Sie sind auf Seite 1von 3

How to go to Kwangjang @ Gwangjang Market (Hyun Woo Silk)

Get off at Jongno 5(o)-ga Stn, Exit 11


Kalau tak jumpa Exit 11, korang ikot je jalan nak pi toilet
Keluar di Exit 11, korang nampak sebelah kiri tu Nonghyup Bank (NH
Bank)
Jalan terus sampai jumpa pintu masuk Gwangjang Market
Korang masuk & jalan terus sampai nampak Signboard Orange
Bila dah jumpa Signboard Orange, belok kanan
Cari kedai no 187-188

How to go to Gyeongbokgung Palace?

Gyeongbokgung Palace Station (Seoul Subway Line 3), Exit 5.


Gwanghwamun Station (Seoul Subway Line 5), Exit 2.

How to go to Namsangol Hanok Village?


Chungmuro Station (Seoul Subway Line 3 & 4), Exit 4.
Walk along Hanongmaeul-gil st. for 5 minutes.

How to go to Doota Mall?

1) Dongdaemun History & Culture Park Station (Subway Line 2, 4, 5),


Exit 14.

2) Dongdaemun Station (Subway Line 4), Exit 8.


Cross the street and walk for 130m to arrive at Doota.
MYEONG DONG SHOPPING AREA: To go here, take subway to Myeong Dong (Line
4). Can’t remember which exit but it is just opposite the road from Exit No 3. You can
find shops which carries international brands as well as local brand..or no brand

NAMDAEMUN MARKET: This is a very big market. It is the largest traditional market
with various goods in store. To go here, take subway to Hoehyeon Station (Line 4) Exit
#5. By the way if you are feeling hungry, there’s a Halal food chain selling Kebab.

ITAEWON MARKET: Itaewon Market looks like a junk yard sale. A good place to find
antique stuff. If you are hungry, there are a lot of Halal restaurants especially near the
mosque. To go here, take a subway to Itaewon Station (Line 6)

DONDAEMUN: There are a lof of small shops, street market and shopping complex in
Dondaemun. To go here, take a subway to Dondaemun (Line 1 or Line 4). For exit
usually I take Exit #9.

KE NAMSAN TOUR

Kalau korang menaiki Subway, silalah naik Subway line 4 dan stop kat Myeongdong
Station pastu keluar ikut Exit 3.

Lepas naik tangga exit tu ke arah kiri kat depan tu ada 7-e dan depan sikit ade Pacific
Hotel.

Jalan ke simpang kiri sebelah Pasific Hotel tu terus je jalan sampai macam selekoh
ke kiri nampak ada signboard n tangga di seblah kanan jalan, lintas jalan dan naik
tangga tu hingga atas dan ke kanan terus lagi jalan sampai la korang akan nampak
bangunan untuk naik Cable Car seblah kanan, kat situ banyak keta parking & taxi.

Pastu pergi ke bangunan tu & beli tiket untuk naik Cable Car ke Namsan Tower. Beli
tiket pergi balik harga 6,300 won seorang.

Memang agak jauh menapak ni dah tu naik tangga n berbukit sket memang penat…
aku ingatkan lepas dah naik Cable car tu dah sampai la kat Namsan Tower tu tapi
rupanya kena jalan lagi sikit.. nak ke tempat kunci kunci tu pun kena naik tangga
lagi.. aiyooo dah la seharian jelan kat palace tadi sambung panjat bukit pulak
memang rasa nak pengsan dah kitaorg time ni
Disini disertakan detail cara untuk ke Gapyeong Station dari
Myeongdong Station :
Go to Myeongdong Subway Station (Line 4 ) and take subway to
Gapyeong Station, EXIT 1
Transfer line : Dongdaemun Station (line 5), Gunja Station (Line 7 )&
Sabong Station(KyungChun Line)
3x transfer line, 26 stop
Fare : T-Card KRW,1950