Sie sind auf Seite 1von 5

TestKing Cisco 642-975 Exam Questions & Answers

TestKing Cisco 642-975 Exam Questions & Answers 642-975 Data Center Application Services Implementation Exam

642-975

Data Center Application Services Implementation

Exam number/code: 642-975 Exam name: Data Center Application Services Implementation Questions & Answers: 111 Q&A Related Certifications: Specialist

Answers: 111 Q&A Related Certifications: Specialist Hundreds of people each day pass their IT certification

Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking guaranteed certification resources and training kits.

Use the Cisco 642-975 questions and answers to practice for your next Cisco certification

exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help drive the information into your routine thinking and surpass 642-975 brain dumps in retention and skill building.

Cisco 642-975 exam answers and practice questions can be used at home or office,

installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train on-the-go! Cisco 642-975 preparation tools are the perfect fit for any Cisco certification candidate with 642-975 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features

Control your IT training process by customizing your practice certification questions and answers. The fastest and best way to train.

* Truly interactive practice tests

* Create and take notes on any question

* Retake tests until you're satisfied

* YOU select the areas of the exam to cover

* Filter questions for a new practice test experience each time

* Re-visit difficult questions

TestKing Cisco 642-975 Exam Questions & Answers

Exam: 642-975 Certification Questions & Answers

Exam: 642-975 Certification Questions & Answers

Exam: 642-975 Certification Questions & Answers

Question 1:

Which two statements correctly describe a DSR configuration?(Choose two.)

A. PBR can be used to redirect return traffic to the Cisco ACE appliance

B. Layer 7 load balancing is not possible

C. Stateful security tracking is not possible: TCP flows must be timed out to be removed

from memory

D. Layer 4 load balancing is not possible

Answer: B,C

Question 2:

Refer to the following items, KeepAlive-Appliance Protocol is based on which protocol?

A. CAPP over UDP

B. CAPP

C. CAPPOver TCP

D. CAPP over IP

Answer: A

Question 3:

A single Cisco ACE 4710 Appliance deals with all data center and the data center traffic. At which traffic level point will you consider purchasing a second Cisco ACE 4710 Appliance?

A. When the L4Perf CPS reaches 80,000

B. When the L7Perf CPS reaches 40,000

C. When the L4Perf CPS reaches 100,000

D. When the L4Perf CPS reaches 20,000

Answer: C

Question 4:

Which three items, when hashed, could be used by traffic pattern load-balancing algorithms? (Choose three.)

A. HTTP URL

B. HTTP Cookie

C. IP Address

D. FTP URL

Answer: A,B,C

Question 5:

When implementing Cisco ANM for ACE, which three protocols would be allowed in a management policy? (Choose three.)

TestKing Cisco 642-975 Exam Questions & Answers

A. SSL

B. SNMP

C. SSH

D. HTTPS

Answer: B,C,D

Question 6:

Which statement correctly describes a redundant installation by use of content switching?

A. It only works for TCP-based applications

B. It is also called site selection

C. It provides local redundancy in a single data center

D. It uses GSLB for global site load balancing

Answer: C

Question 7:

Which two descriptions are correct when using a Cisco ACE Module in a typical route-mode configuration? (Choose two.)

A. The Cisco ACE Module is in the path of the client-server traffic

B. The Cisco ACE Module's client-side VLAN and the server-side VLAN are separate VLANs

on different subnets

C. The Cisco ACE Module is assigned only a single VLAN

D. The Cisco ACE Module is out of path of the client-server traffic

Answer: A,B

Question 8:

Keepalive-Appliance Protocol is based on which protocol?

A. CAPP over TCP

B. CAPP

C. CAPP over UDP

D. CAPP over IP

Answer: C

Question 9:

NetQos adopts the method of performance priority to manage the network infrastructures, which main functions does it provide? (Select all that apply)

A. Device performance management

B. Analyzing the communication traffic

C. The end-to-end performance monitoring

D. Trace network analysis

E. IT cost calculation

Answer: A,B,C,D,E

TestKing Cisco 642-975 Exam Questions & Answers

Question 10:

Cisco WAAS defines how Cisco WAE deals with some type of flow for the administrators. The definition includes what?

A. Optimization (DRE, LZ compression and traffic optimization)

B. Cirucmambulating

C. Monitoring

D. Congestion management

Answer: A,B,C

Question 11:

On the basis of RTT, which Cisco GSS load-balancing mechanism will send client requests to the closest data center?

A. Global sticky DNS database

B. DNS race

C. DRP-based dynamic network proximity

D. Source address and domain hash

Answer: C

Question 12:

What objectives can be accomplished by IT institutions through Cisco WAAS? (Select All appropriate)

A. Satisfy the application performance needs of the customers of the remote institutions

B. Improve the throughput

C. Improve the efficiency and control the existing bandwidth of the WAN used

D. Concentrate the expensive distributed IT resources in the data center

Answer: A,B,C,D

Question 13:

Which two statements correctly describe digital signatures? (Choose two.)

A. They hash the source and destination IP addresses of each packet

B. They verify the identity of the sender

C. ace/context#crypto export {local_filename} ftp {ip_address} {username }

{remote_filename}

Answer:D ace/context#crypto export {local_filename} ftp {ip_address} {username } {remote_filename}

Answer:D

D. They use public and private key pairs

E. They has only the source IP address of each packet

Answer: B,C

TestKing Cisco 642-975 Exam Questions & Answers

Question 14:

Below is the configuration of an active Cisco ACE Module:

Active Cisco ACE Module has priority level of 150 Standby Cisco ACE Module has a priority level of 120 Probes are configured with host tracking

Two probes fail. What must be done in order to relinquish the role the standby Cisco ACE Module?

A. Configure the probe with a priority level of 10

B. Configure the probe with a priority level of 20

C. Take no action; the Cisco ACE Module automatically relinquishes the role of active of

failure of a probe

D. Configure the probe with a priority level of 40

Answer: B

Question 15:

What are the main features and advantages that Cisco WAAS performs in the wide area network optimization? (Choose three.)

A. Data Redundancy Elimination (DRE)

B. Transport FlowOptimization(TFO)

C. Session-based auto-negotiation permanent compression support extra 5:1 compression

at most

D. Session based auto-negotiation permanent compression support extra 10:1 compression

at most

Answer: A,B,C

Related 642-975 Exams:

Related 642-975 Exams:

Related 642-975 Exams:
Popular Certification Exams:

Popular Certification Exams:

Popular Certification Exams: