Sie sind auf Seite 1von 4

Test bank For Introduction to Security 9th

Edition by Robert Fischer

To purchase this Complete Test Bank with Answers Click the


link Below

https://quizsolutions.site/product/test-bank-for-introduction-to-security-9th-edition-by-robert-fischer/

If face any problem or Further information contact us At Exambanks123@gmail.com

Test bank For Introduction to Security 9th Edition by Robert Fischer


Order will Be Deliver in 8 To 10 Hours
Sample Questions

Fischer: Introduction to Security, 9th Edition

Chapter 02: Defining Security’s Role

Multiple Choice

1. Security practices and procedures cover a broad spectrum of activities


designed to eliminate or mitigate the full range of potential hazards.
These protection measures may include:

1. Building and perimeter protection


2. Intrusion and access control
3. Fire prevention and control
4. Emergency response capabilities
5. All of the above

ANS: e

2. The combination of proprietary and contract security is referred to as:

1. An integrated system
2. A hybrid system
3. An inefficient system
4. All of the above

ANS: b

3. Which of the below listed attributes is not considered to be an


advantage of a contract security service?

1. Cost
2. Staffing
3. Impartiality
4. Expertise
5. Control

ANS: e

4. Private security and public law enforcement perform the same role.
1. True
2. False

ANS: b

5. Hazards against which private security seeks to provide protection are


commonly divided into man-made and natural.

1. True
2. False

ANS: a

6. Security practices and procedures cover a broad spectrum of activities


designed to eliminate or mitigate the full range of potential hazards
(loss, damage or injury).

1. True
2. False

ANS: a

7. Private security services may be a mixture of proprietary and contract


services, also know as a hybrid system.
1. True
2. False

ANS: a

8. According to various sources, security officer services, whether


proprietary or contract, are being used much less due to the growth in
use of technology.

1. True
2. False

ANS: b