Genießen Sie von Millionen von eBooks, Hörbüchern, Zeitschriften und mehr - mit einer kostenlosen Testversion

Nur $11.99/Monat nach der Testversion. Jederzeit kündbar.

Skæbne og Karma i en Nøddeskal: Hvordan man kan forstå sin skæbne og ændre den til det bedre
eBook-Reihen1 Titel

Den spirituelle Nøddeskals serie

Bewertung: 0 von 5 Sternen

()

Über diese Serie

Er der liv efter døden? Ja, det er der absolut, for døden er en illusion, og dette liv er ikke det eneste, vi lever. Hvor kommer vi så hen mellem de fysiske liv, hvordan ser en sådan verden hinsides tid og rum ud, og hvad laver vi der? Denne bog, den tredje i Den Spirituelle Nøddeskalsserie, afslører, hvad der sker, når vi dør. Forfatterne præsenterer en ekstraordinær indsigt i den åndelige verden: den verden, der eksisterer før og bag det fysiske plan, den verden der ligger bag sløret, dér hvor alt har sin oprindelse, en verden af harmoni, lyksalighed og kærlighed.

Vi skal ikke blive ved med at leve i uvidenhed om den åndelige verden, og denne bog, der er baseret på Martinus´ ekstraordinære indsigt i livsmysteriet, løfter sløret, så vi selv kan se, hvad der venter os efter vores fysiske krops død. Den verden, der venter, er en af skønhed, visdom og indsigt og én vi kan glæde os til at passere ind i. Døden er en smuk oplevelse, og det er fantastisk dejligt at dø - vi ved det bare ikke. Så tag et smugkig ind i denne vidunderlige verden, så du bliver vidende om og forberedt på, hvad der venter. Det er en verden, der overstiger dine vildeste drømme.
SpracheDeutsch
HerausgeberBooks on Demand
Erscheinungsdatum15. Apr. 2020
Skæbne og Karma i en Nøddeskal: Hvordan man kan forstå sin skæbne og ændre den til det bedre

Titel in dieser Serie (1)

  • Skæbne og Karma i en Nøddeskal: Hvordan man kan forstå sin skæbne og ændre den til det bedre
    Skæbne og Karma i en Nøddeskal: Hvordan man kan forstå sin skæbne og ændre den til det bedre
    Skæbne og Karma i en Nøddeskal: Hvordan man kan forstå sin skæbne og ændre den til det bedre

    For de fleste mennesker i dag er deres skæbne et stort mysterium. Hvorfor bliver de udsat for gode eller dårlige hændelser, ulykker eller sygdomme? Er der noget, de kan gøre ved det? Hvad skaber vores skæbne? Kan vi ændre vores skæbne? Er det overhovedet muligt at vide, hvad der venter os? Ja det er! Vores skæbne styres af love, og når vi først får indsigt i disse love, kan vi begynde at så, hvad vi gerne vil høste. For det er sådan karmaloven virker: vi høster, som vi sår - i dette liv eller i et senere liv. Vi ved alle, at hvis vi sår gulerødder, så er det gulerødder, vi kommer til at høste. Men de fleste mennesker er ikke klar over, at dette også gælder for deres ikke-fysiske manifestationer. Når vi sår vrede, høster vi det, når vi sår had, høster vi det, når vi sår kærlighed, høster vi det. Denne bog fører dig igennem skæbnes labyrint, og den afslører, hvordan du kan skabe en lys og behagelig skæbne. Den vil vise dig, at du kan ændre din skæbne. Det vil også vise dig, hvordan du kan afværge en mørk skæbne, som du ubevidst har sået i et tidligere liv. Kort sagt: når du har læst denne bog, har du værktøjet til at mestre din skæbne. Din skæbne er i dine egne hænder. Din karma er i dine egne hænder. Når du mestrer din skæbne, kan du skabe tilfredshed, glæde og lykke.

Autor

Else Byskov

Else Byskov er forfatter til spirituelle bøger og vandrebøger om Spanien. Fod på Spanien er hendes 5. vandre- og udflugtsbog og de fire første omhandler udelukkende ture i Andalusien. Else har boet i Spanien siden 1990 og har rejst og vandret landet tyndt - til sin store glæde og fornøjelse.

Mehr lesen von Else Byskov

Ähnlich wie Den spirituelle Nøddeskals serie

Verwandte Kategorien

Rezensionen für Den spirituelle Nøddeskals serie

Bewertung: 0 von 5 Sternen
0 Bewertungen

0 Bewertungen0 Rezensionen

Wie hat es Ihnen gefallen?

Zum Bewerten, tippen