHEET


NAME TEMP RR PR BP WEIGHT HEIGHT
Far Eastern University
Institute of Nursing
S.Y. 2018 – 2019 2ND Semester

Manila Health Department, District III


F. Lanuza Health Center

IV. DAILY ACTIVITIES

TIME ACTIVITY

7:30 – 8:00 Pre-conference

8:00 – 12:00 Vital Signs

12:00 – 12:15 Health teaching

12:15 – 1:00 Lunch break

1:00 – 3:00 Activity (quiz)

3:00 – 4:00 Post-conference


Far Eastern University
Institute of Nursing
S.Y. 2018 – 2019 2ND Semester

Manila Health Department, District III


F. Lanuza Health Center

Daily Action Plan


March 11, 2019
Day: Monday
Leader: Ma. Patrishia Katzel M. Kawai
Section: BSN 401
Clinical Instructor: Veronica M. Dancil, RN MAN

I. OBJECTIVES
At the end of the 8 hours duty, the student nurse will be able to:
 Head Nurse
 Develop a plan according to the activities of the health care facility.
 Formulate rotation plan as basis of coordination with co-head nurses, staff nurses an other
members of the health team.
 Assign specific task to the staff members of the health team.
 Supervise the performance of the staff nurses.
 Evaluate the overall performance of the staff in accordance to the performance evaluation
tool.

 Staff Nurse
 Perform responsibilities in a timely and professional manner.
 Assesses patient health condition utilizing variety of resources.
 Execute nursing care plan efficiently and accurately.
 Observe ethico-moral and legal standard of nursing practice.
 Appraise the outcome of care rendered by staff nurses.
 Administer the medication and vaccinations properly.
 Appreciate the core values of FEU all throughout the rotation.
Far Eastern University
Institute of Nursing
S.Y. 2018 – 2019 2ND Semester

Manila Health Department, District III


F. Lanuza Health Center

QUIZ (QUESTIONNAIRE AND ANSWER SHEET)


 QUESTIONS
Part 1 (7 POINTS)
What are the vaccines for the EPI (ALL)
Answers:
 MMR
 AMV
 ORAL POLIO VACCINE
 IPV
 BCG
 HEPATITIS B
 PENTAHIB

Part 2 (True or False)


1. Anti-measles vaccines is being administered earliest during 9 months during outbreak of
measles. Answer: False
2. In F. Lanuza Health Center the services for prenatal check up is only during Monday and
Friday. Answer: False
3. Vitamin A should be given again after 6 months from the child’s last intake. Answer:
True
Part 3
4. It is a managerial function that indicates leading the staff in the most effective method.
a. Planning
b. Directing
c. Organizing
d. Controlling
Answer: B

5. Downward communication is described below. Which one is correct?


a. The communication is between supervisors.
b. The flow of communication is the from the head nurse to supervisor.
c. The flow of communication is the chief nurse to the head nurse.
d. The flow of communication is from the staff nurse to the chief nurse.
Answer: C
6. During controlling and evaluating phase, the following are quality improvement methods
utilized by institutions. Which one refers to a review process used by healthcare
organization to assure that the hospital may provide care to clients?
a. Credentialing and licensing
b. Standards of care
c. Clinical pathways
d. Benchmarking
Answer: A
Far Eastern University
Institute of Nursing
S.Y. 2018 – 2019 2ND Semester

7. Which type of conflict management technique is described as cooperating and that one
side gives in to the other?
a. Avoiding
b. Accommodating
c. Competing
d. Compromising
Answer: B
8. The management theorist who developed the 14 principles of management is:
a. Fedrick Taylor
b. Max Weber
c. Mary Follet
d. Henri Fayol
Answer: D
9. What are the tasks that should not be delegated to a non professional staff?
a. Doing the vital signs
b. Turning the client every two hours
c. Grooming and bathing the client.
d. Assessment of neurological deficits
Answer: D
10. Supervision and delegation fall to what phase of the management process?
a. Organizing
b. Directing
c. Controlling
d. Planning
Answer: B
11. What is not a characteristic of an organizational chart?
a. It shows the division of work
b. It shows the workload of each personnel
c. It reflects the type of work of each staff
d. It delineates the groupings according to type of work
Answer: B
Part 4
12. Full name of the Physician assigned to F. Lanuza Health Center
13. Full name of the Nurse in Charged in F. Lanuza Health Center.