Sie sind auf Seite 1von 4

Mesaje de Craciun si anul nou in germana | SMS-uri si urari

Mesaje, felicitari, urari de Craciun si anul nou in limba germana traduse in romana. - Ein frohes Fest! - O sarbatoare fericita / vesela ! - Frohe Festtage! - Sarbatori fericite ! - Frohe Weihnachten! / Frhliche Weihnachten! - Craciun fericit ! - Frohes Weihnachtsfest! - O sarbatoare fericita a Craciunului ! - Ein gesegnetes Weihnachtsfest! - Un Craciun binecuvantat / fericit !

- Gesegnete Weihnachten und ein glckliches neues Jahr! - Un Craciun binecuvantat si un an nou fericit !

- Herzliche Weihnachtsgre! - Cele mai bune urari de Craciun !

- Ein frohes Weihnachtsfest und alles Gute zum neuen Jahr! - O sarbatoare fericita de Craciun si cele mai bune urari pentru noul an ! - Alles Gute zum Neuen Jahr! Best wishes for the New Year! - Cele mai bune urari pentru noul an ! - Einen guten Rutsch ins Neue Jahr! - Fie sa incepi cu bine noul an ! - Prosit Neujahr! - Un an nou fericit ! / La multi ani !

- Ein glckliches Neues Jahr! - Un nou an fericit !

Poezia "O, brad frumos" in limba germana (Tannenbaum) si in traducere in romana Tannenbaum

TEXT: Ernst Anschtz, 1824 MELODIE: Volksweise (traditional) O Tannenbaum, o Tannenbaum, wie treu sind deine Bltter! Du grnst nicht nur zur Sommerzeit, Nein auch im Winter, wenn es schneit. O Tannenbaum, o Tannenbaum, wie treu sind deine Bltter! O Tannenbaum, o Tannenbaum!

Du kannst mir sehr gefallen! Wie oft hat nicht zur Weihnachtszeit Ein Baum von dir mich hoch erfreut! O Tannenbaum, o Tannenbaum! Du kannst mir sehr gefallen! O Tannenbaum, o Tannenbaum! Dein Kleid will mich was lehren: Die Hoffnung und Bestndigkeit Gibt Trost und Kraft zu jeder Zeit. O Tannenbaum, o Tannenbaum! Das soll dein Kleid mich lehren.

Mesaje de Craciun
Sper ca aceste mesaje de Craciun inedite , in versuri , sa va ajute sa simtiti speciali, sa aduca bucurie celor carora le veti trimite , facandu-i sa se simta la fel de speciali ca si voi .Va urez la toti un Craciun fericit si la multi ani ! Fie ca spiritul Craciunului sa aduca pace , veselia Craciunului sa va daruiasca speranta , iar caldura Craciunului sa va ofere dragoste. Sa ninga cu-mpliniri in noaptea de Ajun , Tot ce-ti doresti sa-ti daruiasca Mos Craciun , Iar de nu-ti poate da ceva , nu iti iesi din fire , Voi compensa orice , din plin, cu-a mea iubire ! Colindele in casa sa va intre , vestitoare De sanatate si belsug si-mprospatare , Caldura iubitoare v-o strecoare In suflete si-n inimi primitoare. Fie ca-n seara sfanta de Craciun Sa te ajunga gandul meu cel bun : Prosperitatea sa te insoteasca peste poate , Multi ani si fericire , sanatate ! Ah , Mos Craciun sa fiu de s-ar putea , Din ceruri as culege-o stea Si-n casa ti-as lasa-o chiar sub brad , Sa lumineze-al vietii tale vad . In geamul tau va bate-un fulg de nea Si iti va face gratios o temenea , Cu glas de clopotel va zice-a mea urare De sanatate , fericire si imbelsugare. De-ai fost cuminte , in seara de Ajun Va poposi si pe la tine Mos Craciun . De-ai fost poznas , nu ai noroc , Te-o vizita cu coasa chiar Mos Boc !

Aseara m-am gasit cu Mos Craciun si a lui ceata , L-am mituit cu-o ceasca de fierbinte ciocolata Sa mi te-aduca-n dar pe tine de Ajun , Sa te gasesc , cadou poznas, sub bradul de Craciun. Fie-ti Craciunul prilej de bucurie si izbanda , Din impliniri destinul sa iti dea dobanda De sanatate , imbelsugare si prisos de bani , Preafericite sarbatori si la multi ani ! Priveste cerul cu puderia-i de stele Si vei zari o sanie inaripata printre ele , Ea zboara catre tine , sa-ti aduca de Ajun Cadouri fermecate , gandul meu cel bun. Pe-un fulg de nea , urarea-mi iti trimit , Ca dupa el belsugul sa se-apropie , momit , Si sa s-astearna primenit, gramada Pe-al vietii tale drum ca o zapada. In bradul de Craciun , cu luare-aminte Am asezat o stea aparte , ca oricand De tine sa mi-aduca aminte Si sa te port mereu in gand. Chiar de-ai facut obraznicii , eu tot te mai iubesc , Nu-ti dau ca Mosul o nuia si nu iti daruiesc Un sac cu jucarii frumoase , mesterite bine , Ci o papusa-nsufletita, chiar pe mine ! Mereu am fost cuminte , Mos Craciun , Asa ca te-as ruga ca-n seara de Ajun Sa-i daruiesti iubitei/iubitului o tandra jucarie , Iubirea ce i-o port cu bucurie ! In noaptea cea vrajita de Craciun , tu lasa Sa se imprastie in patru zari tot ce te-apasa , Deschide-ti inima si cugetul deplin Spre-al bucuriei instelat senin. Fie ca-n fermecata noapte de Ajun Sa n-ai nevoie de rabdare si tutun , Sa iti aduca-n traista Mos Craciun Tot ce-ti doresti si nu o creanga de alun. Cu Mos Craciun iti expediez al meu mesaj , Asa va fi ferit de-orice ambuteiaj Si vei afla ca esti chiar tu un dar , Ca iti doresc doar fericire, far de-amar. In noaptea ce Craciunului ii sta hotar , Cu Mosul bun sau far de el , tu fa-ti un dar ,

Lasa copilul care-ai fost odata sa renasca iara , Sa zburde-n sarbatoarea ce il inconjoara. Am intalnit trei magi veniti din Rasarit Ce minunata nastere-au vestit Si-au dat de stire de Craciun ca-n cale Se afla si-nnoirea dumitale . Se zice ca exista Mos Craciun , Ca este darnic, bland si bun De este-asa , eu o dorinta-mi pun : Sa mi te-aduca-n dar in noaptea de Ajun.

Das könnte Ihnen auch gefallen