Sie sind auf Seite 1von 5

THE GIRL IN THE FLAMMABLE SKIRT

(Assessment)

Directions: Read carefully each questions and encircle the correct answer.

1. "The Girl in the Flammable Skirt" is a series of loosely connected mostly


symbolic is narrated by a ________?

A. Woman B. Wife c. Young Boy D. Teenage Girl

2. The backpack that the narrator's father is wearing is made up of ______?

A. Stone B. Diamond C. Salt D. Gold

3. The teacher brings tissue to the girl event though she's not crying. Tissue
symbolizes ______?

A . Heavy B. Paper C. Light D. Burden

4. Her father has _____ that's why he use a wheel chair.

A.Weak Arms B. Weak Legs C. No legs at all D. No Arms at all

5. In the story, it is deeply seen as ______?

A. Psychological B. Emotional C. Physical D. Spiritual

6. The story is an example of _____?

A. Fiction B. Non-Fiction C. Drama D. Poetry

7. The story is told likely in series of snapshots of moments in the girl's life
than a story in which one event leads to another.

A. True B. False C. Maybe D. Both A and C

8. The fact that the girl is carrying the stone backpack, has come to ____?
A. Annoyed her Father C. Resemble her Father

B. Loves her Father D. Revenge her Father

9. The language of the story is an ______?

A. Simile B. Metaphorical C. Hyperbole D. Apostrophe

10. The image of the burning skirt is on the ____ with itself.

A. Life on Water C. Life on Earth

B. Life on Air D. Life on Fire

11. These are the three images revealed on the story, except ______?

A. Tissue B. Stone C. Burning Skirt D. Gold

12. These three images from #11, states of the human _____?

A. Mind and Heart C. Heart and Soul

B. Mind and Soul D. Mind and Spirit

13. What is the girl's habit if she thinks so deeply?

A. Knocking against the wooden place with her hands

B. Sleeping

C. Taking Care with her Father

D. Watching TV

14. The Love of the girl for her father is more than ______?

A. Sugar B. Salt C. Stone D. Tissue

15. The backpack made up of solid rock that the daughter carries for her
father means
A. the luxury of using an expensive bag

B. the heaviness of a physic perspective of the girl

C. the burden that her mother should have been carrying but have been
passed to her willingly

D. both b and c

16. The girl burn her skirt is because ____?

A. she accidentally hit by her friend

B. she thought deeply without noticing the fire is on her

C. her friend burn her skirt intentionally

D. she love burning her skirt

17. Which of the following characters deliver the image of weightlessness


and comfort?

A. the girl C. the lover

B. the father D. the teacher

18. The story "The Girl in the Flammable Skirt is widely recognized because
of its unique characteristics. Which of the following statements is not true?

A. it uses a nonlinear fashion of writing

B. it uses snapshots of the girl's life to create a meaningful story

C. it uses multiple metaphorical statements

D. it uses a direct manifestation of the girl's pysche

19. Which of the following is the best theme that we can infer from the story?

A. the relationship and the problems of growing up in a dysfunctional family


B. the relationship of a daughter to a sick father

C. the tale of fatherly love, sacrifice and regret

D. the strive to independence and self-assurance

20. "The Flammable Skirt is written by _____?

A. Joyce Carol Oates C. Leo Tolstoy

B. Sandra Cisneros D. Aimee Bender

ANSWER KEY

1. D

2. A

3. C.

4. B

5. A

6. A

7. A

8. C

9. B.

10. D
11. D

12. A

13. A

14. B

15. D

16.B

17. D

18.D

19.A

20.D

Verwandte Interessen